hurra hurra för lava idag

idag fyller min underbar tjej år och det har vi firat med tårta och sång. nu till helgen ska vi ha kalas för henne och då ska hon få sin fina cykel. Jag har jobbat idag, det var rätt drygt...jag va trött som bara den. Men man ska inte klaga..man ska vara glad att man har ett jobb i dagens samhälle. På måndag börjat en ny tid för mig på nobina..jag ska bli passare heter det. Det ska bli kul att lära sig nåt nytt.
Nu ska jag försöka sova lite..upp tidigt imorgon och jobba.
god natt 

god morgon!!

just nu sitter jag i bussen i landskrona. trött, ja det kan man väl säga....jag hade lite svårt att varva ner igårkväll. imorse hoppade jag in i en kall dusch...det hjälpte hehe.
nu ska jag köra till mölle, en skön tur att köra.
idag fyller min underbara dotter 3 år. helt otroligt att der har gått 3 år sen vi fick vår lilla lava. älskar dig mitt underbara barn.
ha en bra dag allesammans

ledig dag!!

försöker klura ut hur man lägger in bilder via mobilen...nån som vet får gärna hjälpa. det har varit en lång dag idag. jag har bla. köpt nya skor till nova, varit o handlat till kalaset, köpt cykel till lava och umgåtts med anna o adam. när jag kom hem sen så planterade jag mina fina blommor som jag fick av svärmor...det blev jättefint, verkligen ett lyft. sen badade jag barnen och nattade dom, dammsugade och rengjorde ugnen. jag skulle duschat men orkade inte...så jag får gå upp lite tidigare imorgon....kl 3.30 blir det...blir trött bara av att se tiden. så nu är det god nattt för mig.
kram kram

morbilblogga

ja jag får väl börja med detta istället. vår dator fungerar inte för tillfället så jag kan inte blogga där. jag och viktor kollade på en film nu precis, the mashinegun preacher. den va en sorglig men tänkvärd film. vi lever i vår skyddade värld här i sverige medan barn i afrika blir dödade varje dag...barn som är precis som lava o nova. jag grät en hel del till denna filmen och det gjorde ont i mig...men jag tror att det är nyttigt för oss, att få se världen som den verkligen är.
nu ska jag försöka sova...det blir en lång dag imorgon.
god natt allihopa

RSS 2.0