kalas!

klockan 3 idag ska vi iväg på kalas. Christian, sofia och hennes mamma ska firas idag så vi ska till billesholm och äta gott hehe. Så nu ska jag snart iväg till Väla och se om jag kan hitta nåt kul till fia....det är nog de svåraste man kan göra....asså man vill ju köpa nåt kul men det brukar ju bli ett presentkort eller nåt istället hehe.

Lillgumman har ätit nu så nu ligger hon och sover i vår säng....söt!!

Hon var inte allt glas igår när vi var hos farmor och farfar, men som jag sa...det räkte att vi kom hem så slocknade hon direkt. Trr att hon blir orolig om hon inte är hemma när det är dags att sova..men det blir jobbigt om vi inte ska kunna åka nånstans för hon blir grinig om vi inte är hemma till 8. Hon somnade faktiskt redan i bilen på väg hem.

Jaja vi får väl se, hon börjar ju faktiskt att bli en egen liten individ och då har hon ju rätt att säga ifrån om hon inte är glad...hehe....bara hon inte gör det hela tiden.
Ann-britt och JOcke bjöd på middag igår...trevligt trevligt!! och gott!! Det blev grillat =0) det ska man väl börja med nu hehe...snart är det bara grillat som gäller.
Idag är vädert inte så trevligt...men vi är lite bortskämda med fint väder så vi ska inte klaga...solen kommeer nog fram snart ska ni se.

Viktor är iväg och jobbar hos mattias och ami, dom skulle tydligen gräva idag....hoppas bara att han blir klar till vi ska till kalaset. Jag kör nog dit innan så får han komma dit sen.

Om man skulle ta och äta nåt nu innan jag sticker....annars vet jag hur det blir, Man kommer till väla sen handlar man når onyttigt där. Jag försöker faktiskt vara duktig och inte äta en massa onyttigheter. Igår var jag ute och gick en lång runda med Sara....jätteskönt var det. Och dan innan dess så var jag ute och gick med viktor...så det artar sig...minst en gång om dagen så ska jag försöka komma ut och gå en runda...då ska jag nog vara i bra skick till bikinisäsongen hehe.....eller hur!! Nä det får nog vänta ett tag...jag ska nog ha ett sånt tält på mig nu till sommaren så jag inte skrämmer alla på stranden haha.
Än så länge så bryr jag mig inte så mycket...men sen när bikinin ska på så kommer nog ångesten...var så säker!!
Men det skiter jag i....jag har fått nåt så underbart genom allt så lite bristningar gör varken från eller till.

Nu är det mat som gäller....ha en förhoppningsvis solig dag////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0