god morgon!

Nu är alla uppe..eller ja jag och lava iallafall...katterna ligger och sover så gott. Gud va trött jag var när jag gick och lade mig igår....vi hade varit i mörarp hela dagen.

Idag ska vi kolla på huset en gång till....och nu är det verkligen på riktigt. Vi ska kolla lite hur elen är dragen tyckte jag att viktor sa...ifall man skulle vilja bygga om nån gång. Sen ska vi se hur huset står i solläge...alltså står det i söderläge eller vad? och om vi fortfarande tycker om vad vi ser så ska vi bjuda på huset...hihi...så spännande.

Lava har fått en otrevlig hosta....inte bra!! jag läste på internet att det kunde bero på en förkylning..men hon är inte täpp i näsan eller nåt sånt. Sen så stod det att det kunde vara ett RS virus oxå....och det är verkligen inte bra. Jag vet inte om man ska ringa bvc redan eller om jag ska avvakta och se om det blir bättre. Dom kommer ju antagligen bara säga att det är en förkylning. En anna sak som oroas mig lite är att hon inte har bajsat på jättelänge. det är nog 4 dagar sen och bajsade sist. Dom säger att det kan ta upp till två veckor mellan bajsningarna men jag blir ändå orolig när det inte kommer som det ska. Jag försöker övertala henne hehe.

Nu ska vi gå till ANNAS DIREKTEN och hämta ut ett rekommenderat brev så jag har fått...undrar vad det är.
adjö så länge =0)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0