sankta lucia

Dagen började bra med en lugn morgon och lite julkalender med tjejerna. Jag är lika fast i den som dom är hehe.
När de hade gått till skolan så segade jag i soffan ett tag och sen började jag med lite julbak. Jag insåg att en del julgodis är inte så lämpligt för barnen att vara med på. Som knäcken....jag lyckades bränna mig idag så det blev ganska uppenbart, fast å andra sidan kanske tjejerna inte är lika klantiga som jag.
Efter det kom Fia en sväng och drack lite kaffe. Lika kul varje gång vi ses, hon är min trogna vän i alla lägen.

Nu kommer tjejerna hem och det är dags med pepparkaksbak. Sen vankas det Lucia för Nova. Jag har tagit fram Lucialinnet, ljuskronan och det fina röda bandet. Jag och Lava ska titta på henne när hon skrider fram och tar ton.
Ann-britt och Viktor kommer oxå att komma dit så det ska bli kul. Tror att Viktor kommer följa med hem sen. Antar att saknaden är för stor nu hehe. Vi är ganska lika där, efter nån dag så blir det för jobbigt att vara utan flickorna. Det är skönt när det är på det viset iallafall. Tänk att ha en förälder som inte bry sig om man träffar dig eller ej, hemskt ju.
Jag är så tacksam att jag och Viktor har det tänket som vi har. Känner han att han saknar tjejerna så är dom bara ett samtal bort och vise versa.
Jag försöker att inte ta något för givet utan passar på att visa min uppskattning så ofta jag kan, det är viktigt eftersom det krävs engagemang och ansträngning för att en sån här relation ska fungera. Det kommer inte av sig själv och det kan försvinna lika snabbt som det kom om man inte tänker sig för.
Något som vissa borde tänka på.

Ha nu en trevlig Lucia alla!!
Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0