ledig!!!

igår var sista jobbdagen...så det betyder att jag nu är ledig i typ ett år eller nåt sånt....skönt eller??

Idag gick jag upp vid 9 sen hoppade jag in i duschen o sen var det iväg. 10.30 skulle jag vara hos barnmorskan och sedan skulle jag klippa mig (det är sant att håret växer onormalt mycket när man är gravid). Gick eller lunkade fram till busshållsplatsen, inväntade bussen. Kom fram till barnmorskan i tid....visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta för mig att gå dit...jag är ju inte direkt snabb nu för tiden. Men iallfall, hon kände på magen och mätte (31cm över magen nu) och lyssnade på bebisen. Allt var bra och jag förljde kurvan som jag skulle.
Snart är det dags för mig och viktor att gå på föräldrargruppen *ler* och det ska bli riktigt kul. Frida min kusin lärde känns jättetrevliga människor där så det hoppas jag oxå på. Den 19 januari är vår första gång. Innan dess så hade jaggärna velat ha hunnit hälsa på förlossningsavdelningen, ska bara få viktor att sluta tidigare nån dag.

Foglossningen spökar hela tiden nu, det gör inte direkt ont men det är en molande värk som är där hela tiden när jag rör mig. Speciellt om man har suttit stilla ett tag o sen ska röra på sig....inte kul!! Men va fan...lite ont ska man väl ha hehe.

Snart så tittar älsklingen in o försvinner lika fort igen, han ska iväg o åka skrisko med emil. Han är så rolig, blir som ett litet barn igen när han kommer ut på isen. Sen kommer Romina snart oxå....fårse vad vi hittar på. Hade behövt handla lite men som sagt, man vill inte gå några jätterundor med foglossning o allt.

Skulle åkt till jobb idag och lämnat nyklar m.m men det får nog bli imorgon istället, känner inte för att stressa iväg nu när viktor kommer hem, och jag har ju all tid i världen nu ju hehe.

/////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0