träning!!!

japp!! nu har jag varit och tränat på friskis&svettis för första gången..hehe och så klart så skulle jag ta "intensiv" att börja med. Det gick lite så där men det var endå skitkul. Tyvärr så kunde jag inte göra alla övningarna med tanke på magen och den lille.

När man är och tränar på gym eller på pass eller vad det nu blir att man gör så finns det konstigt nog alltid "elitarna" där.
Idag var det en som trodde eller ja! hon var nog nån sorts elit. Hon gick från det ena passet direkt in och satte igång med oss....på INTENSIV...efter att hon hade varit på ett pass....hmm!!!
Sen när hon gjorde övningarna som inte var särskilt enkla så gjorde hon inte en min och inte en svettdroppe. Helt kryddat!!

Nä men jag satsar på att iallafall träna 2 ggr i veckan nu tills magen blir för stor sen får jag väl gå på mammajym.
När man kör buss hela dagarna så har jag märkt att man lätt får värk i ryggen, därför tänkte jag att jag ska träna upp rygg och magmuskler. Det enda kruxet med detta är att magen är i vägen för alla dessa övningarna hehe så det blir nog lite svårt, i vilket fall som helst så måste jag ju endå träna och få bort extra kilona.

Jag och viktor var på Babyland idag och kollade på vagnen som vi skulle ha eller som vi ville ha, den var jättesmidig och bra på alla sett och sen var den skitsnygg oxå vilket är ett plus hehe. Vi ville se om den fick plats i bilen och gissa om den fick det....det var med millimetersmarginal men det gick....YES!!!! så nu behöver vi inte byta bil. Nu e det bara bilstolen som vi ska slåss med, jag måste ta reda på o mjag kan montera bort airbagen där fram annars måste vi ha den i baksätet. Vi hittade en för endast 1095 kr från BRIO så det blir nog den vi tar om inget oväntat dyker upp.
Så nästa helg blir det nog att vi tar en tur ut till Babyland och köper lite barnsaker ink. barnvagn *ler*. Skönt att ha det gjort så man kan konsentrera sig på andra saker som ska införskaffas. Jag tror inte att vi fattar riktigt hur mycket som man behöver köpa me det får vi nog reda på i sinom tid.

Nu ska jag och viktor mysa oss ner i soffan med en bra film och lite mat (inget onyttigt) sen e det sängen som gäller....ska väl upp tidigt imorgon, har inte velat kolla när jag börjar hehe men det är med all säkerhet tidigt som fan.

go natt på er////kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0