söndag!!

Tack Ann-britt och Jocke, Maggan och Stefan för en välidgt trevlig kväll. Vi åt god mat...det blev <lax med basilika och tomatröra. (ni får receptet nästa gång vi ses hehe). Sen när barnen hade lagt sig så spelade vi julklapps spelet. Jag vann en fleecepläd, julmust och choklad och en borrpump grej! jag blev helt svettig på slutet hehe...det ärjobbigt att spela det spelet hehe.
Jocke var lite trött i ögat så jag, viktor, maggan och ann-britt spelade lite kort sen.
Vi var rätt trötta sen när folket hade gott så det blev raka vägen till sängen.

Idag har vi än så länge hunnit baka lite pepparkakor...Lava åt mest degen men jag fick gjort några stycken. Nu ska jag bara köpalite florsocker sen ska vi göra glasyr oxå.
Jag blev sugen på att julbaka idag...men jag väntar nog till nästa helg iallafall.

Lava är där uppe och leker...det är meningen att hon ska sova middag nu men det går väl sådär. Hon har inte haft nån feber idag iallafall så det är bra. Vi skulle egentligen till busfabriken idag men viktr sov till 10 så det var redan försent då. Man ska helst vara där när dom öppnar om man ska palla vara där ett tag. En söndag så är där nog rätt mycket folk oxå.

Vi tänkte åka en sväng till IKEA sen när Lava har sovit middag. Jag tänkte köpa hennes sista julklappar...så är det gjort sen.
Nähä om man skulle ta och göra vid sig lite...går runder här i mina sletna kläder...känner sig allmänt dassig.
Ha en vit och fin dag///kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0