nu är det fint igen!!!

ja nu har jag städat klart. så nu har jag bara lite skit kvar i hallen...men det får viktor ta när han kommer hem. 
Nu så är det en ungspannkaka som står och gottar till sig i ugnen....ska bli mums när älsklingen kommer hem. Lava har precis hoppas lite i sin hoppgunga...men nu började det bli bra så jag tog upp henne...hon är så gó min flicka.
on låg och pratade för sig själv i morse när jag vaknade. Alltså jag undrar om hon alltid kommer vara så här snäll...eller jag VET att hon inte komma vara så här alltid men man kan inte låta bli att undra vad jag har gjort för att förtjäna en sån underbar dotter.

Köket är färdigt nu =0)
Det var så roligt igår....alltså jag känner min sambo sååå bra! det var så här: Vi åkte hem till sabina och adrian och skulle hämta Lava. Vi kom dit och sen helt plötsligt så var klockan halv 6 på kvällen. Min kära älskling sa lite försiktigt i bilen på väg hem " nu är det rätt sent att börja tapetsera va!!" jag bara log och sa " vad sa jag till dig när du började med att göra om köket?" och han visste att det var ett dött lopp. Jag sa nämligen till honom att det skulle vara klart på söndag innan vi gick och lade oss..det var det enda jag ville när han började med detta. Sen trodde han att han skulle kunna slippa undan bara för att det var lite sent. Det skulle han tänkt på innan haha.
Så när vi kom hem så började han med tapetseringen...vi gick och la oss klockan 01.19 =0) så gissa om vi var trötta imorse. Men fint blev det...väldigt ljust bara!!! jag har ju vita gardiner i köket, så nu blev det vit tapet och vita gardiner....väldigt ljust!!

så här blev det:














Så fint blev det. Skönt med lite förändring! Ojojoj va jag é hungrig..nu får viktor snart komma hem. Ikväll blir det tvätt för hela slanten, om viktor hinner så ska han spela innebandy...jag hade tänkt att vi skulle hälsa på lavas farmor o farfar men dom é sjuka..så det blir nog inte så bra. Vi får se vad vi hinner.




Är hon inte söt när hon sover...man vill bara pussa på henne!!!

hejhej!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0