Här luftar vi oss, det var ju jättevarmt i hembygdsparken =0)


Syster o Systerdotter!!


Bambi i hembygdsparken


Hembygdsparken

japp där har vi varit idag, det var jätteskönt att vara ute när det är så fint väder. jag vaknade vid 10 tiden och tåget gick 12.28 så jag tog det rätt lugnt. lava sov nog till klockan var 11.45 den lilla sömntutan.

hur som helst så kom vi på tåget och åkte in till ängelholm. där gick jag o sara och tittade lite i affärer sen började vi vandra mot hembygdsparken.
vi var nästan framme när en äldre man undrade om vi visste var en viss gata låg, tyvärr så visste vi inte det men jag såg rätt fort att denna mannen var ute på vift. det visade sig att han hörde hemma på ett demensboende långt därifrån och han hade varit ute och gått i flera timmar. Inget vatten hade han heller så mn lbev ju lite orolig för hans skull. Han hade tydligen bott där i det ormådet runt hembygdsparken innan i sina unga dagar.
Det kom en man som visste vem han var, tydligen en av hans förra grannar =0) och han sa att han kunde stanna med honom tills hans skjuts hade hämtat honom så vi gick vidare.

Det var rätt mycket folk där på hembygdsparken och mer än hälften av dem skulle fram och hälsa på Lava hehe eller så kändes det iallafall. Hon var lite sur när vi kom dit för hon var fr varm, så jag la henne på en filt i gräset och där låg hon naken o blev lite "luftad" hehe. Sen var hon nöjd och glad.
Man fick lite färg idag iallafall på armarna och i ansiketet.

Nu är man rätt så trött, har varit ute hela dagen idag. Funderar på om man sk iväg till affären....fast jag orkar int egentligen. Men jag behöver nåt att ha till köttet som jag ska laga sen...vi har potatissallad men jag vill ha nått som man kan ha sås till...typ potatiskroketter eller nåt. Men det betyder ju att jag måste ge mig ut...blä!!!
Tja jag får se vad jag gör.

Nu ligger Lava och sover på sin pappa hehe...söta dom är. Och vet ni vad jag fick när jag kom hem *ler*
Jag fick tre fina rosor av min underbara Viktor. Så glad jag blev....det är sånt man uppskattar..alltså när det är så oväntat.
                      
                                                            *Älskar dig min söta fina underbara sambo*

nu ska jag nog lägga mig i ett bad....Mmmm!!!
god kväll////bella

Viktor Andersson

det ska vara han till det hehe....gissa vad har lyckades med innan idag. Om vi säger så här...han fick åka till sjukhuset och sy iallafall. Jo så här var det, Peter, Stefan, Emil och Viktor bollade mellan varandra. Det fanns bara två racket att bolla med så viktor använde vår serveringsbricka. Näe han skulle ta upp bollen från marken MED brickan så sprack den på nåt konstigt vis och fläckte upp hans smalben på två ställen.  Så det var bara för han att åka iväg...han fick sy tre stygn. Men som sagt, det ska vara han till det.

Vi grillade iallafall innan detta hände och det var trevligt. Innan dess så var Ann-britt och Romina här och vi var ute och gick en runda.

Jaha nu skriker hon och det varkar som att viktor håller på att ge upp här så jag får väl komma till undsättning.

god kväll///bella


fina flickan!!


god kväll!!

Lava sover!
Viktor sitter i soffan och kollar tv!!
Jag sitter vid datorn och skriver!

Ja det sumerar ungefär vad som händer här hemma just nu. Det har varit e bra dag idag, vi har varit iväg och fotat oss till HD och sen var vi på BVC =0) lillfisen hade gått upp bra i vikt och hennes plitor var hormorplitor bara så det var ingen fara med henne...skööönt!!

Imorgon ska Romina komma hit =0) sen ska jag tvätta..eller VI ska tvätta hehe sen skulle nog Ann-britt komma hit =0) det ska bli kul!!

Nu ska jag kolla lite tv..hehe kramkram

sötis!!!


hejhej!

Vilken fin dag det har varit idag. Den har bara sprungit iväg känns det som, nu är hon redan snart 8.
Jag och Lava var och hälsade på svärmor idag =0) vi stöttade henne när hon jobbade i trädgården hehe, sen var vi ute och gick en runda. Lava blev kinkig för hon var hungrig så hon fick mat medan jag tittade på hästarna i hagen hehe. Sen var jag och Viktor och hälsade på Tina (Millas dotter) och tittade på hur fint dom har fått det, fattar inte att dom redan har bott där i 2,5 år....tiden går fort.
Dom hade iallafall fått det jättefint, eller jag vet ju inte hur det såg ut innan men nu hade dom iallafall jättefint. Två eller tre katter hade dom oxå...jättestora haha men fina!!

ÅÅÅÅÅhh!!! jag vill oxå ha hus......men vi vår väl vänta ett tag till...buhu!! dom säger att tålamod är en dygd....hmm!!

När vi skulle hem ifrån Mörarp så var Lava lite ledsen men jag tänkte att hon blir väl lugn när vi börjar köra..och jo visst det var hon ett litet tag, men sen blev hon jätteledsen och jag fattar ingenting....men jag körde hem och då fortsatte hon att gråta ännu mer...och när jag tog upp henne så fattade jag varför. Lilla gumman hade bajsat ner sig helt och hålleroch hon hade nog suttit i det hela bilresan hem, när jag tog upp henne och hade gjort vid henne så var hon fortfarande ledsen...det var så synd om henne...hon hulkade sig jättelänge och var verkligen ledsen.
Nej sånt får vi låta bli.

Nu ska jag mysa med min älskling så om ni ursäktar mig
kramkram

Leif "Leffe" Wikander-Andersson =0)


min andra fina kisse!!


min fina kisse!!


mamma känguru

jag känner mig som en känguru nu hehe, Lava sitter i sin bärsele på min mage just nu...gissa hur lätt det är att skriva då hehe.

Vad har dagen bjudut på då..ja inte mycket. Sara och johanna var här och hälsade på, hon hade köpt en solhatt till Lava och två bodysar..jättefina var dom =0)

Sen kom viktor hem med Emil och dom hde varit och handlat lite så det blev Tacos till middagi dag..mums hehe!!!

Lava har fått tråkiga prickar i hela ansiktet sen i förrigår och dom vill inte försvinna. Jag blev orolig men hon verkade eller verkar må bra så det är nog inget farligt. Jag ska ringa till BVC imorgon o prata med dom så få vi se vad dom säger, jag har googlat lite själv och jag tror att det är hormonplitar hon har fått..men för säkerthets skull så villl jag ändå prata med dom på BVC.

Nu ska jag titta lite på tv..hehe har typ gjort det hela dan idag men lite till kan inte skada.
kramkram

står redan "nästan" själv hehe


fina flickan!!


gott & blandat

ja det kan jag faktiskt få unna mig nu...jag har varit ute och gått långt idag. Jag och Lava var och hälsade på Morfar Gert idag, vi var ute och gick från hans träning till hembygdsparken och sen gick vi där ett tag, stannade till och åt lite middag och sen gick vi tillbaka till hans träning. Det blev en bra bit att gå kan jag säga.
Vägde mig innan idag och nu har jag undefär 10 kilo kvar att gå ner. Så det blir en promenad imorgon oxå hehe.

Viktor har varit och extrajobbat idag och ska dit imorgon igen så han ser man väl inte mycket av imorgon. Sen när han har gjort klart det...antagligen imorgon så ska han direkt tll nästa jobb. Sen på måndag så ska han till Leif Olsson och skriva på ppprena till anställning. Så nu händer det mycket.

Fick min föräldrarpenning igår...hela 8120 kr....så med andra ord så blir det en snål månad hehe. Nä men jag har ju inte direkt nåt som jag behöver lägga pengar på denna månaden....man lever efter hur mycket pengar man har så det ska nog lösa sig. Jag får helt enkelt vänja mig vid att ha lite mindre pengar nu.
Sen i juni så får vi ju våra skattepengar hehe så då blir det lite bättre, även om mesta dels av pengarna kommer gå till huset (har sparkonto till hus).
En mycket vis person sa till mig idag att jag skulle unna mig något oxå för dom pengarna och jag tror nog att jag ska lyda hennes råd hehe.

Lilldamen ligger inne i sovrummet nu o nannar så gott....fast tyvärr inte i själsängen utan i vår säng. Alltså jag har inget emot att hon sover där men man blir ju rädd när alla säger till en att det är jättedumt att låta henne sova i sängen, vi kommer tydligen att få problem sen när hon ska börja sova själv. Men jag tror faktiskt att man märker lite på henne när hon själv är mogen för att sova själv. Nu kan man ju knappast klandra henne om hon vill ha närhet och trygghet när hon ska sova, sen när hon blir lite större och blir lite mer medveten om saker och ting...DÅ kan man kanske börja av vänja henne...sen får man ju klart räkna med några trötta nätter. Får passa på när vi har semester hehe eller viktor menar jag...jag är ju faktiskt LEDIG nu hehe.

Nä nu ska jag trycka i mig ltite godis så nu har jag inte mer tid här...kramkram

Fotbollsmatch!!

Nu ska vi snart på match..hehe Lavas första fotbollsmatch...och vem är det som spelar om inte hennes pappa.

Och nu vakande hon hehe så det blev ett kort inlägg...hej hej

stolt kusin hehe


God Morgon!

Vaknade för ett tag sen av att viktors movil ringer....och viktor sover sååå gott så jag får springa upp och svara. Det var Anders som ville prata med Viktor. Han ville tydligen att han skulle ringa till HFAB för nu ville dom ha tillbaka viktor...hmm!! Nu blev det jobbigt...men jag sa till viktor att det är bättre om han få lite nya vyer och träffar lite nytt folk...så han skulle ändå ta det på Leif Ohlsson. Vi vet ju inte hur länge dom har jobb på HFAB och på det andra jbbet så hade dom ju mycket jobb nu så det är nog säkrast att satsa på det andra jobbet.

Hehe vad konstigt det kommer kännas när inte Viktor ska vara hemma längre, Han kommer ju att börja jobba snart och då är jag själv hemma på dagarna. Då åfr jag väl se till att ha maten färdig när han kommer hem...vara en duktig liten hemmafru....ja visst!!! nä men jag får väl se hur det går att vara själv men det är nog inte så mycket skillnad ifrån nu hehe.

Viktor ska till Mörarp och fixa med ett extrajobb, funderar på om vi ska följa med eller vad vi ska göra. Då kan vi gå ut och gå en runda...fast det kan vi göra här hemma oxå....svårt val!!

Nu tänkte jag slänga mig i duschen medan hon fortfarande sover...det är lite svårt att hinna med sig själv när man har barn har jag märkt. Helt plötsligt har det gått ett par dagar sen man var inne i duschen...inte bra!
Igår så bajsade hon ner hela sängen och mig när jag matade henne...kul kul! S

mys mys


lillan sover!!

och jag ska se om det går nåt bra på tv:n. Viktor är ute med peter och emil...tror nog att dom skulle köra med hans radiostyrda bil eller nåt.

Emil kom innan och han fick prova på att mata Lava =0) Om jag får dra till med en vild gissning så tror jag att Emil faktiskt är lite sugen på att skaffa en liten bebis han med hehe...sättet som han tittar och pratar med Lava visar på det iallafall. Han matade henne och sedan rapade han henne hehe...så söta dom va!!

Köpte Nappflaskan igår och den fungerar jättebra...så nu kan vi äntligen eller jag kan äntligen börja lämna över lite ansvar till Pappa Viktor =0) Eller inte "äntligen" för jag vill egentligen inte lämna henne...men jag måste nog lämna över lite mer ansvar till viktor så han känner sig lite mer delaktig. Nu ska han ju snart börja jobba oxå så då kommer han ju inte vara hemma om dagarna så jag får väl passa på nu hehe.

Tvätten gick br...faxade faktiskt det galant. Jag har ju fått låna en bärsele av frida och den har jag kunnat börja avända nu´....jättebra är den.

kramkram

Jodå!

Lava älskar att bada hehe, det kanske inte ser så ut på det fotot ni har fått men det gör hon verkligen hehe. Just nu sla leker viktor med henne lite och snart ska jag ner och ta tvätten med mig...japp det är tvätt dags...ska bli intressant att se hur det ska gå med det. Viktor ska på möte på arbetsförmedlingen idag så ja får tvätta själv hehe...lycka till säger jag bara. Jaja vi får se hur det blir med det allt går bara man vill.

Vi gjorde varma mackor och kollade film igår kväll...mysigt!! eller viktor och emil kollade på film..hehe jag sprang mest och kollade lillgumman och städade hehe....har lite svårt för att koppla av när jag är hemma....märks det!!!

Ajaj nu skriker hon och jag känner bara hur det spänner i brösten...ajj!!!

Nä nu får jag nog ta henne...hon vill inte alls vara med viktor nu hehe...kramkram


älskade viktor...stolt pappa!!


kalas!

klockan 3 idag ska vi iväg på kalas. Christian, sofia och hennes mamma ska firas idag så vi ska till billesholm och äta gott hehe. Så nu ska jag snart iväg till Väla och se om jag kan hitta nåt kul till fia....det är nog de svåraste man kan göra....asså man vill ju köpa nåt kul men det brukar ju bli ett presentkort eller nåt istället hehe.

Lillgumman har ätit nu så nu ligger hon och sover i vår säng....söt!!

Hon var inte allt glas igår när vi var hos farmor och farfar, men som jag sa...det räkte att vi kom hem så slocknade hon direkt. Trr att hon blir orolig om hon inte är hemma när det är dags att sova..men det blir jobbigt om vi inte ska kunna åka nånstans för hon blir grinig om vi inte är hemma till 8. Hon somnade faktiskt redan i bilen på väg hem.

Jaja vi får väl se, hon börjar ju faktiskt att bli en egen liten individ och då har hon ju rätt att säga ifrån om hon inte är glad...hehe....bara hon inte gör det hela tiden.
Ann-britt och JOcke bjöd på middag igår...trevligt trevligt!! och gott!! Det blev grillat =0) det ska man väl börja med nu hehe...snart är det bara grillat som gäller.
Idag är vädert inte så trevligt...men vi är lite bortskämda med fint väder så vi ska inte klaga...solen kommeer nog fram snart ska ni se.

Viktor är iväg och jobbar hos mattias och ami, dom skulle tydligen gräva idag....hoppas bara att han blir klar till vi ska till kalaset. Jag kör nog dit innan så får han komma dit sen.

Om man skulle ta och äta nåt nu innan jag sticker....annars vet jag hur det blir, Man kommer till väla sen handlar man når onyttigt där. Jag försöker faktiskt vara duktig och inte äta en massa onyttigheter. Igår var jag ute och gick en lång runda med Sara....jätteskönt var det. Och dan innan dess så var jag ute och gick med viktor...så det artar sig...minst en gång om dagen så ska jag försöka komma ut och gå en runda...då ska jag nog vara i bra skick till bikinisäsongen hehe.....eller hur!! Nä det får nog vänta ett tag...jag ska nog ha ett sånt tält på mig nu till sommaren så jag inte skrämmer alla på stranden haha.
Än så länge så bryr jag mig inte så mycket...men sen när bikinin ska på så kommer nog ångesten...var så säker!!
Men det skiter jag i....jag har fått nåt så underbart genom allt så lite bristningar gör varken från eller till.

Nu är det mat som gäller....ha en förhoppningsvis solig dag////bella

Mammas sötnos!!


god morgon!

idag är jag trött....har knappt sovit nåt alls inatt. Sara ska komma och hälsa på idag så jag har inget val utan jag måste gå upp nu....suck!!! Vikotr är oxå uppe men han ska snart iväg till Mattias o Ami och jobba där.

Sofia kom hit igår och umgicks lite med mig...viktor skulle ju iväg på street race....denna helgen oxå =0( fattar inte vad det är som är så roligt med det.
Vi lagade lite mat och kollade på en film...Marley och Jag hette den...skitbra...som vi bölade mot slutet. Filmen handlar om en hund och hans uppväxt och mot slutet så dör han ju...snyft!! både jag och sofia är så blödiga så när viktor kom hem så satt vi här och grät hehe...lite komiskt faktiskt.

Funderar på om jag ska åka och hälsa på pappa idag?? det är ju en fin dag och när sara har varit här så jag har ju inget planerat så.
Vi får se, vi får se!!!

Nu ska jag äta upp min frukost medan jag kan...hon vakbnar väl snart hehe.
kram kram

viktor matar!!

för första gången idag..hehe så gulliga dom är. Lava belv lite ställd och undrade nog vad det egentligen var som hände hehe...men sen gick det rätt så bra...det krävs nog lite träning.

Nu bråkar dom två hör jag...måste hålla mig för att inte springa till undsättning...viktor klarar faktiskt oxå av henne, även om jag vill hjälpa så måste jag låta han vara lite själv med henne.

Ska snart ner och tvätta....kl 12 till 17. Sen vet jag inte riktigt vad vi ska göra. had evarit könst att gå ut och gå en runda...men vi får väl se. 

kramkram 

impulshandlanden......

Och nu menar jag inte handlande som i att åka o handla utan agerande. Christian ringde viktor nu när vi var hos Mattias och Ami och ville att viktor skulle följa med till stockholm...IDAG. Och vad säger den lilla tönten...ja visst!!! så nu är han iväg....IGEN!! hmm! börjar bli lite trött på det nu. Han har faktiskt inte varit borta så mycket nån gång innan som han har varit nu sen vi kom hem från BB.

Vi ska nog till Mattias och Ami imorgn oxå...det var kul att hälsa på dom idag, inte för att jag gjorde så mycket nytta men det var kul att se andra arbeta hehe. Medan Mattias och Viktor jobbade så åkte jag och Ami och handlade lite och hämtade hennes blomkrukor...hon hade lämnat in dom igår för plantering...jättefina blev dom!!
Hon introducerade mig och Viktor för ICAs Mozzarellapizza....skitgod e den jue!!!
Så när jag åkte därifrån så åkte jag först inom IKEA, vi behöver en nattlampa till LAVA...eller den är väl till oss så vi slipper ha vår andra lampa på under natten...den är ju rätt så stark. Sen så åkte jag till Maxi och handlade lite...hehe tänkte inte på att jag skulle få upp allting sen...själv!!! det är ju inte så enkelt om man har en liten som ska hänge med överallt. Men det gick...men iallafalll jag åkte till Maxi och där handlade jag en sån pizza...mumsar på den nu *ler*

Lillfisen har ätit så nu ligger hon och sover.....på sitt NYA barnvagstäcke. Det fick hon av farmors syster (maggan) som hon hade gjort....jättefint blev det!! Och hon verkar tycka om det oxå hehe.
Vi var ju hos Ann-britt och Jocke (lika bra att skriva det istället för farmor o farfar så det inte blir några missförstånd hehe) och det var förresten jättetrevligt. Där träffade Anders o Malin och Mattias och Ami Lava för första gången....ja och Maggan och Stefan oxå...så med andra ord så fick hon en del presenter hehe....och med en del så menar jag jättemånga haha!! Men allt var jättefint!! så nu har vi kläder till en hel barnaskara....det känns som att vårt andra barn ska få ärva lite kläder hehe.

Nu ska jag äta upp min pizza...ha en solig dag allihopa.
////bella

påsk middag!

Japp idag är vi bjudna hel till svärmor och svärfar på påskmiddag =0) ska bli trevligt. Jag mår bättre idag oxå som tur var..har haft feber nu i två dagar men nu börjar det långsamt bli bättre. 

Viktor stack tidigt imorse..han skulle iväg till elmia...hoppas dom kör ordentligt nu..blir så orolig när dom är ute och kör...precis bara för att jag vet hur dom kör. 

Men nu skriker lillan...dags att äta låter det som...måste gå...kramkram 

som sagt...född trött hehe


sådan far, sådan dotter =0)


god morgon!

jaha då går man upp ungefär när man gick och lade sig igårkväll hehe...det är helt otrloigt hur trött man är när kvällen kommer. Och då har man egentligen inte gjort något under dagen.

Tack alla som kommenterade mina bilder som jag lade in...och jag kan bara hålla med *ler* hon är en liten godbit!!!

Sandra och Fia var här igår o hälsade på...och gav Lava lite presenter...hon har rätt så mycket kläder nu men med den takten hon kissar och bajsar och kräker ner sina kläder så behöver vi en hel del hehe.
Sara och Johanna var oxå här igår och Johanna fick hålla sin lilla kusin *ler* så stolt hon var. Tog foto på det så ni får se det senare.

Idag kommer Monika och Frida med lilla Luddet o hälsar på. Frida har aldrig sett vår lägenhet så det blir två grejer som hon får se för första gången. Så jag funderar på om jag ska kila iväg oh köpa lite fika till senare...fast dom skulle komma vid 1-halv 2 tiden så jag vet inte om jag hinner. Jag vill inte gå och bara lämna dom här två här ensamma...tänk om hon vaknar och vill ha mat och då står viktor där fint...eller snarare ligger hehe (han sover fortfarande).  Nä jag får vänta till dom har vaknat.
Vi ska tvätta idag....det är helt otroligt hur mycket tvätt vi har samlat på oss nu....vi tvättade för typ en vecka sen och nu är båda vår korgar helt fulla med tvätt...fast det är mest Lavas tvätt hehe. Nä det är rätt så mycket tvätt som trollas fram när man har småbarn.
Och nu har jag köpt Parfymfritt tvättmedel så nu ska min lilla flicka inte få så fula utslag på sin lilla mage.

Lämnade in viktors Dekleration igår....han är rolig han. Jag frågade om han hade pratat med anders om tapetmaskinen och då säger han "ja och det var inte lönt att dra av den" jaha och sen då...när hade han tänkt att deklarera då...det ska jag berätta för er...aldrig. Så jag fick göra det så han får några pengar överhuvudtaget. Hehe vad skulle han göra utan mig.

Han ska väl hämta sina däck till bilen idag sen ska han spela match =0) lycka till!!!

Och vet ni vad jag hade för trelig sak på min bil igår....med tanke på att det står en rostbil i det garaget som jag hade innan så fr min fina bil stå på gatan och igår var det den andra onsdagen i månaden.....BÖTER BÖTER BÖTER!!!! 500 spänn åt skogen!! Grrr!! jag ska kämpa och ta tillbax mitt garage.
Han vill ändå bara ha et för att meka med bilen och det får han ju inte nu.....han fick besök av vaktmästaren igår och han sa att han skulle sluta upp med det han höll på med omedelbart annars skulle han ta kontakt med hyresvärden. Viktor ringde mig och var rätt så arg!! så jag i min tur ringde till helsingborgshem och hade ett INTE så trevligt samtal med en väldigt otrevlig tant!!! Okej!! jag kanske inte var den trevligaste heller men hon började och då håller jag inte tillbax.
Men vi kom iallafall fram till att vi precis bara får ha bilen i garaget och inget annat.....gud nåde om jag skulle byta en glödlampa när jag är i garaget...nä då får jag backa ut bilen och göra det utanför.....helt sjuka regler!!

Nä nu ska jag kolla till lillfisen =0)

kramkram

mammas lilla flicka! (och pappas =0)


Kiss, Kiss och lite kiss till =0)

Ja inatt har det varir rena kiss kalaset hehe...dåligt val av blöjor bidrar till en kiss symfoni utan dess like. Så det har varit att byta lakat lite titt som tätt inatt emellan matning och bajsblöjbyte.

Jag kan väl erkänna att jag är lite trött idag....inte mycket till sömn inatt. Nu ska jag kolla upp lite bussar och så...ska träffa fia på väla idag...gå och kolla lite i affärer. Sen vid 4 så kommer viktors syster sabina och hälsar på.

Bebiskiss kan väl inte vara så farligt?? eller? asså om det kommer lite på täcket och så så är det väl inte hela världen. Jag luktade på det och det luktar ju inget...denna gången var det inte bröstmjölk hehe.
Blöjorna som jag har haft på henne har nog varit för stora för det verkar ha läkt ut på sidan....så nu har jag bytat blöjor igen så får vi se om dessa är bättre.

Nu sover det lilla livet...äntligen hehe!! så nu ska jag passa på och äta frukost.

skynda skynda!!!

Söta Lava!!


Ont, ont, ont!!!!


Min lilla Ängel!!


hej!

Nu har Bodel och Uffe varit här. Dom hade köpt kläder till Lava...jättefina..sen hade Bodel stickat en tröja och en mössa till henne...jättefint alltihop...det ska hon ha sen om det blir kallt *ler*

Nu ligger min lilla Ängel och sover...helt otroligt vad snäll hon är...alltså hon piper bara när hon är hungrig annars är hon så snäll.
Vi var i Mörarp innan idag, skulle hälsa på Milla men hon började inte jobba förrän 3 så vi missade henne tyvärr...men vi gick inom farmor och farfar..och farfar var hemma =0) han höll på och sätta upp lister i vardagsrummet, han var tydligen sjuk..hade feber. Då ska man inte anstränga sig, och jag hörde hur han svor när jag hade gått och det kallar jag inte att ta det lugnt hehe.

Viktors bil gick igenom besiktningen =0) så han var glad när han komhem..han har knappt varit här uppe idag..har bara varit i garaget hela dagen....han kom upp när bodel och uffe var här men så fort dom hade gått så smet han ut igen.
Så jag antar att det blir jag som får laga maten idag...tänkte mig kotletter och ris med nån god sås...mums!!

Imorgon ska jag träffa fia..vi ska gå lite på väla och bara umgås lite....och ja Lava ska oxå med. Så jag ska gå upp i tid..hehe det gör jag ändå men det låter bra när man säger det hehe, sen vet jag faktiskt inte vad som händer....viktor ska träna antar jag så jag och Lava får väl mysa framför tv:n med en film eller nåt.

På onsdag ska vi hälsa på Sabina och Adrian...så dom oxå får sin dos av Lava *ler*

Nu ska jag kolla till mina kotletter...se om dom har tinat =0)

ha en bra dag////bella

fintväder idag igen!

ja det är nästan så att man skulle gå ut o gå en runda.

Uffe och Bodel skulle komma och hälsa på idag så vi får väl hålla oss hemma hehe, Ska bli trevligt!

Viktor ska besiktiga sin bil idag...håller tummarna att den går igenom.

Jaha då sitter man här nu och äter sin frukost medan dom andra två ligger o sover. Man får passa på och få saker gjorde medan hon sover för sen bir det inget gjort hehe, så än så länge har jag hunnit diska, duscha, plocka undan, byta en blöja och äta frukost. Inte dåligt om jag får säga det själv.

Funderar på att gå upp på viden och hämta ner min vårjacka...man vet ju aldrig när rusket kommer tillbaka och det hade varit så typiskt om jag hade plockat ner den och sen imorgon så hade det varit rena vintervädret igen. Men jo jag tror nog att jag ska hämta den.

Funderar på om jag ska åka en tur till Mörarp idag...kanske hälsa på farmor och farfar och kanske milla oxå...hon jobbar ikväll vet jag. Jaja vi fårse hur länge Uffe och Bodel stannar ovh om man orkar åka nånstans sen.

Nu ska jag se om dom håller på och vakna eller om jag ska bli tvungen att dra dom ur sängen...iallafall viktor.

kramkram////bella

BVC

Idag är första gången Lava sk på BVC besök...ja och jag då förstås. Det ska bli kul att se hur mycket hon har gått upp i vikt...och hur mycket hon har växt.
Hennes lilla navelstump trillade av igår och första riktigt bajsen kom...4 gånger hehe. Helt nerbajsad var hon första gången. Hade precis bytat kläder på henne och då känner jag en sötaktig lukt...så jag tittar i blöjan och...ja jag har inte sett så mycket bajs innan hehe..så jag fick ju byta på henne och när hon väl låg där på skötbordet så böjar hon kissa...så hon kissade ner hela filten som hon låg på...haha är det inte underbart att vara förälder.
Så när det var över så hade jag lite bajs på bh:n och lite kiss på min tröja...mysigt!!

Ska träffa Sofia och Christian idag....ska bli kul!! dom har ju varit iväg och åkt skidor så dom kom hem förra veckan...men nu ska dom äntligen få se det lilla underverket. Sofia berättade igårr att hon hade fått tillbax sitt gamla jobb...Grattis!! va glad jag blev för hennes skull...nu behöver hon inte köra två timmar varje dag för att ta sig från och till jobb.

Nä om man skulle ta och väcka dom där två sömntutorna. ska bara ta och äta frukost först...får passa på medan man kan hehe.

underbart väder idag igen....sköööönt!!

kramkram///bella

Underbart väder!

Hej hej!
Var hemma hos Ann.britt och Jocke igår.....gud vad fint deras Vardagsrum har blivit..är faktiskt lite avundsjuk *ler*
Sofforna hade anlänt precis när vi kom dit och jkocka hade precis fått ihop dem...jättefina..passade in perfekt!
Sen när klockan var närmare 8 så begav vi oss ut o gick..jag, viktor, Lava och Farmor....vi gick upp till affären. Där träffade vi Björn och Camilla...jättekul!! dom Tyckte att hon var jättesöt...och med en pappa som viktor så är ju ijte det så konstigt hehe.
Sen gick vi ett tag till och sen så begav vi oss hemåt..gud va trött jag var sen när vi kom hem. Det blev en amning sen var det sängen som kallade. Lava sov för första gången i sin Spjälsäng inatt, men jag höll koll på henne så jag sov inte så mycket. Sov bättre när hon låg i vår säng..mn man vänjer väl sig vid att hon sover i sin säng oxå....hoppas jag hehe.
Nu ligger hon o sussar i sin insats...vi var ute ocg gick innan...jag och Viktor..och Lava så klart! Jättemysigt var det, fint väder och allt.
Allt bara känns så bra nu...visst jag hr fortfarande lite ont efter att dom sydde men det är ju sånt som går över så småning om...sen pratade jag med en kompis och hon bara skattade åt mig. Hon sa: jag fick sy från mellangården upp till klitoris och kunde inte sitta på två veckor....så gnäll inte. hehe nä när du säger det på det viset så hehe. Men det gör ändå så förbannat ont..och nu har det börjat göra ont när jag kissar oxå...blä!!

tycker att jag hör lite smackande ljuud ifrån insatsen hehe....då är det väl min slutreplik...amningsdags!!
ha en underbar dag////bella

Äntligen fri!!

ja nu var jag på sukhuset idag och tog bort katetern...så nu är jag äntligen fri från den. Det känns jätteskönt, det var som att en del av mig fortfarande var fast på sjukhuset när jag hade den.

Just nu så äter jag lite lunch, det fick blie nkelt idag..så jag gjorde några mackor bara. Viktor och lava ligger inne o sover just nu, så söta dom är.
Jag har upptäckt vad lite tid jag har helt plötsligt...asså allt tar ju tre gånger längre tid nu när man har en liten. Det var lite bökigt att komma iväg imorse men det är väl som sagt nåt som man vänjer sig vid oxå. Vi provade vagnen idag för första gången...tyvärr så var det ingen luft i ett av däcken nu när jag tog upp den (hoppas verkligen inte att det är nån som har varit på den) så jag fick pumpa upp det igen men sen gick det bra.
Lilla Lava är väl lite för liten för insatsen än så länge men vi får bulla upp med täcke och sånt under henne så hon kommer upp lite.
 
Klockan fem ska vi hem till farmor o farfar (ann-britt o jocke) och titta på deras fina vardagsrum...det ska bli spännande att se hur det har blvit nu med dom nya möblerna.
Ann-britt behöver sin dos av Lava så den lär hon väl fylla idag hehe....tänkte att vi skulle gå ut och gå en runde när vi kommer dit oxå så vi ska ta med vagnen oxå....man behöver vänja sig vid den oxå.

Nä nu ska jag äta upp sen ska jag ner och slänga soporna.....dom har oxå äkat konstigt nog hehe.

kramkram///bella

RSS 2.0