Guuud vad tiden går fort!!

Det var nog ett tag sen jag var inne och bloggade sist. Jag har försökt att blogga genom mobilen men det går inte så bra.
Just nu så är jag mitt uppe i städning...som vanligt. Men jag ska faktiskt strunta i det nu...jag ska mysa med mina underbara små barn.
Lava håller ju på att bli av med blöjan, det går väl sådär...hon känner väl sig tryggare med blöjan. Jag tjatar på henne att hon ska säga till när hon behöver gå på toaletten...men än så länge så går det saakkkta!!!
Men det är bara att fortsätta truga henne....blöjan måste bort oavsett ju.

Vad har hänt annars!!
Jo i lördes var vi på kalkonmiddag hemma hos Uffe och Eva. Det var såååå roligt!! att få träffa alla man älskar och håller av. Skönt att slippa laga mat oxå för den delen hehe.
Vi åt en riktigt god middag, och sen fick vi spettekaga till efterrätt.....det var riktigt längesen man åt det....väldigt uppskattat!!!
Barnen lekte fint och vi vuxna kunde prata lite. Vi pratade om vår lilla träff nu den 25 december. Det blir god mat och lite julklappsspel....kul kul!!!

Vad händer mer då!!?
Jo jag ska på julmiddag nu på lördag, det ska faktiskt bli kul...jag har haft turen att få gå med dom i min egen ålder...eller ja några iallafall. Dom flesta på mitt jobb är ju 50+ men det finns ju några enstaka i min ålder.
Vi ska för tua lite och sen åker vi upp till sundspärlan och fortsätter där.

Sen på söndag så tänkte vi gå på julmarknad med barnen....Lava och Nova ska få gå in i tomtegrottan...ja om dom vill så klart. Jag får passa på och göra lite såna saker när man väl är ledig.
Ja på lördag skulle vi nog åka och bada oxå....hoppas vi hinner med det...Lava hade verkligen roligt sist vi var där.

Ikväll jobbar jag till 19.00, tänkte åka och hälsa på syster min sen...men hon slutar inte förrän 19.15 så jag väntar på henne....kanske hinner sola lite innan.
Ska bli kul att se hur hennes lägenhet!!! den är säkert jättefin!

Jaha då börjar man inte jobba förrän 2 idag....vad ska man då hitta på. Kanske gå ut i vår lilla "skog". Jag kan inte sitta hemmma...då städar jag bara.
Nä om man skulle ta tag i saker o ting. Jag ska förresten ringa han kaminnissen idag...se om han kan komma och besiktiga vår kamin snart...så vi får den godkänd.
Det var nåt mer jag skulle göra...hmm!! tål att tänkas på.

Ja men ni får har en underbar dag allihopa///kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0