god morgon!

har varit uppe ett tag nu men jag känner mig fortfarande nyvaken. Lava hade lite svårt att sova inatt, hon vaknade flera gånger....och när hon vaknar så vaknar jag hehe. fast sen å andra sidan så sov hon ända till 7 imorse. Jag vet inte varför men jag är bara sååå trött när jag vaknar om mornarna....precis som att jag inte får tillräkligt med sömn.

Igår så var jag med Lava hos bvc....hon fick sina sprutor. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Hon grät lite precis när hon hade fått sprutan, men sen efter en liten stund så var hon lika glad igen. Hon fick ingen feber eller nåt sådant heller...jätteskönt! Hon hade gått upp ett halvt kilo så nu väger hon 6640 gram och hon var 65 cm lång. Växer hela tiden nu när vi har gått över till NAN =0)

Peter och hans flickvän var här igår, första gången jag och viktor träffade henne...hon var jätte trevlig!!! Verkligen en tjej som jag kan umgås med. Lätt att prata med och inte svår alls....kul för Peter. Vi bjöd på mat, de blev sprödbakad fisk med potatis och dillsås...mums!! Just det, det var en sak ill som jag gillade hos henne...hon är nykterist, då har vi nästan nåt gemensamt hehe.
Vi kollade på film och åt efterrätt sen, vi tittade på P2....en riktigt skräckis hehe!!! Dom gick väl när klockan var 22.

Viktor försov sig imorse...jag fick springa upp och stänga av hans alarm, ville gärna inte at lava skulle vakna, sen somnade väl viktor om och när han vaknade så var klockan 6.55 hehe han börjar jobba 7.00. Så det blev ingen frulle för han.
Vi ska hem till fia och christian idag och mysa lite...måste se på hennes mage...hon har börjat känna rörelser nu...hihi.

kramkram











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0