nu e jag tillbaka

har varit lite off nu dom senate dagarna men nu e det bra igen.

gick upp 3.30 i morse, var svin trött och visste inte var ja hade rumpan hän *ler* hoppade in i bilen och körde till jobb och väl där höll jag på att somna. Innan jag gick ut till bussen så tryckte jag i mig två koffeintabletter (vårt kaffe på depån är typ hälften kaffe o hälften vatten) sen var det bara att köra iväg.
Jag kan berätta att det var ingen kul historia efter det, jag var först trött så jag höll på att somna så jag var tvungen att stanna flera gånger för att få frisk luft (som tur var hade jag inga passagerare då) och typ knipa mig i handen för att hålla mig vaken. Sen helt plötsligt började mina händer att skaka (koffeinet höll på att kicka in) och jag kände mig helt yr...nä alltså denna dagen skulle jag stannat kvar i sängen.
När jag slutade så åkte jag direkt o besiktiga bilen och vet ni vad.....jag blev underkänd fö ovanlighetens skull.
Båda mina parkeringsljus var trasiga och en bromsskiva var spräckt (vilken tur att jag var på ullared och shoppade loss nu när jag inte behöver pengar hehe) så det kommer väl att bli en dyr historia.

Jag har kommit på att det är faktiskt skitsvårt att hitta en bra verkstad som är human i sina priser. Är dom då för billiga så e dom skitkassa på att laga bilar.
Just nu så lämnar jag in min bil till BILSERVICE i HBG och dom verkar faktiskt vara bra eller dom gjorde det tills mina sambo lämnade in sin bil för ex antal veckor sen som aldrig blir färdig.
Tydligen var det någon som hade brutit foten och nån som hade blivit sjuk....attans!!! men vadå det får man väl fixa då eller så behöver man inte säga att "bilen är färdig imorgon" och sen när man kommer så säger dom "bilen är färdig imorgon" o.s.v.

Jaja jag får väl ringa dom ändå, har ju en hel månad på mig att besiktiga bilen.

Jaha, nu e jag i vecka 18 och imorgon sku jag o viktor på vårt andra ultraljud....spännanade!!! vi kommer få reda på o mdet är en pojke eller en flicka.
Jag har ännu inte känns några markerande sparkar eller slag men hoppas att jag får göra det snart.
Istället för att kräka så får jag nu migrän. Men jag säger bara det att allt är bättre än att må illa.
Annars leker livet.

Nu ska jag ner och hämta tvätten och sen iväg o fixa lamporna på bilen...hehe jag e en riktigt händig kvinna (om jag får säga det själv)

ha en fortsatt trevlig dag////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0