kan inte sova!

trött jag blir, viktor har gått upp nu två dagar i rad kl.06.30 och sen har han stuckit till jobb...saken är den att jag har ju vaknat när han har gått upp och har inte lyckats somna om.
Jag har oxå jätte svårt att somna på kvällarna, gick o lade mig vid 24 igår och jag kunde bara inte somna. Vet inte om det har nåt med att jag inte jobbar längre att göra, man blir ju inte trött av det man gör under dagen direkt. Ingen direkt utmaning med dagen!!!

Min kära sambo påminde mig igårkväll om att jag snart fyller år, (suck) och jag känner verkligen inte för att ha något kalas. Jag fyller 24 den 7 mars oh jag är beräknad till den 9 mars...hur  i ******* ska det gå till....ska jag stå och baka en tårta höggravid eller??? nä!! tror nog att jag bara beställer en smörgåstårta och sen får jag väl ha sånt där öppet hus.

Viktor erbjöd sig att baka en smörgåstårta men jag vill gärna ha några släktingar kvar i livet hehe.

Romina ska titta in nu vid tio tiden, sen vid 2 ska jag till jula o handla spackel...eller sara ska handla spackel och jag ska vara hennes skjuts. Efter det ska jag träffa fia ett tag...vi ska laga lite mat o snacka lite skit hehe....as usual!!!!
Men men nu ska jag pysa iväg och handla lite frallebullar...mums!!!
////bella

Kommentarer
Postat av: Emma

För din egen skull så fast att du har svårt för att sova så gör allt du kan för att försöka iaf! Sov på dagen om det går.. För när den lilla kommer så är det kört, jag lovar.. Jag har typ inte sovit på 6 veckor nu =)

2009-01-22 @ 16:09:05
URL: http://ekjensen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0