färgning!!!

Hehe ja nu ska jag exprimentera. Just nu har jag en riktigt hemsk utväxt och jag tänkte att jag skulle göra nåt åt den. Nu är det höst snart vinter och då vill jag gärna vara mörk. Jag har köpt Schwarzkopf Vision så vi hoppas att den ska göra knepet. Frågan är bara om jag ska göra det nu eller om jag ska vänta till ikväll, jag ska nämligen träffa Mia o Fia om 2 timmar drygt. Om det går åt skogen så vill man ju inte gärna gå ut o visa sig i stan.
Det finns tydligen en risk att mitt hår kan bli grönt...hehe!!! som jag INTE hade skrattat om det hade inträffat.
Men sånt händer ju ALDRIG mig så det är viinte oroliga för.

Skulle egentligen åkt till vårdcentralen imorse och lämnat ett litet prov, dom vill se att min urinvägsinfektion inte har kommit tillbaka men jag var helt enkelt för trött imorse så jag struntade i det. Får sticka dit imorgon istället. Egentligen vill jag inte dit över huvudtaget, med tanke på hur jag har blivit bemött där så är det inte min högsta dröm att åka dit där.

Jag ska lämna ett likadant prov till min barnmorska närjag ska dit nästa gång så jag fattar inte varför jag måste lämna ett nu.

Jaha då ska mn träffa dom små nördarna hehe, ska bli riktigt kul för det var så längesen och Fia har jag nog inte träffat sen jag blev gravid så det sk roligt att se hennes reaktion. Vi ska nog träffas på Wayne´s Coffe sen ska vi väl bara ut o gå en runda och snacka ihop oss lite.
Det är helt otroligt hur upptagen man är nu för tiden, man har likson inte tid med sånt som man hade innan. Mitt sociala liv är väl inte det bästa men jag jobbar på att hålla det vid liv. Man jobbar ju o sen när man äntligen är ledig så kanske man inte känner för att sitta och vara social och sen har man ett hem att sköta...nä det är inte kul att behöva lägga vissa saken oh personer åt sidan men har man inget val så har man inget. 

Var och hälsade på mitt gamla jobb igår....varje gång mn har varit där så e jag såååå glad att jag slutade.

////bella 

Kommentarer
Postat av: Emma

Såg vad du skrivit om glöggen. Jag är riktigt töntig så jag vill inte dricka blossa. Jag dricker Julglögg från sos barnbyar. Helt alkoholfri. man kan ju inte va helt säker =)

2008-11-21 @ 15:32:16
Postat av: Emma

Jag köper Julglögg från Sos barnbyar. Helt alkoholfri. Jag är lite löjlig så jag vågar inte mig på blossa =)

2008-11-21 @ 15:55:30
Postat av: Emma

Den första jag skrev hade inte gått in så jag fick skriva det igen och när jag skickade in det igen så kom den första jag skrivit upp! Skumt....

2008-11-21 @ 15:57:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0