Äntligen fri!!

ja nu var jag på sukhuset idag och tog bort katetern...så nu är jag äntligen fri från den. Det känns jätteskönt, det var som att en del av mig fortfarande var fast på sjukhuset när jag hade den.

Just nu så äter jag lite lunch, det fick blie nkelt idag..så jag gjorde några mackor bara. Viktor och lava ligger inne o sover just nu, så söta dom är.
Jag har upptäckt vad lite tid jag har helt plötsligt...asså allt tar ju tre gånger längre tid nu när man har en liten. Det var lite bökigt att komma iväg imorse men det är väl som sagt nåt som man vänjer sig vid oxå. Vi provade vagnen idag för första gången...tyvärr så var det ingen luft i ett av däcken nu när jag tog upp den (hoppas verkligen inte att det är nån som har varit på den) så jag fick pumpa upp det igen men sen gick det bra.
Lilla Lava är väl lite för liten för insatsen än så länge men vi får bulla upp med täcke och sånt under henne så hon kommer upp lite.
 
Klockan fem ska vi hem till farmor o farfar (ann-britt o jocke) och titta på deras fina vardagsrum...det ska bli spännande att se hur det har blvit nu med dom nya möblerna.
Ann-britt behöver sin dos av Lava så den lär hon väl fylla idag hehe....tänkte att vi skulle gå ut och gå en runde när vi kommer dit oxå så vi ska ta med vagnen oxå....man behöver vänja sig vid den oxå.

Nä nu ska jag äta upp sen ska jag ner och slänga soporna.....dom har oxå äkat konstigt nog hehe.

kramkram///bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0