stackare!

Lilla sofia =0( din stackare!! det är så typiskt att du ska bli sjuk, usch! känner verkligen med dig! Jag vet precis hur jag kände mig när jag låg sjuk här hemma...inte kul!
Så du får se till att bli bättre...vågar tyvärr inte träffa dig nu om det nu är nåt virus som går. Men jag lovar att jag ska shoppa lite till dig nu när vi ska till ullared.

Hur har denna dagen varit då??

Gick upp vid 8 tiden och då var viktor och peter fortfarande vakna, vi vr ju som sagt o kollade på bio igår och dom gick aldrig o lade sig så när jag var uppe och drack lite då så satt dom fortfarande o pratade i vardagsrummet!! att dom orkar.
Sen när viktor gick o lade sig med orden "jag får väl vila en timme eller två" så var han rätt så trött hehe...så jag ställde aldrig klockan utan jag tänkte att han får väl sova ut lite aillafall. Så vi vaknade 11.30 och då gick vi upp.
Åt en snabb frukost sen bar det av till sara, väl där så fixade viktor garderobsluckorna till henne sen skulle vi vidare. Vi åkte direkt hem till ann-britt o jocke och där fortsatte han arbeta...så nu har han börjat där och riva lite tapet. Det kommer bli så fint där när han är färdig.
Det är oxå mycket roligare att göra vid till någon som man känner och speciellt till sina föräldrar.
Så vi var där och åt middag och sånt sen stack han till fotbollsträningen och sen åkte vi hem.

NU sitter jag och skriver lite och han spelar lite spel, skönt att varva ner.
Imorgon är det iväg till Mörarp igen men sen ska jag o romina mysa lite med film o god mat!! ja asså viktor får oxå vara med om han vill men om jag känner han rättså vill han nog pilla med sin bil.
Nu ska jag äte lite på mitt kexchoklad sen ska jag mysa ner mig i soffan...eller så lägger jag mig...hm!! svårt val!!

////bella

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0