Grattis!!

Sandra och Mattias blev föräldrar igår morse =0) GRATTIS!!
Är glad för hennes skull eftersom hon inte har haft det så lätt nu under graviditeten, så nu mår hon förhoppningsvis bättre.

Jag och Viktor var och hämtade barnvagnen idag. Den var sååå fin!!
det blev lite komplikationer när vi skulle hämta den hehe *ler* först så fick vi inte upp bakluckan när vi väl var där..vi fick stå och ricka på nycklen hur länge som helst...sen när vi väl fick upp den så gick jag in och skulle hämta vagnen. När jag kom in och hade sagt att jag skulle hämta den så var priset fel, det var för billigt!! så hon i kassan fick hålla på o krångla ett tag med det men sen så blev det rätt.....trodde vi!!
Efter jag hade betalat så visade det sig att vårt regnskydd hade blivit återkallat så de var inte med....så då hade jag betalt för regnskyddet trots att vi inte hade fått det. Nu fick hon i kassan ta tillbaka den betalningen och så fick vi hitta ett annat regnskydd. Det kostade inte lika mycket så jag skulle få 120 i mellanhand...vilket jag inte fick hehe så jag fick gå tillbaka sen och be om dom pengarna..hehe hon i kassan skämdes en hel del.
Men sen fick vi iallafall vagnen med oss hem...och nu står den här i vardagsrummet och ser fin ut.
Turbo har väl varit mest intresserad av den...varit framme och luktat på den och sånt. Ingen av katterna har försökt hoppa upp i den så det är ju bra.

Fia var här och fikade innan idag, jätte trevligt!! det var ett tag sen jag träffade henne.

Imorgon kommer Eva och tar en fika vid 10 tiden, så det blir kaffe imorgon oxå hehe.
Tyvärr så följer jag nog inte med till Mörarp =0(

////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0