hemma igen!

Nu har vi kommit tillbaka från banken. Dom skulle göra en värdering på sabina och adrians hus men sen är det klart. så med andra ord så är det väl klart hehe...är sååå lättad!!
Banknissen skulle ringa mig nästa vecka så får vi svar då.

Jag har varit nere med första omgången tvätt så det är viktor som får gå nästa gång. Påminn mig att jag måste köpa mer tvättmedel...det tar slut idag.

Jaha vad händer nu då?? viktor pratar med christian...den tråkmånsen ska hem till christian imorgon bitti och lana..ända tills på söndag.
Så sofia ska komma hit imorgon...vi ska ha mys pys hela dagen. Sara skulle nog oxå komma hit men det blir inte förrän till kvällen.
Sara ska nog börja flytta in grejer imorgon..så det blir väl jag som får hjälpa henne. Fast det var nog bara sängarna som hon behövde hjälp med. jaja imorgon blir det mys iallafall.

Nu ska snart äta mellis, jag pratade med Mia igår och vi pratade om vad an ska äta och vad man inte ska äta. Hon tränar mycket och är rätt noga med vad man ska äta och så, så det var skönt att få prata med henne. Det är inte så lätt att prata om just det med folk, det är ett känsligt ämne. Bara för att man vill gå ner lite i vikt så tror alla direkt att man försöker svälta sig....nej nej nej inte alls. Jag försöker bara vara hälsosam...det är allt, sen om jag går ner lite eller mycket i vikt så är det bara bra. Jag har inte ätit nåt godis på hela veckan...är så stolt över mig själv.
Imorgon ska jag väga mig och mäta mig så får vi se om detta har gett nåt resultat. Men även om det inte har gjort det så mår jag ändå mycket bättre än vad jag gjorde innan. Jag är mycket piggare och gladare. Jag har inte haft huvudvärk på jättelänge så det beror nog lite på att jag har varit duktig.

nu är det mellis!!! kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0