tillbaka igen!!

japp!! nu har vikotr snott dator och haft den över helgen, han skulle "lana" hos peter.
Så jag har inte haft någon möjlighet till att skriva, inte för att jag hade orkat. Jag har varit så otroligt trött denna helgen eller iallfall nu ett par dagar. Jag torr att det är bebisen som håller på med nåt fuffens för jag har bara precis kommit hem sen har jag varit tvungen att gå och lägga mig och sen sovit till morgonen när jag ska till jobb.

Inte nog med det, nu har jag åkt på kräksjukan oxå tror jag. Ivilket fall som helst så stannade jag hemma från jobb idag och e ledig imorgon så vi får väl se hur jag mår på onsdag.

Just nu sitter jag o tittar på Dr Phil. alltså jag blir helt förstummad, OM jag säger verkligen OM detta är på riktigt. Att det finns folk som fungerar på detta viset. Det kanske bara är i USA so mmänniskor är funtade på detta viset men man blir ju nästan mörkrädd. Visst dom tar ju säkert upp extremfall av misär men ändå...hmm!½!!

Jag är nästan säker på att jag har börjar känna bebisen röra sig nu...speciellt på kvällen ellernär man ska lägga sig. Viktor låg och kände på magen igårkväll och tyckte att han oxå kände nåt, det var jättemysigt. Nu e han och spelar innebandy...igen!!! ja han får väl pssa på nu för sen finns det inte plast och rum för sådant, eller inte så mycket iallafall.

nähä, nu ska jag nog lägga mig i soffan o titta på tv lite, det är "mannen som talar med hundar" sååå himla bra program...hehe jag försökte göra som han sa med boss...hehe inte så lätt som det se ut.

/////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0