ny vagn!!

nu har vi köpt en "ny" vagn, det blev en phil and teds vagn!! vi har inte provat den än men imorgon ska vi inviga den. Det var ett jätte trevligt par i malmö som sålde den. Jag och Fia körde dit igår och hämtade den...aldrig mer att jag kör i malmö säger jag bara. Vilken rör det var...jobbigt när man inte vet var man ska...vi körde av för tidigt och hamnde helt fel i malmö. Vi frågade efter vägen men det var inte det lättaste...folk bara gissar ju när dom ska hjälpa en...allååå nyhet!!! det är inte hjälp om man lurar iväg en stackars turist på villovägar.

Igår jobbade jag min sista dag...det var rätt skönt! jag har haft ont nu på sista tiden och jag behövde verkligen lite vila.
Imorgon ska jag träffa Linn och Sandra och Lova....det ska bli trevligtr!! barnen kan leka och vi vuxna kan prata lite. Viktor ska åka hem till mamma och hjälpa henne med hennes kök. Sen efter det så ska vi hem till Sofia och Christian. Det blir en heldag.

Vi fick reda på idag att vi får fytta in i huset den 18 juni hihi...så spännande. Det är bara typ 3 veckor dit ju. Nu måste vi börja packa på riktigt.
Vad händer annars då?? jo på tisdag så ska vi hälsa på Veronika i Påarp...det är sista gången så vi vill inte moissa det. Efter det så åker vi hem till Jenny och David och Firar Molisen...han fyller 1 år då. Ska bli kul att träffa dom...jag vill höra allt om deras resa till Italien.

Nä nu ska jag lägga mmig och vila mina höfter en stund...värker som bara den!!
kramkram

Kommentarer
Postat av: Jenny

Va kul att ni har köpt vagn, Josse o Bart har köpt en likadan + att min syrra i england har en som hon älskar!

På tisdag kommer några mammor + barn! David börjar jobba kl 14 så han sticker vid 13. Vet du vilken tid du kommer? Tänkte fixa lite mat o fika! Vi ses!

Kram

2010-05-28 @ 21:58:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0