usch vad jag känner mig dum!!

Nu har vi smittat ner både lilla Max och sen Astrid!!! känner mig rätt så dum. Visst man kan kanske inte hjälpa det oh man önskar verkligen inte att nån annan ska bli sjuk men man känner sig ändå som en usling när det händer.
Min förkylning verkar ge med sig nu...jag är fortfarande snorig men känner att det går på rätt håll. Viktor snyter sig oxå för jämnan men verkar oxå ha piggnat till. Lava har blvit helt frisk...bara lite snorig näsa men det kommer man nog inte ifrån i dessa tiderna.

Nu ska jag starx köra iväg till jobb, det blir en kort runda för mig sen ska jag på ett möte med jobb. Då bjuds det på smörgåstårta..mums!!!

Såg precis på mitt schema att jag bara jobbar till den 28 maj..hehe gött!! några dagar närmare ledigheten. Det börjar bli rätt jobbigt för ryggen nu känner jag...den värker när jag kommer hem. Ska till barnmorskan snart om några dagar...får se hur mycket jag har agt på mig då hehe...inte mycket hoppas jag. jag sa till mig själv igår att jag INTE skulle gå upp så mycket med denna bebisen..och vad gör jag 10 minuter senare..går in och handlar en choklad haha...snacka om dålig självdiciplin!!! men men sånt är livet!

Enligt facebook så är jag i vecka 27 nu...shit så fort tiden går. Snart redan i vecka 30. Det känns inte som att magen växer så mycket mer just nu.....det kommer väl snart anatr jag. men den lilla krabaten är mer än livlig...hon sparkar väldigt mycket. Det är jag rätt glad för, då vet man att allt är bra med henne.

Nä nu ska jag gå och klä på mig min lilla uniform...ha en underbar dag allihopa!! kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0