ny vagn!!

nu har vi köpt en "ny" vagn, det blev en phil and teds vagn!! vi har inte provat den än men imorgon ska vi inviga den. Det var ett jätte trevligt par i malmö som sålde den. Jag och Fia körde dit igår och hämtade den...aldrig mer att jag kör i malmö säger jag bara. Vilken rör det var...jobbigt när man inte vet var man ska...vi körde av för tidigt och hamnde helt fel i malmö. Vi frågade efter vägen men det var inte det lättaste...folk bara gissar ju när dom ska hjälpa en...allååå nyhet!!! det är inte hjälp om man lurar iväg en stackars turist på villovägar.

Igår jobbade jag min sista dag...det var rätt skönt! jag har haft ont nu på sista tiden och jag behövde verkligen lite vila.
Imorgon ska jag träffa Linn och Sandra och Lova....det ska bli trevligtr!! barnen kan leka och vi vuxna kan prata lite. Viktor ska åka hem till mamma och hjälpa henne med hennes kök. Sen efter det så ska vi hem till Sofia och Christian. Det blir en heldag.

Vi fick reda på idag att vi får fytta in i huset den 18 juni hihi...så spännande. Det är bara typ 3 veckor dit ju. Nu måste vi börja packa på riktigt.
Vad händer annars då?? jo på tisdag så ska vi hälsa på Veronika i Påarp...det är sista gången så vi vill inte moissa det. Efter det så åker vi hem till Jenny och David och Firar Molisen...han fyller 1 år då. Ska bli kul att träffa dom...jag vill höra allt om deras resa till Italien.

Nä nu ska jag lägga mmig och vila mina höfter en stund...värker som bara den!!
kramkram

Grattis grattis!!!

Sara och Emma har fått sina underbara bebisar äntligen....så jag säger grattis!!! Å nu blev man helt plötsligt så medveten om att det inte är så långt kvar. Anna och peter ska ju oxå ha sin bebis nu om någon dag...ojojoj här händer det grejer.

Jobbedagen idag var väääldigt lång. Lava har ju varit dålig ett tag nu med feber och diareé så hon har inte sovit så bra på natten. Det betyder att så fort hon vakar så är det jag som står givakt och nattar om henne igen, detta medför en väldigt trött Bella på morgonkvisten. Nu ligger hon och nanna så gott...fortfarande Feber men inte tillräkligt för att ge febernedsättande. jag är lite nojig när det gäller dom supparna...vill helst int ege några alls men ibland måste man. Jag har fått för mig att hennes lilla lever inte ska klara av dom...men dom är ju utformade för små bebislevrar så det borde dom klara iallafall.
Hur som helst om hon inte har blvit bra till imorgon så ska jag först ringa in till barnakuten sen åker vi nog in...om dom säger att vi ska det förstås. jag anar att hon har åkt på Tre dagars feber och om det nu är det å finns det inget botemedel. Hon har alla symptom än så länge, nu är det bara utslagen som ska komma fram och det borde dom göra imorgon isåfall. Vi får väl se.
Vi skulle egentligen träffat Fia och Christian idag men vi chansar inte om lava smittar.

Viktor håller på att klättra på väggarna här hemma hehe....han är inte van vid att vara inne hela dagarna...men tyvärr så är det så när man har ett sjukt barn...detta är inte första och antagligen inte sista gången heller. Jag vet att det är tråkigt men så är det. Nu är han ute och promenerar...han ville komma ut och göra nåt sa han.....så han har försvunnit ett tag. jag tänkte gå igenom vår lilla Husbudget och kolla över alla utgifter. Vi har ju fått reda på hur mycket lånet på huset kommer kosta oss i månaden..och vi vet ju på ett ungefär hur mycket våra försäkringar kommer kosta...så nu har vi lite mer koll på läget känns det som. Jag MÅSTE ha setnkoll på läget annars mår jag inte bra rent psykiskt. Jag vill verkligen inte bli överraskad när vi väl flyttar in, jag vill ha koll på allt och lite till...men det är väl så det ska va eller??

Imorgon ska jag ringa till folksam och ordna med alla våra försäkringar så det är klart...en sak mindre att tänka på. Denna månaden betalar vi vår sista avbetalning på soffan hihi...så skönt!! så nu är vi snart ägare till en helt underbar soffa. Nu är det bara en TV som fattas sen är vardagsrummet helt komplett =0)
jag tror att jag och viktor är överrens om hur vi vill ha det i vardagsrummet, vi vill ha en stenvägg så småningom med spotar i väggen...skitfint. Tyvärr så kostar det rätt mycket att göra och vår vägg och rätt stor...så det blir till att börja spara....men det fixar vi...frågan är bara hur länge vi ska behöva spara hehe.

Fönsterna på huset är ju det viktigaste att fixa till denna sommaren. Vi fick offerten till dom nu för ett tag sen....inte kul!!! Fattar inte hur lite plåt kan vara så jäkla dyrt. Jag kan ju säga att vi blev väldigt ställda när vi såg hur mycket dom ville ha för jobbet....så nu vet vi inte riktigt hur vi ska göra där....om man säger som så att det är ju inget man sparar ihop på två månader. Men vi ska höra med några andra oxå innan vi tar några som helst beslut.

Nu är det finalen i ishockeyn som kallar...så om ni ursäktar mig/// kolla 1-0 redan till tjeckien....en bra match hehe

nyttig!

ja gud vad jag känner mig nyttig nu hehe, jag sitter och äter smörstekta champinjoner med prinskorvar...mums!! Det sägs att man inte ska äta efter kl 18 på kvälle...haha vilket skämt i min värld.

Ja då var det slutjobbat för idag, väldigt skönt!!!! Foglossningen gör sig påminnd oftare nu för tiden och idag var det rent för jävligt. Jag satt och vände och vred mig hela tiden när jag körde...undrar vad passagerarna tänkte. Det verkligen strålade ner i benen och ut i rumpan....ont ont ont!!! Nu går jag verkligen och räknar ner dagarna. 7 jobbedagar kvar nu...pust!!!

Jag var hos barnmorskan idag och gjorde sockerbelastning, det var tråkigt som vanligt. Men vi pratade om allt möjligt och hon lyssnade på bebisen (klara kanske) och det lät bra. Mitt blodsocker var bra och mitt järnvärde oxå...så jag hoppas nog att ta dom där järntabletterna....inte goda alls. Varje gång jag tar dom så vill jag bara in på toa och spy som en gris...inget bra tecken!!
Jag såg några stackare som skulle in på föräldrarmöte nu när jag satt och väntade....tänkte tillbaka på när jag och viktor skulle in på vårt första möte. Alla förväntningar som man hade....och så förvirrad man kände sig när man kom därifrån. Skönt att man slipper det denna gången hehe.

Romina kommer nog imorgonbitti....ska bli kul!! det var ett tag sen vi sågs. Hon undrade om någob var vaken 7.45...hehe ja den länge då. Lava vaknar ungefär vid 7 om inte tidigare så det är nog ingen fara. Jag trodde att jag skulle börja jobba 9 imorgonbitti...men nej då. Jag börjar inte jobba förrän 12.43.

Viktor var jättesprallig nu när jag kom hem...så jag skickade iväg honom och handl hehe. Han har varit jätteduktig idag, han har tvättat alla luckor i köket..och städat toaletten. Putsat speglen...och lite annat!! vet inte vad som har flugit i honom...hoppas bara att det stannar ett tag hehe. Han är faktiskt jätteduktig...mycket duktigare än många andra jag känner. Men det är lättare att se när nån göt fel än när nån gör rätt....det är nåt jag iallafall måste träna på. Berätta för någon när man tycker dom har gjort ett bra jobb...det kräver så lite men gör så mycket.

Vi var ute och gick med Lava idag....å guuud va varmt det var...men skönt! Vikotr ville inte att hon skulle ha mössa på sig...men solen är ju så förrädisk just nu...man tror inte att det bränner men det gör den alla gånger. Vi ska köpa en keps till henne som hon kan ha nu när det är soligt och varmt...mössa blir alldeles för varmt. Vem vet, vi kanske kan åka och handla den redan imorgon. Lava lånade en keps av Lova nu när vi var på hembygdsparken och den fick sitta kvar rätt länge...hon glömde liksom bort den efter ett tag.
Men vad säger ni, ska jag ta och äta upp min mat och sen slänga mig i soffan....JAAAAAAA det har jag förtjänat idag. ha en underbar kväll...kramkram

dags för lite blogg!!

jag har inte varit inne och bloggat på ett tag, har inte tänkt på det helt enkelt. Ber om ursäkt alla mina trogna läsare hehe.

Jag skulle göra glukostest idag, gick väl inget vidare. jag kom dit men det visade sig att jag skulle vara på ett annat ställe. Dom hade skickat mig till fel barnmorskamottagning...så jag fick beställa en ny tid. Men det gör inget egentligen för nu får jag följa med till BVC. Hoppas verkligen att Lava har gott upp i vikt nu...annars dör jag.

Jag fick järntabletter av Sandra nu när jag var där i lördes. Jag har ätit dom nu i tre dagar och jag kan säga så här....dom är skitäckliga men dom gör underverk. jag är mycket mycket piggare nu. Så jag får väl snällt fortsätta äta dom till bebisen är ute.
Jag går in i vecka 29 imorgon tror jag, shit va tiden går fort. Vi flyttar om mindre än 1 1/2 månad och bebisen kommer om 2 1/2 månad ungefär.

Imorgon ska vi till banken...ska bli rooligt och se vad han säger, vi får reda ut lite frågetecken angående husköpet och så. Jag tänkte att jag skulle ringa till folksam idag och fixa med våra försäkringar...vi har ju bestämt oss för att ha dom där. Sen ringe jag till plåtslagaren nu precis....måste ju få lite svar nu på vad fönsterna kommer kosta. det är ju en frdel när vi ska till banken...så vi vet om vi ska fjäska för honom eller inte hehe. Jag fick tyvärr inte tag i plåtslagaren nu men han skrev ett sms att han skulle ringa mig senare för han satt i ett möte. Så vi får nog lite svar idag.

Jag fick boka in en ny tid för glukostestet så på torsdag ska jag dit istället.Det gör iget för jag börjar inte jobba förrän 14 då =0)
Snart är jobbetiden över...bnara två veckor kvar nu och jag är rätt så mycjet ledig oxå. Jag jobbar idag till 22.00 och sen är jag ledig tis och onsdag =0) skönt!!! nu ska jag klä på Lava sen ska vi gå ut och leka lite i sandlådan.
kramkram

totalt stopp!!!

haha jag trodde jag skulle döööö igår. Nu ska ni få höra.
Jag körde ju 220 som vanligt igår...sen efter halva arbetspasset så skulle jag gå över till 219. Klockan var väl 20.15 när jag tog bussen och styrde min väg mot Rydebäck. Jag kom dit och svängde runt och körde vidare mot Domsten. Ni som har åkt den linjen vet hur den går och ni vet oxå att där finns två hållplatser som heter Halalid och Johan banérsväg. Nåt som jag hade missat när jag började jobba var att läsa vår anslagstavla...där det står skrivet om det är vissa ändringar i rutten. Nu var det så bra så att det var totalt stopp när jag kom fram till Johan banérsväg....alltså verkligen helt stopp. Så jag hade inget annat val än att börja backa hela långa vägen tillbaka.....det blev en del nervösa viskningar kan jag ju säga hehe.
När jag väl hade backat tillbaka så jag nästan var ute på drottninggatan igen så var et bara ett problem. När man svänger upp in på den här gatan så är det en massa stolpar och vängningsplikt överallt. Och det är en sak att köra IN i den gatan....det är en helt annan sak att BACKA UT därifrån.
En passagerare fick snällt gå ut och stanna trafiken och guida mig så jag inte körde ner några skyltar....vilket jag klarade galant. men tyvärr så kom jag ut på fel håll så nu var nästa problem var haf skulle vända någonstans. Den här passageraren som hade hjälpt mig visste ett ställe som vi kunde vända på (sa han och trodde han) men när vi väl kom dit så jag det bilar överallt och runt omkring mig och det gick inte. det slutatde med att jag fick köra ner vid gröningen och ända ut vid pirmuren och vända där...med bara några millimetrar som marginal. Jag kan ju säga att jag var lagom svettig när vi väl kom på rätt spår igen.
Vid detta laget så hade jag blvit 18 minuter sen......så jäkla pinsamt!!
Som tur är så har vi rätt lång vändtid ute i domsten så jag kom rätt i tid när jag väl vände där och körde ner mot helsingborg igen.
Inga sador på vare sig mig eller bussen så det får man väl ändå tycka är ett plus.

Nä nu ska jag ta min gnälliga bebis....viktor har varit och köpt bisolvon till henne och nässpray så nu hoppas vi att hon kan sova inatt.

kramkram

sjukling!!

Jaha jag som trodde att Lava var frisk...men nej då!! Hon hostar och har sig hela nätterna igenom. Igår kväll så lade viktor henne redan klockan 18 men hon vaknade lagom till jag kom hem. Sen så var jag där inne i sovrummet och försökte sova medan hon vaknade stup i kvarten. jag undrar verkligen om detta är PGA förkylningen...hon hostade inte alls innan och nu helt plötsligt så har hon feber och hostar som en besatt.

Det blir jobb för mig idag igen...imorgon oxå!! men sen på tisdag så är jag ledig!! men då ska jag köra buss ändå hehe så då känns det lite som man jobbar ändå. jag ska hjälpa Sabina och Adrian och hämta hem en buss som dom har köpt. Det är säkert ett gammalt elängde så det ska bli spännande hehe.

Vi hade ju en kille från folksam här iförrigår. Han var jättetrevlig och ar verkligen duktig på at förklara ingående vad alla försäkringar handlade om. Så vi har bestämt oss för att ta folksam till alla våra försäkringar. Enkelt och bra!
Sen var vi ute i gunnarstorp och pratade med en plåtslagare om våra fönster....det verkade som att det skulle bli ett dyrt jobb. Men han skulle iallafall skicka en offert till oss..så vi väntar med iver att få reda på hur fattiga vi ska bli.

Lillebror Tobias konfirmerades igår...Grattis!! jag kunde ju inte vara med...jobb jobb jobb!!! men jag hoppas att han hade en bra dag med många presenter hehe.

Ha en underbar dag idag...förhoppningsvis blir den finare än igår...kram

usch vad jag känner mig dum!!

Nu har vi smittat ner både lilla Max och sen Astrid!!! känner mig rätt så dum. Visst man kan kanske inte hjälpa det oh man önskar verkligen inte att nån annan ska bli sjuk men man känner sig ändå som en usling när det händer.
Min förkylning verkar ge med sig nu...jag är fortfarande snorig men känner att det går på rätt håll. Viktor snyter sig oxå för jämnan men verkar oxå ha piggnat till. Lava har blvit helt frisk...bara lite snorig näsa men det kommer man nog inte ifrån i dessa tiderna.

Nu ska jag starx köra iväg till jobb, det blir en kort runda för mig sen ska jag på ett möte med jobb. Då bjuds det på smörgåstårta..mums!!!

Såg precis på mitt schema att jag bara jobbar till den 28 maj..hehe gött!! några dagar närmare ledigheten. Det börjar bli rätt jobbigt för ryggen nu känner jag...den värker när jag kommer hem. Ska till barnmorskan snart om några dagar...får se hur mycket jag har agt på mig då hehe...inte mycket hoppas jag. jag sa till mig själv igår att jag INTE skulle gå upp så mycket med denna bebisen..och vad gör jag 10 minuter senare..går in och handlar en choklad haha...snacka om dålig självdiciplin!!! men men sånt är livet!

Enligt facebook så är jag i vecka 27 nu...shit så fort tiden går. Snart redan i vecka 30. Det känns inte som att magen växer så mycket mer just nu.....det kommer väl snart anatr jag. men den lilla krabaten är mer än livlig...hon sparkar väldigt mycket. Det är jag rätt glad för, då vet man att allt är bra med henne.

Nä nu ska jag gå och klä på mig min lilla uniform...ha en underbar dag allihopa!! kramkram

ont i mitt lilla huvud!!

Denna förkylningen vill verkligen inte ge med sig...hade en äkla huvudvärk idag när jag jobbade. Nu ska jag snart gå och lägga mig och hoppas på att allt har gått över till imorgon.

Jag och Lava och viktor om han vill följa med ska ta en liten tur till lekplatsen imorgon och mysa till det me den picnic idet gröna. Lova och Sandra ska oxå komma. Det ska bli kul att hitta på nåt...det var ett tag sen vi sågs ju.

Nu skulle jag kolla in den senaste avsnittet av vampire diaries..men nej då...då funkar inte ljudet på vår dator...glapp säger viktor...men va fan...det har inte varit glapp när jag har lyssnat på musik för bara nån dag sen. jag anar att lava har varit där med sin lilla tunga ocu slabbat ner sladden...typiskt. Antar att det är det som kallas karma hehe...vi smittade ner Tina och Fredrik med våra förkylningar och nu kan jag inte titta på mitt favoritprogram...karma!!!

Nä nu ska jag snyfta mig och se om hjärnan följer med...ha det så bra inatt...kram

nu igen!

Nu är det snart jobb igen, 10.46-18.35 jobbar jag idag....rätt okej tid faktiskt...med tanke på vad jag brukar jobba hehe.
Igår var vi och hälsade på Ann-britt och Jocke och sen åkte vi hem eller rättare sagt gick vi hem till Tina och Fredrik och Astran. Dom bjöd på räkpaj med sallad...sen blev det kladdkaka och grädde till eferrätt...väldgt gott. Vi satt uppe rätt länge och pratade om allt från hus till föräldrarskap. Vissa människor är bara så där enkla att vara med...inget krångel alls.
Lava var tyvärr väldigt grinig och hon tjöt så fort Astrid tog i henne. Astrid är van vid lite hårdare nypor och det klara inte Lava av hehe.

Både jag och Viktor har fått ätteont nu i bihålorna...det är skitjobbigt! Hoppas att det går över snart. Denna förkylningen är väldigt envis.
Nu är det mindre än en månad kvar för mig att jobba...skööönt!! Som jag ska njuta sen.

På lördag så ska min lillebror Tobias konfirmeras....jag jobbar tyvärrr!! som jag alltid gör så fort det är något roligt som händer....men jag ska försöka fjäska lite idag och se om jag kan byta tid med någon. Det är tyvärr rätt kort varsel så jag tror inte det.

På torsdag så ska vi prata lite med en försäkringskille från folksam...vi ska gå igenom alla försäkringar och vad det kommer kosta oss om vi väljer att ha dom. Jag ville det fetersom det är så svårt att ta allt över telefon...det är lättare att se det på papper och prata med personen i fråga. Innan han killen kommer så ska jag och Viktor bege oss ut till Huset...det kommer dit en plåtslagare och ska kolla på fönsterna och sen ge oss ett pris. Det ska bli skönt när man väl vet vad det är för summor det rör sig om.
Nu börjar det verkligen hända grejer hehe...vi var och köpte trädgårdsmöbler nu häromdagen. Så nu kan vi stryka det från listan.
Nu är det BARA TV, färg, spackel, pool, gräsklippare, möbler till Lavas rum m.m som vi ska köpa hehe.

Viktor ligger fortfarande och sover...så jag får väl gå in och väcka honom strax. Jag måste hoppa in i duschen innan jag ska till jobb så då får vitktor vara här och ta Lava...hon har blvit sååå busig nu så det går inte att släppa henne ur sikte. Igår så sprang hon i soffan hela tiden när man inte kollade....väntar bara på att hon ska trilla ner och slå sig.

Ni får ha en underbar dag med mycket sol....kramkram

RSS 2.0