Nya bilder!

Nu har jag lagt lillan..får se hur länge hon sover nu hehe. Jaha idag har vi varit ute hela dagen nästan. Vi var ute och gick i skogen med Fia och det var sååå skönt! riktigt fint väder har det varit idag så det var underbart. Och Lava vr så snäll hela tiden, hon sov hela tiden när vi var ute och gick i dkogen, sen vaknade hon när vi var vid sofierokiosken...vi skulle synda med en glass hehe och då fick hon vara med...asså hon fick ingen glass men hon fick vara med när vi syndade.

Sen när vi kom hem så ammade jag henne sen så skulle vi iväg igen, då skulle jag och hämta sara och johanna. Sen så åkte vi till Monica och tog en fika där..en rätt så lång fika hehe...vi ar där från 3 tiden till kvart över 6 sen åkte vi därifrån till Väla *ler* och sen så åkte vi hem.

Så det har varit en lång dag idag men skön har den varit.

Jag har lite nya bilder som jag tänkte lägga upp...hoppas ni tycker om dem. Vi får se om det är några som är tillräkligt bra för att förevigas på foto hehe...vem vet där kanske hänger en bild hemma hos svärmor snart hihi!!

Nu ska jag se om jag kan hitta nåt gott att äta....fast inte så med socker...har fortfarande 10 kilo att gå ner och jag var och provade en bikini idag på väla. Jag säger bara det att vill man må dåligt över sin kropp så är det bara att gå in i ett omklädningsrum på väla....usch!!! man blir i och för sig mer motiverad när man ser hur man ser ut...att banta alltså, hehe inte att äta mer. Nä det blir nog en lite mer skylande baddräkt iår känns det som. Men jag hittade faktiskt en riktigt fin som var ett sort linne eller nåt...så med ett par badbyxor till det så blir det nog bra.

god kväll////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0