hund utställning

japp det ska jag och lava till idag. vi ska gå med Fia och hennes mamma. Jag är ju en hundälskare ut i fingeropparna så detta är mitt rätta element hehe.
Jag ska vara där vid 10 när det öppnar sen bär det av. Vem vet vi kanske hittar vår framtida hund hehe (säg inget till viktor).

Igår var jag och pappa och Romina och hälsade på Farmor och Farfar. Det var ett tag sen man träffade dom, dom har nog bara träffat lava en gång tidigare så det säger en del. Innan vi åkte dit så var vi hemma hos Sabina och Ada och hjälpte till att rensaut deras garage...viktor ska ha sin bil där inne. Ann-britt och jocke var oxå och hälsade på där...dom fick se huset som det ser ut nu.....hoppas att dom tyckte det var fint...men om jag får gissa så gillade dom nog det.

Ikväll ska vi träffa Peter och Anna....ska väl käka nåt och vara lite sociala. Vet ej om vi ska vara här eller hos dem. Viktor ska väl fjäska lite för peter och se om han kan hjälpa honom med bilen hehe.
Om jag inte är på hundutställningen för länge idag så ska vi nog åka och hämta luckorna till saras gamla lägenhet och lämna tillbaka dom....vissa här hemma får ju inte tummarna ur...så jag får väl göra det.

Å gud jag höll nästan på att glömma...vet ni vad!!? Lava har fått sin första tand =0) jag såg den nu precis...den har inte kommit upp helt men man kan se den. hehe....men lilla flicka håller på att bli stor. Jag ska se om jag kan ta ett foto av den och lägga upp här på bloggen...tror inte att jag lyckas men vi får väl se.

hejhej så länge!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0