home alone!!

ja nu är det tyst o lugnt här...viktor o emil är iväg o spelar innebandy så jag får njuta så länge som jag kan hehe.

Fia var här innan och käkade lite o snackade lite skit, skönt när man inte behöver höra nåt speciellt utan när det är lite så spontant =0) hon var rätt slut efter dagens arbete...men det är inte så konstigt när man går upp 5 på morgonen och e hemme 5 på eftermiddagen under några veckors tid. Jag har glömt hur det känns att vara trött efter en dags arbete...men jag kommer ihåg att det är en rätt skön känsla. Nä man ska vara glad så länge man har ett jobb..i dagens samhälle så är det inte en självklarhet.
Mamma var på sitt jobb för första gången idag, har inte pratta med henne men jag hoppas att det gick bra. Är glad för hennes skull, hon behöver komma ut  o jobba lite...bli en hel människa igen!!

Snälla Ann-Britt lånade ut sin tvättmaskin igår (tvättstugan är inte så väl besökt här) så nu överlever vi ett tag till hehe, fast jag kom underfull men att det nästan bara var viktors träningskläder som låg där i tvätthögen. Funderar på att låta han tvätta sina egna kläder hehe fast då hade jag ju aldrig fått ihop till en hel tvättmaskin *ler* nä jag tvättar så gärna så, bara jag får lite hjälp ibland (fast säg inte det till Viktor).

Igår satte jag ihop vårt fina skötbord och vår spjälsäng =0) sååå fint det blev. Viktor blev helt lyrisk när han kom hem och såg allt.....då hade jag hunnit lägga upp lite blöjor o sånt oxå så det såg verkligen ut som att det bodde en liten bebis här. Han stod länge o bara tittade på grejerna...det börjr nog att sjunka in vad som väntar nu. Men det är kul och skönt att han reagerar så iallafall...han vill att bebisen ska komma ut nu. Emil sa idag oxå "kan ijte bebisen komma snart" han ville ha lite spänning i sin tillvaro *skrattar* jo då han ska nog få spänning, han kan få byta några blöjor så kan vi se sen hur mycket spännig har tycker det är. Han sa att han inte riktigt kunde fatta att det snart skulle finnas någon som skulle kalla viktor för PAPPA.
Det har jag inga problem med att se, det känns bara så naturligt....skönt!!

Lagade köttbullar och stuvade makaroner idag och jag måste bara säga att....nåt har förändrats! Innan kunde jag veerkligen inte göra köttbullar...dom bara strillade isönder..och nu. Nu blev dom helt perfekta!! det är mammagenen i mig som har vaknat hehe.

Jaha så vad händer nu, ja jag ska nog titta lite på tv tills dom kommer hem för sen är det väl film som gäller.
Oooh!! vi får lön om några dagar...och vad händer då...jo!! jag ska hämta barnvagnen. Sen är det verkligen klart..asså sen kan barnet få komma..för då har vi allt vi behöver. Eller iallafall dom stora grejerna, man köper nog en hel del sen men just nu känns det som det bara är barnvagnen som saknas.

Nä nu struntar jag i detta, hoppas ni få läsare blev nöjda med dagens innehåll *ler*
////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0