Mer mediciner!!

Det blev resultatet av besöket på sjukhuset.
Jag är tacksam men samtidigt less på alla mediciner. 
Nu fick jag mot halsbränna/magkatarr och svamp i munnen. Fick oxå mot förstoppning och en salva som jag ska smörja mina utslag med. 
Salvan var tyvärr inte i lager men damen beställde det till torsdag.
 
 
Så nu har jag ett litet lager av meds.
Jag har åkt på en förkylning nu, kom över mig inatt och nu är jag ganska trött och orkeslös. 
Helt otroligt vilken skillnad det är att vara förkyld med och utan cellgifter. Att en sån liten sak som en förkylning kan göra mig helt slut.
Tur att jag har en snäll katt som vakar över mig.
 
 
 
Läkaren sa att mina utslag var väldigt ovanliga. Man brukar inte reagera så här snabbt på cellgifterna så han trodde att det berodde på illamåendemedicinerna som jag tog, märk att han TRODDE det. 
Eftersom han inte va helt säker blev jag inskickad till hudmottagningen och analyserad där oxå. 
Läkaren där tittade på mig och sa sedan att han va osäker på vad detta kunde vara, han behövde  läsa på lite innan han uttalade sig. Han försvann ett tag ( vet ej om han skulle googla acne haha) sen kom han igen med en ny läkare som oxå tittade på mig. Dom hummade lite sen ursäktade dom sig och sa att dom behövde överlägga, ÖVERLÄGGA????
Jag bara tänkte: har dom aldrig sett en finne innan eller? 
Efter ett tag kom läkaren tillbaka och spenderade en kvart med att förklara att han inte visste vad detta berodde på, att han skulle ge mig nån ny salva som precis kommit ut. 
Spontant känns det lite motigt att börja använda nåt helt nytt när man redan går igenom allt annat men om han säger att jag ska använda den så får jag väl lita på honom.
Jag skrattade lite för mig själv när jag gick därifrån, ibland är läkare några av dom mest förvirrade människorna jag träffat på. 
 
 
Eftersom jag är förkyld så smakar nästan ingenting gott. 
Så jag beslöt mig för att göra en uppfriskande smoothie.
Den va helt okej men påminn mig att inte mixa apelsiner, det blir väldigt mycket bitar i smoothiesen som inte är så goda att äta. 
 
Nu tänkte jag gå in till flickorna och mysa lite med dom innan det är läggdags. 
Ha en fortsatt trevlig tisdag ☀️
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0