Underbara fredag!!

Idag har varit en helt underbar dag, mycket sol och några koppar kaffe.
Jag har fått en del saker gjorda idag och det känns bra. Jag och nova rensade ut garaget till exempel. Sen åkte jag och flickorna till Bauhaus och köpte lite fler fröer. Jag har nu sått gurka, morot, chili, sallad och paprika. Innan dess sådde jag tomat. Detta får blir mitt lilla projekt nu i sommar, jag lär ju ha all tid i världen. 
 
Barnen har lekt hela långa dagen och just nu så badar dom. Helt underbart att få vara med dom hela dagarna, jag känner mig bortskämd. Viktor tycker det är lite jobbigt, jag förstår det eftersom han brukar ha dom mer än mig annars.
Men jag ska ha dom imorgon bara sen ska dom sova hos Viktor från söndag till måndag, då får jag passa på och få lite egentid.
 
Vad händer imorgon då? Hoppas på fint väder och isåfall ska vi ut i skogen, älskar verkligen när man kan ta sig ut i det gröna. Det är en inre frid att vara där ute och andas in den friska rena luften.
När jag är i skogen så känner jag mig hemma.
Jag får tillbaka minnen från tiden när pappa bodde ute i skogen, underbara minnen.
Man gick ut på morgonen när daggen fortfarande låg kvar på grässtråna.
Jag och mina syskon leta efter gömda skatter långt inne i skogen (som i själva verket var typ 100 meter in i skogen hehe).
Vid denna tiden på året väntade vi förväntansfullt på morgonen, vi väntade på att pappa skulle säga att påskharen hade varit där. sen sprang vi allt vad vi kunde ut i trädgården och letade efter våra ägg.....åh vilka underbara minnen.
Det är trots allt det enda vi har kvar sen, våra minnen.....så vårda dom.
 
På tisdag ska jag till onkologen. Jag tänker inte så mycket på det.
Det jag faktiskt tänker på ÄR.....var ska jag fixa min kommande peruk??
Nån som har någon dom kan rekommendera?
Dom måste ha ett samarbete med region skåne har haf fått reda på.
Undrar hur det kommer kännas den dagen jag verkligen rakar av allt hår, kommer det kännas hemskt. Eller kommer det kännas skönt, det är ju trots allt bättre att vara helt skallig än att ha lite här och lite där.
Egentligen är det inget att spekulera över, jag får helt enkelt ta det när jag väl är där.
 
Jag skickade in papperna till försäkringskassan igår angående min sjukpenning. Jag hoppas verkligen att det går smidigt med dom. Det är en sak som jag känner att jag inte kommer orka ta i sen när allt kör igång.
Men hon som jag pratade med lovade dyrt och heligt at jag inte behövde oroa mig, och jag har ju ingen anledning att misstro henne (säger hon med väldigt ironisk röst).
Försäkringskassan håller ALLTID vad dom lovar hahahaha.
 
Fyllde i paperna inför Lavas skolstart, sååååå nervös är jag för hennes skull. Jag vet att hon kommer fixa det galant....men jag då.
Jag fick klasslistan (minnena kommer tillbaka hehe), sen skulle jag fylla i mina och Viktors arbetstider. Det var inte det lättaste, jag vet ju inte hur jag kommer jobba. Jag vill söka dagtid nu efter detta är över men jag vet ju inte om jag kommer få det.
Hur ska jag då kunna fylla i den listan. Sen är jag ju fortfarande sjuk när hon börjar skolan, vad ska jag skriva då liksom?
 
Nu ska jag strax gå och ta tag i dom små trollen, sen börjar fredagsmyset =0)
 
Önskar er alla en riktigt mysig fredagkväll.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0