lillan sover!!

och jag ska se om det går nåt bra på tv:n. Viktor är ute med peter och emil...tror nog att dom skulle köra med hans radiostyrda bil eller nåt.

Emil kom innan och han fick prova på att mata Lava =0) Om jag får dra till med en vild gissning så tror jag att Emil faktiskt är lite sugen på att skaffa en liten bebis han med hehe...sättet som han tittar och pratar med Lava visar på det iallafall. Han matade henne och sedan rapade han henne hehe...så söta dom va!!

Köpte Nappflaskan igår och den fungerar jättebra...så nu kan vi äntligen eller jag kan äntligen börja lämna över lite ansvar till Pappa Viktor =0) Eller inte "äntligen" för jag vill egentligen inte lämna henne...men jag måste nog lämna över lite mer ansvar till viktor så han känner sig lite mer delaktig. Nu ska han ju snart börja jobba oxå så då kommer han ju inte vara hemma om dagarna så jag får väl passa på nu hehe.

Tvätten gick br...faxade faktiskt det galant. Jag har ju fått låna en bärsele av frida och den har jag kunnat börja avända nu´....jättebra är den.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0