hejhej!!

idag så kommer svärföräldrarna på besök, dom ska äta middag här sen ska vi alla ner till festivalen. Dom kom hem inatt från sin lilla semester i Finland och jag hoppas att dom inte skrek när dom kom inanför dörren. Jag försökte rymma upp så gott jag kunde men det är svårt att städa upp när det är grejer överallt. viktor håller ju på och göra vid deras kök och han har väl kommit en bit på vägen, men det är fortfarande mycket kvar att göra. Jag hjälpte till och målade deras trappräcken och sen så målade jag lilla hallen en gång.

Lava sover så sött just nu så jag passade på att gå ner och ta en tvätttid och sen hämtade jag upp turbo. Gizmo låg och sov i garderoben när jag släppte ut turbo eller när han smet ut rättare sagt hehe så jag lät han ligga kvar. dom har fått vara ute rätt så mycket nu på sistonde...skönt för dom.

På måndag så ska vi åka och titta på ett nytt hus i billesholm, detta var jättefint på bilderna men vi får väl se hur det ser ut på riktigt. Det känns på nåt sätt inte lika kul längre, att tita på hus alltså. Jag vill bara flytta till ett hus nu, vill inte bo i lägenhet längre...känns som man slösarbort sin tid och sina pengar. Men nu när vi inte fick det huset i gunnarstorp så blev man liksom lite deppig, jag vet att det finns hur många hus som helst men det huset kändes så perfekt på nåt sätt. Jaja vi får väl se vad som händer och sker.

Jaha då är det festival idag...kul kul!! ska bli skönt att tänka på nåt annat än hus för en stund. Jag ska avnjuta en langos och många många munkar hehe.....mums!!! och en och annan karusell ska vi nog hinna med.
jag har tyvärr inga nya bilder så jag får lägga ut några gamla...det är kul att titta å det med =0)

kramkram





min mage i vecka 18...saknar den lite "snyft"



älskar dig snutte...över allt annat!!



                                                           *kärlek*





alltså jag kan knappt förstå att min mage har varit så stor.....och detta vär ändå inte i slutet hehe. Tittar på bilden och sen på min mage....helt otroligt vad kroppen kan.



lilla bebis turbo...sötnos!!







lite bilder från kullaberg =0)









THE END

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0