kalas imorgon!!

Ja imorgon fyller min älskade lilla tjej 1 år. Hon blir stor tjej nu.
Det ska bli kul att träffa alla, samlade!!
Jag har varit på öppna förskolan i billesholm idag...det var mycket trevligt. Sen så tog jag och Anna en långpromenad i det underbara vädret. Lava lekte lite vid lekplatsen och vi snackade om allt mellan himmel och jord.
Sen fick vi ta bussen till Bjuv där festivalen var i full gång (eller den sulle precis börja hehe). Så vi satte oss och åt lite medan vi väntade på att karusellerna skulle starta.
Lava var i extas när hon såg alla karusellerna och hon ville genast åka allihopa. Jag köpte ett häfte med fem biljetter men det tog slut ganska snabbt.
Snälla Nova satt fint i vagnen och tittade på storasyster när hon åkte alla karusellerna.
Lava ville ju åka några som var lite för snabba för henne....det tråkiga var att jag hade kunnat åka med henne men det var ju ingen som kunde passa Nova. Så Lava fick tyvärr bara titta på dom karusellerna.
Det är faktiskt rätt otroligt, att jag inte kunde hitta nån som jag kände tillräckligt väl för att passa Nova....i BJUV....jag menar hallå, jag har ju bott i denna hålan i hela mitt liv typ.
Men men så blev det iallafall.
Lava var helt slut när vi kom hem så det betyder väl förhoppningsvis att hon har haft roligt. Jag tog några bilder med mobilen men jag har inte lagt över dom till datorn än....gör det sen.

Nu tänkte jag gå och lägga mig...det har arit en lååång dag idag.
Fick ju åka iväg och handla typ direkt när jag hade kommit hem från festivalen...så jag är lagom trött nu.
Hoppas att morgondagen blir superbra nu....men det blir den säkert.

kramkram

vatten vatten!!!

Vi har precis kommit hem från en liten promenad. Lava ville ut och springa i vattenpölar =0) Nova fick åka i vagnen.
Om ni inte vet vad ni ska hitta på idag så rekommenderar jag detta starkt, det låter jättelöjligt men det är verkligen riktigt kul att se barnen leka i vattenpölarna. Man blir liksom liten på nytt igen. Lava var helt dyngsur när vi kom hem men vad då då...det finns torktumlare.
Vi är så himla rädda för lite vatten hehe....se på barnen istället, dom utnyttjar det och gör det till nåt roligt.
Jag tog en riktgit bra bild på lava, ska lägga upp den sen...måsta bara föra över alla bilderna.

Tänkte slå en pling ut till bonden i Billesholm nu, behöver få kollat crescentvagnen. Tänkte höra om man kan få mängdrabatt hehe. Nä men jag måste iallafall kolla slangarna och se hur många det är hål på. Dom som är hela kan jag ju pumpa då och dom andra får lagas. Den här trevliga vagnen men dom här trevliga punkteringarna. Hade jag vetat detta innan jag köpte den så hade jag ALDRIG köpt den.
Men nu har vi den och jag tänkte fixa den en sista gång. Den får vara så tills vi säljer den eller slänger den.

Imorgon ska Lava börja på dagis igen, det kommer nog bli lite svårt. Vi var och hälsade på nu för nån dag sen, det gick väl sådär. Nova fixade det skitbra, hon satt och lekte hur fint som helst och brydde sig inte det minsta om mig. Lava däremot satt som klistrad till mitt ben. Hon var jätteblyg och tillbakadragen. Hennes ena fröken Ann kom fram och skulle säga hej, Lava tittade inte ens på henne. Jag gick in i ett annat rum vid ett tillfälle och då fick Lava nästintill panik. Så med andra ord så kommer det nog inte att bli så lätt nu imorgon....men jag måste vara stark. Jag vet att hon kommer ha roligt sen när jag har gått därifrån, jag gör mig själv bara en björntjänst om jag daltar med henne det vet jag.

Adam börjar på dagis idag, hoppas det går bra.
Imorgon så öppnar Öppna i Påarp igen, det kanske blir ett besök vem vet. Fast jag vet inte om Veronika skulle jobba, om inte så åker jag nog till Billesholm istället.

Tobias var här igår, vi kollade på en skräckis =0) han hade köpt godis som vi frossade i...mums!!!
Godiset var gott men det klår inte Sofias efterrätt i lördes....GUD va gott!!!
Vitchoklad nersmält och blandad med kesella och grädde.....sen in i kylen och servera det med bär!!! Halleluleja hehe!!!!!
Den kanske man kan ha på Novas kalas.

Nu ska jag leka lite med min små älsklingar....lite kvalitetstid!! *sniff sniff* Oke! jag ska nog först ta hand om överraskningen som Nova har lämnat till mig *ler*

hejhej så länge//// kram

bio!!!

Lava har varit på sin första bio....och det gick jättebra. Vi tittade på Bilar, vi och 100 andra ungar kändes det som hehe. Jag fick ju två gratisbiljetter från skånetrafiken när dom shabblade med mitt sommarkort, så vi tänkte att det var ett bra tillfälle att utnyttja dom.
Tobias var en ängel och tittade till Nova medan vi var iväg.
Nova lyckades trilla från soffan innan vi skulle åka och få en jättebula i pannan, det kändes lite fel att åka då. Hon satt hon mig och blev plötsligt jättetrött...isch...man ska ju inte sova när man har slagit huvudet...så hon blev lite arg på mig när jag riste om henne lite. Men sen när vi kom tillbaka så hade allt gott bra...så det kändes skönt.
Lava hade lyckats somna i vår säng bara minuter innan vi skulle åka så hon blev helt hysterisk sen när vi försökte väcka henne och klä på henne....vilken syn det var.
Men väl i bilen efter typ 15 minuters skrik så blev hon lugn igen.

Nu är jag helt slut, det blir soffan nu. Vi ksa se en film så jag får se om jag orkar hålla mig vaken.
Lite glass gör nog susen hehe.

Hoppas ni hade en bra fredag///kramkram

En blåsig dag idag!!

Japp det verkar som att det blir en innedag idag....inte så roligt för barnen. Dom är vana vid att bara kunna springa ut i trädgården o leka vid detta laget.
Min tanke var ju att vi skulle gå ner till Lavas dagis idag och hälsa på....Nova börjar ju snart. Men i detta vädret håller vi nog oss inne.
Jag tror nog att det är viktigt att barnen får komma dit och hälsa på nu innan dom börjar...Nova kommer nog inte ens ihåg stället. Sen är det nog roligt för personalen att få säga hej innan oxå.

Vi ska hälsa på Sabina idag, Cassie ska få en försenad födelsedagspresent. Så det blir gott gott kaffe idag hehe.
Jag drömde inatt att jg hade hennes kaffemaskin...åååå va lycklig jag va *leer*
Nu vid 2 ska Veronika komma hit med barnen o vovven. Det blir en liten fika stund.

Jag ringde precis till besiktningsmannen om kaminen, suck!!! vi var tvugna att laga den där jäkla stegen först och fixa ett glidskydd innan han kunde komma o godkänna kaminen. Visst jag förstår han...det är ju viktigt att han inte strillar ner från stegen hehe...men vi vill ju liksom bara få den godkännd nu så vi kan lägga det bakom oss.
Tiden börjar bli knapp nu...snart börjar jag jobba och Viktor har inte ens börjar med sin bil. Man kan väl säga att man känner sig LITE stressad nu.
Men man fåste ha FAITH eller hur!!!

Idag fyller Anders år.....stort grattis till dig!!! Han ska ju firas när vi är på bröllop så vi kan tyvärr inte komma....vi får se om vi kan hitta ut dit en annan dag.
Jaha om man skulle få lite saker gjorde då...eller nä. Jag ska nog mysa lite med barnen istället....ja det gör jag.

kramkram på er!!!!!

Slänger in en liten kommentar!!

Viktor är i duschen och vi ska strax kolla film så jag tänkte att jag kunde hinna med en rad eller två =0)

Igår så var jag och barnen och hälsade på i kolonin. Det bjöds på bullar coh pannkakor. Det var jätteroligt att träffa Bodel och Uffe lite sådär själv, annars är alla andra med (och inget fel i det) men ibland är det trevligt at umgås på tumanhand.
Lava och Uffe var iväg och gungade en hel del, eller ja Lava gungade och sprang iväg hela tiden och Uffe sprang efter hehe.
På vägen hem sen så somnade båda barnen, så det blev en tyst och skön promenad hem sen.

Imorgon ska vi på bröllop. Min kära kusin Frida och hennes blivande man Erik ska gifta sig. Det ska bli jättekul, ser verkligen fram emot det. Jag har ju köpt en jättefin klänning som jag ska ha, men tyvärr och har jag fortfarande inte hittat några skor. Inte för att jag har letat särskilt mycket hehe. Så nu har jag lite smått panik...undara im jag inte sticker iväg imorgon till väla och ser om jag kan hitta nåt. Snacka om framförhållning haha.

Ann-britt och Jocke har ställt upp och passar barnen imorgon....tack så jättemycket...ni är våra hjältar hehe.
Jocke var visst iväg och spelade golf idag...Ann-britt pallade inte *skrattar* men sen skulle dom visst ut. Hoppas dom är pigga och vakna imorgon när vi kommer med ligisterna.

Ja dom har börjar bli lite "busiga", nu innan dom skulle gå och lägga sig så kröp Nova fram till lava i soffan och började putta på henne, sen skrattade hon jättemycket. Lava puttade ju tillbaka och då var Nova inte sen på att putta igen...haha så roligt det såg ut.

Japp nu kallar soffan på mig. Hoppas ni får en fin helg allihopa.
kramkram

RSS 2.0