besök av mammsen!En fin bild på Mormor och Barnbarn =0)Här har vi Alfred...lite söt är du ändå hehe.Lava hade roligt med Alfred. Dom lekte där ute...Lava sprang och jagade Alfred och den fege hunden sprang hela tiden iväg. Men man var tvungen att vara på sin vakt..han kan vara rätt så klumpig och vissa gånger var han nära på att springa ner henne hehe.
Han blev rädd för hennes cykel och började hoppa och skälla....haha vilken min Lava fick då...tror nog att hon blev lite rädd. Men sen när hon fattade att han var rädd för den så cyklade hon efter honom hihi.
Mamma fick hjälpa till först innan hon vågade cykla själv. Cyklen har Lava fått av mamma...den har Lava haft mycket roligt med. Nu till sommaren hoppas jag att hon ska kunna cykla ordentligt med den. Just nu så tar hon bara i med benen och går fram typ.
Ja mamma var snäll och kom och hälsade på fast Nova var sjuk. Jag bönade och bad...tråkigt att vara hemma själv en hel dag till. Lava behövde leka av sig oxå och jag kan ju inte leka med henne så mycket nu när Nova är sjuk. Så mamma lekte med henne medan jag tog Nova.
Mamma köpte med sig en semla till moi...tack så mycket...väldans god med en kopp kaffe.

Det är så roligt när Mamma kommer hit och hälsar på...speciellt när det är så spontant. Det blir inte att vi träffas så mycket tyvärr....tråkigt för Lava blir blyg nu när hon kommer. Vill ju att hon ska reagera så som hon gör när hon ser Ann-britt och Jocke. Men nu till sommaren så kanske det blir lite mer av det.
Mamma sa att hon skulle köpa en pool till oss nu till sommaren.....otroligt generöst för nån som inte har så mycket pengar. Men vi får väl se hur det blir....får se hur mycket pengar man får av staten i juni månad haha.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Modellposé!!Dessa fina kimonos fick Lava av Pappa när han var i Thailand nu sist. Har inte haft kameran så har inte kunnat fota henne...men nu så. Riktigt fina är dom och hon tycker väldigt mycket om dom. Dom är så fina att man nästan är rädd att hon ska förstöra dom. Tack så mycket Pappa..dom är mycket uppskattade.
Min fina lilla thaiflicka hihi.

Ha det underbart i den fina vårsolen idag.
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0