lite kort!!









turbo leker oxå med lavas leksaker =0)

hej hej!!

för ovanlighetens skull så är jag hungrig, funderar på om jag ska bre en macka.
Vi var hos Mickael igår och firade honom, det var trevligt att träffa alla läcktingar. Man såg inte röken v lava efter vi hade kommit dit hehe, hon är en liten flörtis hehe. I vanlig ordning så glömde jag kameran så jag kan tyvärr inte bidra med några bilder.
Vi var p väla för at köpa en present till Mickael och då började vi bli hungriga, vi sa att vi inte visst om vi skulle få mat eller om det bara var kakor som skulle serveras. Så vi chansade inte utan vi åt en liten måltid på grafitti medan lava mumsade på sin gröt. Sen när vi kommer hem till Mickael så tar dom fram två stora smörgåstårtor...Åååhhh!! jag som älskar det. Jag kunde få i mig en bit sen var det stopp. Viktor åt mina rester hehe matvraket!!
Vi har varit lite i valet och kvalet om vi ska ha smörgåstårta till lavaskalas...och nu när vi var där så hade dom köpt två 15 pers tårtor och det räckte och blev över så vi behöver nog inte vara oroliga för att det inte ska räcka hehe.

Vi tog med vagnen som vi skulle ha på väla när vi skulle shoppa. Trodde vi iallafall, punktering ppå ena däcket. Helt otroligt!!! just nu så önskar jag att vi hade hjul av hårdplast, det är ju helt värdelöst om dom ska gå isönder hela tiden. Jag vet inte vad vi gör som gör att dom smäller hela tiden. Jag ska kolla sen när viktor komme rhem med vagnen, jag får se hur däcket har smällt. Och ser det ut som dom andra däcken så är det ju nåt som inte stämmer, då måste det ju vara fabrikationsfel eller nåt.

Lava står och dansar vid bordet nu, jag har på MTV nu hehe...hon är så söt.
Det har varit riktigt skönt att vara ledig denna helgen...bara få vara med mina älsklingar.

ha en bra dag, snart ska vi iväg till sabina och Adrian och hälsa på.
hejhej!!

Kommentarer
Postat av: Ann-Britt

Hej, roligt att du kommit igång med bloggandet igen alltid skoj att se nya bilder på Lava.:)

2010-01-24 @ 12:07:09
URL: http://annbrttjockes.blogg.se/?tmp=17215334

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0