v.36

japp! idag går jag in i vecka 36 eller är det vecka 37?? jag blir så förvirrad när dom säger v36+0 eller bara 36. Jaja!! hur mår man nu då?
Jo jag mår välrätt så bra för att ha kommit så långt in i graviditeten. Det enda som jag kan gnälla på just nu är väl ryggen. Alltså jag ar inte så ont att jag inte kan gå men det moler mer liksom. Jag har varit nere o tvättat idag och det var ju inte så jättebra för ryggen..men tvätten väntar ju inte direkt!!
Nu ska jag äta två mackor sen ska jag iväg på lite ärenden. Ska till Ekeby och hämta lite pengar, pengar som jag inte ens visste att jag hade hehe det är väl alltid trevligt när det är på det hållet hehe.
Sen ska jag väl hälsa på min älskling lite, han är ju och jobbar hos ann-britt o jocke nu så jag får hålla han lite sällskap.
Efter det så bär det iväg till Billesholm, ska passa min söta lilla systerdotter =0)
Tänkte ta med BOLT superhunden som vi kunde titta på....alldeles lagom för mig nu med ryggen.

Drömde om bebisar inatt...men inte vilka bebisar som helst, bebisar av alla dess sorter. Valpar, kattungar och möss!! nu är det ju snart dags och det märks faktiskt på ens drömmar.

Så, en macka uppäten.

Lillebror fyller år idag så jag får väl åka dit och gratta han. han blir 21 iår...helt sjuk vad tider går. Jag fyller 24 i år. Gammal säääring!!!

Vi får väl se om bebisen vill komma ut innan eller efter mamma fyller år, helst efter om ja får bestämma!! Tänkte köra på lat varianten i år....beställa hem lite smörgåstårta sen får dom som vill komma komma. Man orkar ju inte direkt stå och laga mat och sånt när man har två dagar kvar till förlossning.
Nä nu ska jag göra vid mig så jag kommer iväg nån gång...ha en trevlig dag.

////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

Snart är det DAX!!!! Spännande =)

2009-02-13 @ 12:53:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0