en ny vecka!

Nu är det en ny vecka och vi börjar om på nytt igen. Jag konstaterade att jag faktiskt har varit ledig i ett halvår nu.....ett halvår...helt sjukt! Det känns inte som att jag har varit ledig så mycket. så om ett halvår ska jag börja jobba igen...ska bli skönt!! men samtidigt så vill jag vara med lillan...hon är ju mi lilla ängel och jag vill inte överge henne, fast viktor ska ju ta över hehe så det ska nog gå bra.
Imorgon ska vi prata med banken, vi har bokat in ett möte så vi ska kunna fråga lite om lån och husköp. Det är rätt så bra att veta var man ligger och hur mycket mer dom tycker att vi ska spara, sen vill man ju veta i vilken prisklass vi ska leta hus oxå. Vi har hittat ett jättefint hus i gunnarstorp som både jag och viktor tycker mycket om, så det ska jag ringa och se om jag kan få en visning på nu. Alltså vi ska inte köpa hus nu men det är rätt så bra om man kollar lite på hus så man har lite kött på benen när det väl gäller.

jaha vad ska vi hitta på idag då? jag har direkt några pengar så vi kan inte göra nåt som kostar nåt...men vi har ju filmer här hemma...hm! vi kan ha film maraton...fast jag vet inte hur roligt lava tycker det är..nä! vi får väl gå ut och gå en runda. Eller nej det kan vi ju inte, barnvagnen är i bilen jue..och det har viktor. typiskt!

Vilken öken det var när jag kollade i kylskåpet hehe..jag sitter ch äter rostmackor nu...frulle!! fast det är iof rätt så gott. Jag borde gå och handla men det är inte så lätt när man inte har nån barnvagn. jaja vi får se hur vi gör.
nu ska jag ge lillan mat..hon har ätit som hon ska nu så det var nog falskt alarm innan...pust!!

ha en underbar dag///kram




haha viktor hade för stora byxor så lava fick en åktur i dom hehe


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0