hej!

Nu har Bodel och Uffe varit här. Dom hade köpt kläder till Lava...jättefina..sen hade Bodel stickat en tröja och en mössa till henne...jättefint alltihop...det ska hon ha sen om det blir kallt *ler*

Nu ligger min lilla Ängel och sover...helt otroligt vad snäll hon är...alltså hon piper bara när hon är hungrig annars är hon så snäll.
Vi var i Mörarp innan idag, skulle hälsa på Milla men hon började inte jobba förrän 3 så vi missade henne tyvärr...men vi gick inom farmor och farfar..och farfar var hemma =0) han höll på och sätta upp lister i vardagsrummet, han var tydligen sjuk..hade feber. Då ska man inte anstränga sig, och jag hörde hur han svor när jag hade gått och det kallar jag inte att ta det lugnt hehe.

Viktors bil gick igenom besiktningen =0) så han var glad när han komhem..han har knappt varit här uppe idag..har bara varit i garaget hela dagen....han kom upp när bodel och uffe var här men så fort dom hade gått så smet han ut igen.
Så jag antar att det blir jag som får laga maten idag...tänkte mig kotletter och ris med nån god sås...mums!!

Imorgon ska jag träffa fia..vi ska gå lite på väla och bara umgås lite....och ja Lava ska oxå med. Så jag ska gå upp i tid..hehe det gör jag ändå men det låter bra när man säger det hehe, sen vet jag faktiskt inte vad som händer....viktor ska träna antar jag så jag och Lava får väl mysa framför tv:n med en film eller nåt.

På onsdag ska vi hälsa på Sabina och Adrian...så dom oxå får sin dos av Lava *ler*

Nu ska jag kolla till mina kotletter...se om dom har tinat =0)

ha en bra dag////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0