Besök av Sara och Moa!



Dom små sötnosarna lekte så fint. Moa har blivit hela 10 månader nu...stor flicka.
Det var roligt med besök idag...hehe det blev en del bebissnack...men det gör inget. Det blir väl inte att vi ses så ofta men när man väl gör det så är det roligt.



Så här ser Sara ut för er som undrar. Vi gick i gymnasiet tillsammans och sen så har vi fortsatt att träffas. Hon fick ju Adam mycket tidigare än jag fick Lava så innan Lava kom in i bilden så var det inte så mycket träffar. Men sen fick man ju nåt gemensamt...dessa barn hehe.

Söta Moa!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaha nu ligger Nova och slumrar där uppe. Jag passar på och bloggar och äter lite lunch. Det blev chili con carne idag igen...usch nu vill jag inte äte det på ett tag iallafall hehe..trött på det nu.
Idag skulle visst svärföräldrarna komma och hälsa på, trevligt! Jag har fortfarande lite sockerkaka kvar så jag ju nåt att bjuda på.
Igår så somnade jag nästan framför tv:n. Tanken var juatt jag skulle ut och springa...men jag komliksom aldrig iväg. Just nu är jag i en svackakänns det som...äter lite FÖR mycket gott gott och springer inte.
Men jag antar att det är rätt normalt...får nog snart tillbaka suget efter träning. Fia ville ha med mig på friskis...men nej det pallas inte nu.

Imorgon ska jag och Romina hämta vår käre far....han kommer hem från Thailand då. Ska bli kul att träfas och höra allt roligt han har gjort.
På förmiddagen så åker jag nog ut till Veronika i Mörarp...så Lava får leka av sig. Alltid kul att prata lite med kusinen. Stackars Viktor får ta bussen hem imorgon...hihi...hoppas han reder ut det *ler*

Gud vad jag är trött på dessa pengar....känns som att pengar styr vårt liv (det gör det ju i och för sig) och jag vill inte det. Man går ju alltid och oroar sig och tänker på pengar....är det så det ska vara. Jag tänker på nu i sommar....hur mycket kommer vi kunna göra här hemma i sommar. Har vi råd att göra vid kuporna och om vi har det...är det nåt kvar det resten som ska göras vid. När man köper hus så köper man nog lite huvudvärk oxå hehe. Vi får tillbaka en del på skatten...vilket var jätteskönt att veta. Men ändå så är det så mycket man vill göra.
Jag tror att vi får lugna oss till jag har börjat jobba....då blir det lite mer klirr i kassan.
Nä det har varit skönt att skrapa en lott och vinna 50 000 i 50 år.....men då hade man säkert fått andra bekymmer hehe.

Hoppas ni inte blåser bort idag....nu ska jag klä på Nova sen beger vi oss.
hej så länge!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0