bråk!!

ja! jag glömde berätta detta; vi var ju på väla idag..träffade sara och johanna där. Viktor var hungrig så han skulle äta på graffiti...så vi gick dit. Vi satte oss ner och skulle äta eller han skulle äta och då hör vi glas som går i sönder. En liten bit bort så flyger det stolar och två stycken slåss för glatta livet. Jag tycker synd om dom som satt berdvid dom...dom vevaderiktigt mycket på varandra...obehagligt! men jag säger det, tur för dom att dom var en bit ifrån...hade dom kommit nära lava så hade jag fixat båda två hehe...man ska inte underskatta en mors styrka och ilska.
Jag fattar inte hur man tänker när man börjar puckla på varandra inne på en resturang...jag menar vad kan vara så irriterande att man behöver ta till våld...just där.
Nä sånt håller vi oss ifrån. Vi har fixat till tvätten nu. Viktor ville leka lite med Gizmo....han klädde på honom lavas body hehe...tyckte synd om honom. Viktor stod och fnissade under tröjan och gizmo tittade på mig och bad om hjälp. Så här fin blev han:



ser ni hur sur han é hehe



Pappa busar med Lava!!



Lava badade innan hon skulle sova...hehe hon älskar verkligen att bada. Nu när hon sitter bra så kan hon leka litye oxå. Fast hon gillar väl mest att ligga på rygg och plaska som bara den. Min söta lilla nakenfis!!!





Nu har vi badat klart...mys o mat är det som väntar.



GOD NATT!


Kommentarer
Postat av: Ethel

Hej!

Stakars kattafan säger jag faktiskt och det är stort när de kommer ifrån mig för jag gillar inte katter men viktor är ju stygg mot den stakarn. Fy viktor. Fast kortet var ju bra. Hahaha

2009-11-08 @ 14:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0