nyttig!

ja gud vad jag känner mig nyttig nu hehe, jag sitter och äter smörstekta champinjoner med prinskorvar...mums!! Det sägs att man inte ska äta efter kl 18 på kvälle...haha vilket skämt i min värld.

Ja då var det slutjobbat för idag, väldigt skönt!!!! Foglossningen gör sig påminnd oftare nu för tiden och idag var det rent för jävligt. Jag satt och vände och vred mig hela tiden när jag körde...undrar vad passagerarna tänkte. Det verkligen strålade ner i benen och ut i rumpan....ont ont ont!!! Nu går jag verkligen och räknar ner dagarna. 7 jobbedagar kvar nu...pust!!!

Jag var hos barnmorskan idag och gjorde sockerbelastning, det var tråkigt som vanligt. Men vi pratade om allt möjligt och hon lyssnade på bebisen (klara kanske) och det lät bra. Mitt blodsocker var bra och mitt järnvärde oxå...så jag hoppas nog att ta dom där järntabletterna....inte goda alls. Varje gång jag tar dom så vill jag bara in på toa och spy som en gris...inget bra tecken!!
Jag såg några stackare som skulle in på föräldrarmöte nu när jag satt och väntade....tänkte tillbaka på när jag och viktor skulle in på vårt första möte. Alla förväntningar som man hade....och så förvirrad man kände sig när man kom därifrån. Skönt att man slipper det denna gången hehe.

Romina kommer nog imorgonbitti....ska bli kul!! det var ett tag sen vi sågs. Hon undrade om någob var vaken 7.45...hehe ja den länge då. Lava vaknar ungefär vid 7 om inte tidigare så det är nog ingen fara. Jag trodde att jag skulle börja jobba 9 imorgonbitti...men nej då. Jag börjar inte jobba förrän 12.43.

Viktor var jättesprallig nu när jag kom hem...så jag skickade iväg honom och handl hehe. Han har varit jätteduktig idag, han har tvättat alla luckor i köket..och städat toaletten. Putsat speglen...och lite annat!! vet inte vad som har flugit i honom...hoppas bara att det stannar ett tag hehe. Han är faktiskt jätteduktig...mycket duktigare än många andra jag känner. Men det är lättare att se när nån göt fel än när nån gör rätt....det är nåt jag iallafall måste träna på. Berätta för någon när man tycker dom har gjort ett bra jobb...det kräver så lite men gör så mycket.

Vi var ute och gick med Lava idag....å guuud va varmt det var...men skönt! Vikotr ville inte att hon skulle ha mössa på sig...men solen är ju så förrädisk just nu...man tror inte att det bränner men det gör den alla gånger. Vi ska köpa en keps till henne som hon kan ha nu när det är soligt och varmt...mössa blir alldeles för varmt. Vem vet, vi kanske kan åka och handla den redan imorgon. Lava lånade en keps av Lova nu när vi var på hembygdsparken och den fick sitta kvar rätt länge...hon glömde liksom bort den efter ett tag.
Men vad säger ni, ska jag ta och äta upp min mat och sen slänga mig i soffan....JAAAAAAA det har jag förtjänat idag. ha en underbar kväll...kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0