En ny era!!

Japp, nu är det dags. Nu ska jag bli av med mina extrakilo en gång för alla. Jag har köpt såkallad "Naturdiet". Detta fungerar på samma sätt som nutrilette m.m.

Jag började idag och nu har jag avverkat två shakes hehe. Jag ska ut och gå en till två timmar varje dag efter klockan 9. Sen ska jag följa mina måltider enligt exakta tidpunkter. Jag behöver göra detta på detta sättet annars så går det inte. Det är allt eller inget för mig. Jag har provat att vara duktig och äta nyttigt och så men det fungerar bara ett litet tag sen börjar jag småäta och sånt igen. Nä detta ska nog bli bra, det finns inga garantier för att detta fungerar men jag tror att det går.

Jag ska äta en mellis n klockan två sedan ska jag äta eller dricka rättare sagt en shake klockan 4. Jag ska försöka att inte äta efter klockan 6 på kvällen, det är tydligen jätteviktigt om man vill gå ner i vikt. Vi får väl se om jag klarar det. Jag provade det för ett tag sen...då gick jag på cambridgekuren, det gick inte så bra men jag tror att det berodde på att jag började för hårt. Jag fick ju inte äta nån mat överhuvudtaget...bara dricka tre shakes om dagen....det fungerar inte för mig. Jag tycker om mat för mycket för det hehe *ler*

Jag och Lava har som sagt varit ute och gått en bra stund idag, jag raggade upp Sandra och Lova sen gicvk vi en lång runda. Sen var v uppe hos henne och drack en kopp kaffe. Nu är jag hemma och skönt är det. Så nu ska jag faktiskt göra ett mellismål till mig...vad sägs om fruktsallad...mums!!!

hejhej så länge

God morgon

NU LIGGER JAG HÄR I MIN SÄNG, LÅNAR VIKTORS IPHONE SÅ JAG KAN BLOGGA LITE.JAG SAKNAR MIN LILLA FLICKA SNYFT. HON HAR SOVIT HOS FARMOR IDAG. SÅ NU NÄR VI HAR GÅTT UPP SÅ SKA VI ÅKA HEM TILL DOM. VI SKA PÅ KALAS IDAG SÅ VI ÅKER DIREKT DÄRIFRÅN TILL ANDERS OCH MALIN. JAG O VIKTOR HADE MYSKVÄLL IGÅR, DET VAR DÄRFÖR LAVA SKULLE SOVA HOS FARMOR
VI VAR UTE O ÅT PÅ SWEA, HELT UNDERBAR MAT. EFTER DET SÅ GICK VI PÅ BIO, VI SÅG DISTRIKT 9.
NU SKA JAG FÖRSÖKA VÄCKA SNUTTE SÅ VI KAN ÅKA O TRÄFFA VÅR DOTTER.
KRAM KRAM

promme

idag alldeles strax ska jag ta bussen hem till mia, sen ska vi ut och gå en långpromenad =0) sen när vi har varit ute och gått så ska jag ta bussen till väla och då ska jag möta Fia där....sen ska vi handla lite.

Viktor slutar 4 idag o efter det så ska vi hem till sabina och Adrian....ja det blir en hektisk dag hehe.

Igår var vi hemma hos fia och christian, jag och fia kollade på "män som hatar kvinnor"...skitbra film, jag rekommenderar den verkligen. Vi stannade där till 22.00 ungefär sen åkte vi hem.

Jag blir så trött, nu har viktors nya mobil börjar krångla....han kan inte ringa på den och jag kan inte ringa till den. Han sa att det hade börjat bli seg och sen helt plötsligt så slutade den att fungera. Så vi får åka inom väla innan vi ska till gunnarstorp och höra emd dem vad som är fel. Det är för jävligt egentligen...en ny mobil och den börjar redan krångla. Hoppas bara att det är en tillfällighet.

Nä nu ska jag göra vid mig...hejhej så länge

god morgon!

har varit uppe ett tag nu men jag känner mig fortfarande nyvaken. Lava hade lite svårt att sova inatt, hon vaknade flera gånger....och när hon vaknar så vaknar jag hehe. fast sen å andra sidan så sov hon ända till 7 imorse. Jag vet inte varför men jag är bara sååå trött när jag vaknar om mornarna....precis som att jag inte får tillräkligt med sömn.

Igår så var jag med Lava hos bvc....hon fick sina sprutor. Det gick bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Hon grät lite precis när hon hade fått sprutan, men sen efter en liten stund så var hon lika glad igen. Hon fick ingen feber eller nåt sådant heller...jätteskönt! Hon hade gått upp ett halvt kilo så nu väger hon 6640 gram och hon var 65 cm lång. Växer hela tiden nu när vi har gått över till NAN =0)

Peter och hans flickvän var här igår, första gången jag och viktor träffade henne...hon var jätte trevlig!!! Verkligen en tjej som jag kan umgås med. Lätt att prata med och inte svår alls....kul för Peter. Vi bjöd på mat, de blev sprödbakad fisk med potatis och dillsås...mums!! Just det, det var en sak ill som jag gillade hos henne...hon är nykterist, då har vi nästan nåt gemensamt hehe.
Vi kollade på film och åt efterrätt sen, vi tittade på P2....en riktigt skräckis hehe!!! Dom gick väl när klockan var 22.

Viktor försov sig imorse...jag fick springa upp och stänga av hans alarm, ville gärna inte at lava skulle vakna, sen somnade väl viktor om och när han vaknade så var klockan 6.55 hehe han börjar jobba 7.00. Så det blev ingen frulle för han.
Vi ska hem till fia och christian idag och mysa lite...måste se på hennes mage...hon har börjat känna rörelser nu...hihi.

kramkram











hej hej igen!!

Oj va vi har varit nyttiga idag, jag och Lava har varit ute och gått i typ 2 timmar idag. Fast vi har inte gått i jätterast tempo...det gick inte i denna värmen. Vi hade sovmorgon idag ocg sov ända till klockan var 9.30, sen gick vi upp, Lava fick mat och sen begav vi oss ut. Jag var tvungen att hämta paket som jag hade fått....det var korten som jag hade beställt. Så nu tänkte jag att jag skulle sätta mig ner och leka lite med dessa fototna. Jag har ju tre olika sckrapbooks som ska fylllas med härliga bilder på vår lilla ängel. Gizmo stog där nere och skrek så jag hämtade upp honom precis, Turbo syns inte till som vanligt.

Lava ligger och sover nu, hon var rätt så mör efter vår promenad...hon var nästan vaken hela tiden.
Viktor ska iväg till Lund idag men Ola och Johan. Dom skulle tydligen köpe fler magic-kort. Så jag blir ensam idag. Funderar på om jag ska ta tåget till Mörarp och hälsa på farmor och farfar. Vi får se hur det blir.

Åååh!! jag kom på en perfekt doppresent till lilla Milo idag...ska bli kul detta!!!
Fick inbjudningskortet på lilla Noah oxå...så söt han é!!

Nu ska jag avnjuta ett kallt glas juice medan jag kollar igenom fotona.....ha en varm dag!!!
kramkram

hejhej!!

Nu har viktor gåt iväg med min lilla flicka han och johan skulle ut och gå en runda...och om jag känner dom två rätt så blir det en lååång runda. Dom har inte träffats på typ 1,5 år så dom har väl en del att prata om. Hehe han såg inte så förvånad ut när han såg Lava så jag tror nog at han redan visste att vi hade fått barn. Konstigt att han inte har hört av sig då??+ hmm!! jaja så är det väl med vissa människor.

Jag och Lava var ute och gick en runda idag...vi var redan ute klockan halv 10...duktiga vi é va!! och vi kom hem igen vid halv 12...så det var en bra stund vi var ute. Mia sa att jag skulle börja gå ut och gå på på morgonen med lillan så skulle jag förbränna mer fett....så jag får väl prova det då.
På onsdag ska jag till bvc och då ska lava få sina sprutor för andra gången...buhu vill inte gå dit själv men viktor jobbar ju så han kan inte följa med. Jag vet hur jobbigt det var första gången så jag vet att det inte kommer att vara lättare denna gången...vill inte se min lilla flicka gråta.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.....kanske kanske åker vi till mörarp och hälsar på, det var ju ett tag sen nu. Från att vara där varje dag till att inte vara där alls känns lite konstigt. A-B och jocke tycker nog att det är lite skönt att få vara själva för en gångs skull...jag hade tyckt det var jobbigt att ha folk hos mig varje eviga dag.

På torsdag ska vi nog vara med Fia och Christian...Christian har en del nya filmen som vi tänkte titta på. Känns lite som att vi har umgåtts mer nu på sista tiden...bara kul så klart!! Vi får väl se om vi får ett nytt par att umgås med nu (peter och hans flickvän), vi skulle visst träffa dom oxå i veckan...fan va vi har mycket att göra i veckan....suck!!!

Jag kom på iförrigår att jag måsta kolla på nya bilbarnstolar, eftersom Lava snart har blivit för stor för denna så måsta jag vara ute i god tid. Tänk...bara tänk om vi inte kan ha en av den nya storleken i vår bil...då har vi plötsligt ett helt nytt problem, då ska jag helt plötsligt behöva köpa ny bil. Det är inte precis vad vi behöver just nu.
Jag fick reda på igår att det huset vi var och kollade på i gunnarstorp har blivit sålt...för....1600000 kr. Det är sjukt mycket pengar för det huset..tycker jag iallafall. Jag undrar om det var dom som vi budade med som fick huset eller om det var nån ny intressant.Om det var en ny så tycker jag att det ärlite dåligt faktiskt, mäklaren sa specifikt till mig att hon skulle höra av sig om det blev några ändringar....men men ingen som har ringt.

På söndag är det kalas...så vi ska gå på. Ska bli kul att se hur dom har fått det i norra ösjö..hehe tror det stavas så..och tack förresten Bodel...nu vet jag hur jordbodalen stavas haha. Jaha vad gör jag nu när jag är barnlös, ska nog trycka i mig lite glass...mm...jo det blir det.
ha en underbar dag allihopa.

kramkram

Söta Lava med hörselkåpor när vi var och tittade på biltävling.





mammas älskling!!!



Lava sov gått på vår promenad idag =0)

Vi såg en ekorre i skogen som var snäll nog att låta mig ta ett foto. Imorgon ska jag nog köpa med mig lite nötter till den..eller det var nog två där faktiskt. Ska göra en hemmagjord ekorremix hehe.
 





jaså!

så du läser oxå min blogg Romina hehe, där ser man. Och för att svara på din fråga så, Ja hon piper nästan varje gång jag bloggar...hon tycker inte det är kul när jag svävar iväg in till bloggarnas värld hehe *ler*

Ja nu äntligen får jag en chans att logga lite, vår dator har ju krånglat igen. Den bara stänger ner internet efter ett tag och sen tar det en bra stund innan det kommer igång igen...jättejobbigt!! så varje gång jag har varit inne på datorn så har internet varit av...sen när viktor kommer hem så bara sätter han sig vid datorn och....poof!...så fungerar det igen.

Vi var på kräftskiva igår hemma hos fia och christian, det var kul!! väldigt trevligt och lugnt!!
Innan vi åkte dit så var vi och tittade på biltävling på ring knutstorp. Det var kul den första timmen sen blev det lite uttjatat. Vi var där från 9 till halv 3 så ni förstår om jag var lite uttråkad. Lava var med såklart, hon hade ett par jättefina rosa hörselskydd. Det var så gulligt för när vi satte på hörselskydden så tryckte dom ihop ansiktet lite så hon så jättesööööt ut....åå vad jag älskar henne!! Hon var jättesnäll hela tiden bara sov och åt typ hehe.
Jag lagade en avokadosoppa som jag skulle ha till mina kräftor...blev inte så god...enligt min smak. Fia och Diana åt oxå av den och dom tyckte att den var god.
Idag åt jag och viktor spödbakad torsk med potatis och dillsås....mums!! och vet ni vad vi åt till frukost...våfflor med vaniljsås och jordgubbssylt, haha nyttiga vi é va??

Vi har varit hos Sabina och Adrian idag...kollade igenom vissa saker...hihi!!! Redde ut en del andra grejer oxå....spännande spännande!!

Nu sitter jag här vid datorn och är bara såååå trött!! Denna dagen har varit rätt så lång....eller så känns det i mitt huvud iallafall. Ja just det, jag har beställd bilder som borde komma nu i början på denna veckan som kommer. När dom kommer så ska ag göra lite scrapbooking *ler* jag vill gärna ha lite bilder som man kan ta på oxå, inte bara bilder på datorn.

Hihi nu sitter viktor och målar, jag håller ju på och målar en tavla och nu blev viktor oxå sugen på att ge sig på målarfärgerna...så nu sitter han där och drar penslarna över den fina duken, det ser ut att bli fint oxå.
Lava var inte alls sugen på att vara vaken så länge idag, klockan var bara halv åtta när hon började klia sig i ögonen och belv väldigt grinig. Så det var inte mer att göra än att ge henne sitt kvällsmål och sen slocknade hon direkt. Vi får väl se när hon vaknar inatt hehe.
Jag funderar på att gå ut en runda imorgonbitti innan jag äter frulle, det ska vara bra för mitt fett säger dom hehe, nä men allvar nu, jag måste faktiskt ta tag i mitt gäddhäng haha...i min motion menar jag. Ska bara försöka göra det till en rutin sen bär det av till det smala landet.

Har tagit lite nya bilder...eller nya vet jag inte..jag lade över bilderna som jag hade på mobilen på datorn så här har ni några av dem:

ett rätt så gammalt foto men åå så söt hon är hehe



jag får väl oxå vara med på en o annan bild.



Nästan alltid glad *ler*





Mammas lilla blomma =0)





Detta är det senaste fotot, vi var i jordbrodalen (tror att det stavas så) med Sandra och Lova och Lova hon gungade...så sandra undrade om Lava oxå skulle gunga...jag tänkte att det kan hon väl inte...hon är ju för liten...men ack så fel jag hade och här är beviset.

god natt på er!!!!

äntligen har viktor fått sin mobil haha

vi var och hämtade den igår och nu har viktor fått leka lite med den. Den var rätt fin får jag säga..men den var tyngre än vad jag trodde. Vi var hemma hos fia och christian igår och åt christians goda laxgryta...mmmm!! jag ska börja göra den här hemma oxå...den är pinsamt enkel att göra.

Nu kom jag nästan precis hem, jag och sara och sandra har varit ute ocg gått en runda med barnen...skönt var det men det är riktigt varmt ute...jag blev helt yr nu...har nog druckigt för lite vatten. Nu ska vi iväg och handla lite...eller viktor ska första nörda sig lite vid datorn sen ska vi iväg och handla. Vi måste handla till på lördag...då ska vi hem till fia och christian på kräftskiva. Ska handla lite kräftor sen ska jag göra en avokadosoppa att ha med mig...och inte att förglömma...vitlöksbröd!!! ett måste!!!!

Lava gungade idag för första gången.....hihi det såg så gulligt ut och hon är jättestark i ryggen. Ska börja vara med på lekplatser med henne.
Nu ska jag ta min lilla flicka..hon ligger inne i sängen o piper.

hejhej så länge!!!

tack för igår!

Jenny och David och jossan var här igår med sin små guldklimpar *ler* och vi tjatade lite o drack kaffe. Det var kul att få träffa dem, man har ju inte så mycket tid över nu för tiden känns det som, så man får passa på när det väl händer. Det var första gången som jag träffade Noah. Så fina pojkar ni har...perfekta!
Lava är ju fortfarande rätt liten om man jämför med..ja typ alla bebisar hehe men hon kommer nog snart ifatt dem.
Milo och Noah låg i Lavas babygym och dom verkade gilla det, iallafall Milo...haha han pratade på som bara den.

Jaha nu är Ann-britt på jobb...tycker lite synd om dig, sista veckan av er semester var ju inte så rolig. Idag ska vi komma och göra färdigt hos er...eller jag vet inte om viktor blir färdig men jag ska iallafall bli klar med katten. För er som inte vet så ska jag måla en katt i deras kök där fanta och leffe äter.

Tänkte börja denna veckan nu med att få in lite rutiner på lillan. Kl 19.50 ska hon få sitt sista mål och sen är det natti natti för henne. Jag ska oxå börja ge henne mat vid speciella tider. Nu när hon snartär 5 månader så ska hon ha 5 måltider om dagen...nan alltså, sen kan man byta ut vissa måltider mot riktigt mat...eller pureér. så nu under två veckors tid så ska vi vara hemma till iallfall halv åtta om kvällarna. Innan har det kanske inte varit så noga men jag måste iallafall försöka få henne att bli van vid läggtider m.m. Hon fick prova potatis-palsernacka igår och det verkade hon gilla. Hon är inte så kräsen vilket att tacksamt.
Jag har ju glömt hennes nappflaska hos sandra, men det gör inte så mycket för jag ska inte andvända den mer...det är bara merjobb när man ska tvätta den och hon tycker lika bra om dn som jag har nu så.

tänkte åka till väla idag och fixa penslar nu när jag ska måla...men jag vet inte om jag ska änta på viktor eller om jag ska åka själv....hm!! det är ju betydligt lättare att åka med viktor men då måste jag vänta på honom.
Nu ska jag lägga lillfisen i ett bad, hon luktar lite för mycket kräk just nu hehe.

kramkram









hihi jag står helt själv...titta titta!!!!

när jag sover vill jag gärna ha kudden över mig...då blir det så mörkt och mysigt!!


Här har ni mina besökare =0)) tack för en trevlig dag.



så trött man kan vara =0)



 lite senare på kvällen så var vi hemma hos fia och christian...lite bilder därifrån:











sent!!

börjar bli lite trött i ögonen nu, jag vill inte lägga mig förrän viktor har kommit hem. han är ute och kör med christian nu. Lava ligger och sover sen två timmar tallbaka, så hon vaknar väl snart och vill ha mat. Tänkte kolla på en film nu som börjar på 4:an....jhonny depp är med i den så då gör det inget att jag får vänta lite....den som väntar på nåt gott hehe

*jäsp* nä nu sätter jag på en kopp kaffe....måste hålla mig vaken.

kram kram

















lite bilder på lillan!!! kommer nya snart!

mouzzaka

tror att det stavas så, det ligger i ugnen och puttrar just nu. hoppas att viktor kommer hem snart så vi kan äta...jag är HUNGRIG!!! Lava fick precis lite mat så hon är mätt och nöjd.

Jag och viktor var hos sabina och adrian igår...huset är fortfarande fin fint hehe. Men nsart så är allt förhoppningsvis klart...hoppas hoppas!!!

Lava har fått röda små prickar i nacken såg jag i morse...hon hade dom igår oxå men jag trodde bara att det var värmeplitor....nu vet jag att det inte är det. Johanna hade vattenkoppor för ett tag sen så jag vet inte om hon har smittat lava...hoppas inte det. Jag tänkte ringa till bvc o kolla om hon kanske vet vad det är. tycker inte om när hon har märken och prickar...jag svävar lätt bort i min fantasi och tror att det är allt möjligt.

Vi fick en inbjudan till dop idag...jippi!! lilla milo ska bli döpt. Ja vi kommer gärna!! jag ska ringa och berätta att vi gärna vill komma. Har int sett honom på ett bra tag, vi har haft en hel del att göra nu på sista tiden så. Snart så är viktor färdig i Mörarp så då kanse vi kan göra nåt tillsammans...bara vi tre...det var ett tag sen.

Nu ska jag kolla till maten så den inte bräns vid....ha det så bra idag.

kramkram

så där

nu skriver jag, hehe är ni nöjda nu. Vår dator har krånglat så dätför har jag inte kunnat blogga, internet bara slutade fungera. Imorgon kommer Sabina och Ada hem hih, hoppas hoppas att dom ringer då.

Snart ska jag iväg med Lava till BVC o få henne vägd. Hon hade ju inte gått upp något sist jag var där så nu håller jag tummarna. Jag tror nog att hon har gått upp i vikt med tanke på allt hon har ätit hehe, hon har ju börjat med pureér nu. Att hon har börjat äta riktig mat känner man iallafall på bajset hehe...fy va det luktar!!! men det är ju min lilla ängel så då gör det inget.

I måndes så var jag och Ann-britt  och Bodel på ullared....kul kul...ja och lava var oxå med. Det gick riktigt bra...hon var så snäll hela tiden, bara log och tittade på kläderna som jag valde ut åt henne. Idag har hn på sig en klänning som jag köpte..det är en marinklänning...jättefin.
Vi har precis kommit ur ett bad...mysigt...med massa olja i hehe. Jag känner mig helt smord.
Jag troddee att viktor skulle få sin mbil idag..men icke icke, det är riktigt jobbigt när han inte har en mobil...bara som nu till exmpel. Jag vet inte om han slutar tidigare...om han gör det så behöver jag inte dra ut barnvagnen utan då kan han förlja med till bvc ju...men det vet jag inte nu så då får jag snällt ta ut den ändå och sen kankse han kommer precis när jag ska gå.

Nä nu piper damen så jag måste gå....adjö!!!

lite bilder från bröllopet och lite Lava































sen lite bilder på lava som jag tog idag =0)











ENJOY!!!!

dagen efter =0)

ja nu har vi varit på ett helt underbart bröllop =09 Jag hade jättekul och det blev såå lyckat. Grattis än en gång ann-britt och jocke.
Imorse när jag vaknade på kände jag mig lite "trött" frtfarande hehe så jag tog en kall dusch och drack lite vatten sen gick jag och lade mig igen. Sen så sov jag kanske inte så mycket, Lava hade vaknat när jag hade duschat färdigt sen ville hon inte sova så mycket. Så när viktor gick upp så gick jag och lade mig igen...skööönt!!

Viktor ringde emil innan och han och emil ska nog leka idag. Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, jag ska iallafall inte köra bil hehe. nä jag tar nog det lugnt idag...myser lite med lava och bara tar det lugnt.

nu ska jag ringa fia o kolla hur hennes dag var igår.

kramkram

fina fanta =0)

lite gamla bilder som jag hittade =0)



va snygga vi é hehe

bröllop

japp idag ska jag på bröllop. Det ska bli jättekul och jag ser verkligen fram emot det. Så idag gick jag upp lite tidigare än vanligt. Sofia och Christian var hos oss ända till halv ett ungefär så jag var rätt så trött när jag gick upp hehe, viktor ligger fortfarande och sover men jag har ställt klockan till honom så 11 åker han upp.
Så än så länge har jag bytat på lava, diskat upp gårdagens röra....hm!! det var nog allt. Men jag ska hitta kläder till mig och lava, färga håret, fixa till mig, packa alla saker till lava, äta nåt....ja och lite till innan vi ska iväg...jo just det jag måste kolla tåg oxå.

Jag var hos ann-britt igår och hjälpte till med allt möjligt. Jag skyfflade bland annat sand och det har min rygg låtit mig få veta idag...fan va ont jag har. jag har nog bara sträckt mig eller nåt.
Bröllopsparet har tur med vädret idag...det kommer bli en underbar dag =0)

men som sagt nu har jag en del att göra så nu har jag inte tid att sitta här och skriva längre.
ha det så bra idag...det ska jag ha!!!!!!

kramkram

ojojoj!!

var det tre dagar sen jag bloggade....dåligt av mig...måste vara mer aktiv.
Jaha vad har hänt sen jag bloggade sist då.

Igårnatt så trillade lava ner från sängen....helt otroligt hemskt var det. Det har aldrig hänt innan ocg jag var helt utom mig av oro, hon var ju trött sen när hon hade lugnat ner sig men jag har fått lära mig att om man har slagit sig i huvudet så ska man absolut inte sova. Och det var precis vad hon ville göra, så då åkte jag och viktor in till sjukhuset och satt där till 4 på morgonen när dom var klara med Lava. Doktorn sa atthon mådde bra och att hon inte hade fått några bulor i huvudet, jag tyckte att jag kände bulor överallt på henne men det var bara imbillning sa doktorn. Usch!!! nej det var jättehemsk men det kommer aldrig mer att hända eftersom jag aldrig kommer lämna henne obevakad igen.
Det som hände var att jag skulle natta henne, så jag gick och bar på henne och försökte få henne att somna. Hon tog nappen och slängde iväg den och då hamnade den under sängen. Jag försökte ta den men nådde inte så jag lade henne I MITTEN av sängen precis för att hon inte skulle rulla över kanten, hon rullar ju bara en gång antingen från mage till rygg eller tvärtom. Men jag hade bara precis satt mig på knäna när jag hörde dunsen och sen var det hela igång. Lava grät och ja grät och viktor försökte lugna ner både mig och Lava. Jag hoppas att det aldrig mer händer för det var helt hemskt.

i tisdes så var Linn här och hälsade på, Linn är en gammal klasskamrat fråm gymnasiet. Det var jättekul att träffa henne igen och vi bestämde att vi skulle ses nästa vecka oxå. Jag höll på att baka bullar när hon kom så hon fick ett provsmak på min baktalang hehe. Ann-britt undrade om jag kunde baka bullar till bröllopet eftersom viktor har tagit över hela deras kök och självklart kunde jag det. Väldigt mumsiga blev dom.

Igår så var jag och viktor hemma hos brudparet och hjälpte till. Jag klippte gräset och hjälpte till att städa upp lite därinne....tycker synd om ann-britt, hon visste inte var hon skulle börja...det var för mycket att göra. Men jag vet att hon fixar det...det gör hon alltid. Ska bli kul sen och se hur det hela blir...alltså till bröllopet. Jocke har lagt stenplattor på bakgården och blir nog klar med det idag...skitfint blir det. Vi satt på just det golvet igår och avnjöt pizza och kebabrullar...underbart!! jag längtar tills mamn har sitt eget hus och sin egen trädgård som man kan fixa och dona i.
Nåt som inte var så kul var dom där jäkla millimetrarna.....aaaah!! jag höll på att få ryck på dom igår. Bara jag pratar om dom så börjar det klia på mig. Alla djur har ju en mening....men inte dom...jag fattar inte vad dom gör här i världen. förutom att irritera folk så klart.

nä nu ska jag gå ner och hämta katterna...dom har varit ute en bra stund nu så det är dags att gå in. Det är så varmt ute och dom har ju inget vatten så jag vill inte att dom ska få solsting eller nåt hehe.

kramkram



en rolig historia, när jag diskade så hörde jag bara en klirr...jag tittar i vasken och då har den här glasbiten gått av från glaset i fråga...helt knasigt att det går överhuvudtaget...och det är helt helt och runt..fattar inte hur det går till.



funderar på att börja måla igen...kanske kunde måla några fina tavlor till vårt nya hem hehe.





några teckningar som jag har gjort....det är kul att rita o måla =0)



fina present som jag fick av Linn när hon var här....tack så mycket!!!





träning på hög nivå hehe!!!!

mitt 400:de inlägg

Gud va tiden går fort, har redan skrivit 400 inlägg...vet ej rigtigt hur länge jag har haft min blogg men det är ju ett tag. Fia ringde precis så hon kommer snart o då ska vi in till väla ett tag och titta lite i affärer.
Mys mys. nu ska jag hoppa in i duschen så jag är fin när hon kommer...ha det så bra allihopa.

kramkram

sova eller ej sova

det är frågan hehe, jag har precis lagt lava så hon sussar så sött nu. Jag undrar bara om jag oxå ska lägga mig o vila lite, jag fick inte så mycket sömn igårnatt så jag e fortfarande rätt trött. Vädret är ju inte så kul så vi ska ju knappast gå ut nåt, på ett sätt är det skönt när det är tråkigt väder, då behöver man inte känna sig tvungen till att göra nåt.

Igår var en väldigt trött och seg dag. Jag var trött eftersom att jag inte hade fått min sömn och viktor mådde inte så bra hehe...man får skylla sig själv. Vi kom hem till ann-britt och jocke vid 6 tiden och då började viktor att spackla lite men det varade inte så länge. Jag och Fia gick ut med Angus en stund och pratade lite, hon ville veta mer om vårt blivande hus hehe.

För er som inte vet så har jag och viktor antagligen hittat vårt blivande hus, men jag vill inte skriva för mycket om det ifall nåt går snett, som sagt det är inte vårt hus förrän vi har skrivit på kontraktet. Jag kan säga så mycket som att det är mitt drömhus hehe. Jag längtar till vi sitter där och skriver på kontraktet och det verkligen blir vårt.

Så idag ska jag och fia umgås lite, sen när viktor har kommit hem så ska vi åka hem till ann-britt o jocke....sen ska jag och ann-britt åka och kolla på färger till deras kök. Jocke ska väl hålla på med stenterassen....så fint det blir. Jag hjälpte till lite i lördes tror jag att det var....det var tungt med alla stenarna men rätt roligt att kunna hjälpa till med nåt.
I Lördes så var vi på grisfest ju...skitkul var det....jag var taxi så jag drack inget men hade rätt kul ändå hehe. Vi dansade och sjöng och alla var glada. Maten var god och stämningen var perfekt. Jag och viktor såg inte så mycket av Lava...hon var överallt och ingenstanshehe...det var en dam sp kidnappade henne och sen gick hon runt och visade upp henne för precis alla där på festen hehe. Långt om länge så fick jag tillbaka mitt barn men jag såg hur hon stirrade på Lava hela tiden sen..hade hon fått chansen så hade hon nog tagit henne på en visningsrunda till hehe. Det bästa var när hon kom tillbaka, då sa Bodel till henne "hon inget jäkla museéföremål" haha...det är bra Bodel, visa vem som bestämmer.

Vi har nog fått en väldigt snäll bebis....hon sa inte ett pip på hela kvällen...hon var bara glad o go. Ibland så kan jag bara titta på henne och undra hur vi kunde få en så underbar liten dotter, när hon ler så smälter mitt hjärta....min lilla ängel!!!












jaha

då har viktor äntligen gått upp, Nu är han och köper en pizza, han behövde nåt som var flottigt sa han hehe. Han kom hem rätt så sent igår och då mådde han inte så bra kan vi väl säga hehe. Vi ska väl dela på den där pizzan sen ska vi åka ill mörarp och så ska viktor jobba lite i ann-britts kök. Fia slutar nu klockan 5 så då kommer hon nog att göra oss sällskap...det har blivit lite av en tradition att vi ses på söndagar. En väldigt tevlig tradition.

Igår var vi på grisfest....jättekul var det men det blev rätt så sent hehe så jag är helt slut idag. jag e skittrött. Lava vaknade vid 7.30 imorse sen ville hon inte sova mer....buhu så jag var tvungen att gå upp. Nu sitter hon och tittar på tv. men om ni ursäktar så ska jag stjäla lite pizza nu hehe...ha en bra dag...kramkram

möhippa

ja i fredes så hade vi möhippa för ann-britt, det var jättekul och en väldigt lyckad kväll. här är lite bilder därifrån hehe



































jag kan bara säga att vi hade det väldigt väldigt trevligt!! tack alla som var med, utan er hade det inte blivit den dagen som det blev.

RSS 2.0