god kväll!

Nu ärvi hemma och har ätit lite. Nu ska vi gå och lägga oss. Lava och viktor tittar lite på tv just nu men han ska väl strax dra sig mot sängen.
Jag och Lava var och hälsade på Farmor idag...och Farfar så klart!! Hon bjöd på en capuccino och sen på lite mat, det blev risotto =0)
Lava var s glad och go hela tiden.....älskar dig lilla gumman!!

Imorgon tänkte jag åka till väla en runda. Vi har ju inte så jättemycket att göra om dagarna..om jag inte hittar saker att göra. Idag Tex. så sorterade jag lavas kläder och städade toaletten....det hade jag egentligen inte behövt göra men jag hade inget att göra så det fick bli mitt tidsfördriv.
Sanna, en gammal kompis till mig hörde av sig idag...ska eventuellt träffa henne nästa vecka, hon har inte träffat lava så det ska bli kul.

Jag har börjar titta på filmerna som jag fick av pappa...det går lite trögt....men dom är ju så många. jag såg "traitor" idag, den var väl så där...spännande på slutet men rätt utdragen. Igår såg jag "rachel getting married" och den var inte alls bra...såg typ bara hälften. Den får 1Lava av 5 möjliga hehe.

Japp men vi hörs väl imorgon...go natt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0