kalas!!

Ja igår så firade vi Robin och Simon. Det verkligen kul att träffa alla. Dom bjöd på god tårta (mycket mycket god) och bullar. Lava lekte med alla barnen och njöt verkligen. Det är så roligt att se dom små livet ha så roligt.
Vi stannade rätt länge...lava brukar ju gå och lägga sig klockan 7 men igår blev det klockan 9 hehe. Men hon vaknade klockan 7 imorse ändå....icke att man ska få sovmorgon.

Mamma var här för en liten stund sedan. Vi drack lite kaffe och fikade. Skönt att bara sitta och prata lite..det blir så sällan nu för tiden. Hon har fortfarande ont i knäet men det börjar bli bättre.
Lava fick stäffa mormor oxå....hon är inte lika blyg längre. Nova var glad som vanligt. Ja vi har haft tur med våra barn...nog för att Lavahar kommit in i trots nu men dom är ändå våra små änglar.

Idag kommer Fia och Christian hit...vi ska  bjuda på pasta+köttfärssås. Sen ska jag och Fia åka hem till henne och kolla på let´s dance. Killarna ska väl spela antar jag.
Imorgon får vi ett tidigt besök av Sanda och Lova. Dom skulle ta med sig frukostbullar till oss. Alltid trevligt med lite besök. Sen när Lava har sovit mddag så ska jag och töserna åka ut till viken. Lava ska få leka lite med Milo och jag kan få prata med Eva och Romina...kul kul!!!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0