snart läggdags!

jäsp! ja nu är jag trött. Jag fick ju inte sova inatt för en viss liten dam. Hon ville verkligen inte sova i sin säng (hoppas innerligt att detta bara är en engångs företeelse) så hon fick sova i vår säng. Enda problemet var att hon sparkade mig och slog mig i ansiktet i sömnen...så jag fick inte nån sömn. Så igpr natt sov jag vl sammanlagt 1,5 timme...mycket givande. Jag har ändå varit ovanligt pigg idag...men det kommer väl imorgon antar jag.
Vi var hemma hos fia och christian idag och dom bjöd på mumsig mat. Vi skulle egentligen sett mammas pojkar men det blev inte av. Jag och Fia åkte hem till hennes mamma och hämtade massa skidkläder och utrustning som jag ska låna nu när vi ska upp till sälen. Medan vi var där inne så fick Lava mysa med Farmor och farfar ett tag. Dom ringde mig och sa att dom var lavasjuka och att dom ville komma och hälsa på, tyvärr så var vi ju inte hemma så jag tänkte att jag får väl ta lava till dem då.

Vi skulle hem till Eva på kalkonmiddag på lördag men tyvrr så har Eva blivit sjuk så hon ville inte riskera Lavas eller milos hälsa...gullig du é!! Jag förstår absolut vad hon menar...jag hade inte heller velat träffa nån med risk för smitta. Så det blir inget där iallafall...men vi ska nog gå på julskyltning då istället (till viktors stora förtjusning hihi).

Sen på söndag tänkte jag åka enrunda till pappa...han har inte träffat lava på ett tag, vi är lika dåliga båda två på att hälsa på hehe...men jag tänkte ta min tjocka rumpa på en tur till ängelholm iallafall.
Det är ju ändå viktigt att man träffar lava nu med jämna mellanrum...hon lär sig nåt nytt hela tiden jue.

Jaha nu kallar viktor på mig..får väl lyda!!! god natt på er o sov så gott.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0