hejhej!

Vilken fin dag det har varit idag. Den har bara sprungit iväg känns det som, nu är hon redan snart 8.
Jag och Lava var och hälsade på svärmor idag =0) vi stöttade henne när hon jobbade i trädgården hehe, sen var vi ute och gick en runda. Lava blev kinkig för hon var hungrig så hon fick mat medan jag tittade på hästarna i hagen hehe. Sen var jag och Viktor och hälsade på Tina (Millas dotter) och tittade på hur fint dom har fått det, fattar inte att dom redan har bott där i 2,5 år....tiden går fort.
Dom hade iallafall fått det jättefint, eller jag vet ju inte hur det såg ut innan men nu hade dom iallafall jättefint. Två eller tre katter hade dom oxå...jättestora haha men fina!!

ÅÅÅÅÅhh!!! jag vill oxå ha hus......men vi vår väl vänta ett tag till...buhu!! dom säger att tålamod är en dygd....hmm!!

När vi skulle hem ifrån Mörarp så var Lava lite ledsen men jag tänkte att hon blir väl lugn när vi börjar köra..och jo visst det var hon ett litet tag, men sen blev hon jätteledsen och jag fattar ingenting....men jag körde hem och då fortsatte hon att gråta ännu mer...och när jag tog upp henne så fattade jag varför. Lilla gumman hade bajsat ner sig helt och hålleroch hon hade nog suttit i det hela bilresan hem, när jag tog upp henne och hade gjort vid henne så var hon fortfarande ledsen...det var så synd om henne...hon hulkade sig jättelänge och var verkligen ledsen.
Nej sånt får vi låta bli.

Nu ska jag mysa med min älskling så om ni ursäktar mig
kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0