äntligen!!

Nä Nova har inte kommit än MEN vi ska faktiskt få sova i vårt eget sovrum inatt. Kom på nu att vi inte har några gardiner överhuvudtaget så det ska bli kul att se hur tidigt vi kommer vakna imorgon.
Jag var där uppe innan och städade över rummet...det är ju inte riktigt lönt att lägga ner alltför mycket tid på städningen eftersom vi kommer gå i skiten där ute i hallen och sen kommer vi dra in det i sovrummet.

Vi har bestämt oss för att INTE köpa en spjälsäng till Lava, hon kommer få en 90/200 säng istället. Hon var på väg över sin spälsäng i förrigår så då känns det inte lönt längre. Så nu är vi på jakt efter en billig säng istället. Det är sjukt vad madrasser kostar nu för tiden...visst man får ju vad man betalar för men ändå.

Jag har haft sammandragningar eller förvärkar hela dagen...jag vet inte vilket av det det är så jag skriver båda. Men emellanåt så gör det riktigt ont...hon kanske är på G nu. Men jag vill ju så gärna flytta upp först....jaja vi får se vad som händer. Mia skulle komma och hälsa på idag efter jobb men vi får se hur det blir med det. Inte så kul att ses om man ska sitta här som en zombie nu när hon äntligen är på besök.

Lava lyckades ringa upp Romina idag hehe...ja var på ovanvåningen och städade när jag hörde hur hon skrattade jättehögt. Jag gick ner för att se vad hon höll på med, då satt hon och pratade i min mobil...när jag tog den så såg jag att hon hade ringt nån. Sen hörde jag rominas röst hehe...så roligt. Dom var på väg till hembygdsparken..så mysigt.
Hade varit kul att träffa David och Milo nu när han är ledig...Han och Lava hade nog kunnat leka rätt så bra.
Imorgon så åker Lava iväg på äventyr med Farmor och Farfar...snyft!! usch vad jag kommer sakna henne. Dom ska upp till borås och hälsa på släkten däruppe. Jag drömde så hemskt inatt, drömde att dom krockade. Vet inte om det är mitt undermedvetna som spelar mig ett spratt men så är det alltid när Lava ska nånstans och jag inte är med. Allt kommer att gå jättebra och hon kommer att ha jätteroligt. Hon har ju betydligt roligare med Farmor och Farfar än med mig just nu.

Nu ska jag försöka få lite sömn....lycka till säger jag bara...men måste försöka.
ha en underbar dag////kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0