ojojoj!!!

Nu var det ju läääängesen jag skrev i bloggen. Ajabaja som Lava skulle ha sagt!
Dom säger ju att det är tanken som räknas..och jag har tänkt skriva flera gånger hehe.

I lördes så var jag på kusinträff, det var jättekul!! Inga barn hade jag heller...så jag kunde vara Bella för en gångs skull..inte mamma eller sambo utan bara Bella. Vi åt gott och drck gott och lekte roliga lekar....duktig kusin jag har som har anordnat detta. Jag sa att nästa gång skulle vi nog kunna ha det hemma hos oss, ska bara se till att alla KAN oxå.

I söndes så var jag och Lava på sjökrona (barnens dag) med Sandra, Lova och Mattias. Lava fick åka karuseller och rida på ponny. Hon fick träffa en hund som hon fick klia bakom örat hehe...den snälla "hunden" gav henne en tablettask sen. Hon gick och kollade efter den hunden resten av tiden sen hehe.
Lava är rätt så modig har jag upptäckt, alltså vissa av dom figurerna som dom hade där var rätt läskiga..men hon gick dit och kramade dom allihop. Sen skulle vi hoppa hoppborg...den ena var megahög och den ville Lava åka såklart. Jag fick snällt klättra upp med henne, jag fick typ svindel efter halva klättringen. När vi var uppe så frågade jag lite halvkvävt Lava om vi skulle åka....JAAAAA skrek hon....suck!!! Min modiga flicka!!

Igår så regnade hela dagen så jag och barnen satt inne Hela låååånga dagen. Riktigt tråkigt var det. Vi skulle åkt och hälsat på Romina i Höganäs men nej det gick ju inte.
Så vi spenderade dagen med att kolla på disneyfilm och bygga tågbana hehe.
Anna och Sara kom förbi ett tag så då fick man lite mental stimulans.

Förra helgen så var vi på tropikariet med barnen. Här är lite bilder från det.






'






Sen efter besöket på tropikariet så gick vi till McDonald´s för att äta lunch. Lava fick ansiktsmålning så hon blev en tiger.







Det var verkligen roligt att göra nåt med bara vår lilla familj.

Nu ska jag göra lite frulle till barnen. Jag lägger upp bilder från kusinträffen sen.
Ha en förhoppningsvis solig dag =0)

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0