hejhej!!

Nu har viktor gåt iväg med min lilla flicka han och johan skulle ut och gå en runda...och om jag känner dom två rätt så blir det en lååång runda. Dom har inte träffats på typ 1,5 år så dom har väl en del att prata om. Hehe han såg inte så förvånad ut när han såg Lava så jag tror nog at han redan visste att vi hade fått barn. Konstigt att han inte har hört av sig då??+ hmm!! jaja så är det väl med vissa människor.

Jag och Lava var ute och gick en runda idag...vi var redan ute klockan halv 10...duktiga vi é va!! och vi kom hem igen vid halv 12...så det var en bra stund vi var ute. Mia sa att jag skulle börja gå ut och gå på på morgonen med lillan så skulle jag förbränna mer fett....så jag får väl prova det då.
På onsdag ska jag till bvc och då ska lava få sina sprutor för andra gången...buhu vill inte gå dit själv men viktor jobbar ju så han kan inte följa med. Jag vet hur jobbigt det var första gången så jag vet att det inte kommer att vara lättare denna gången...vill inte se min lilla flicka gråta.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer.....kanske kanske åker vi till mörarp och hälsar på, det var ju ett tag sen nu. Från att vara där varje dag till att inte vara där alls känns lite konstigt. A-B och jocke tycker nog att det är lite skönt att få vara själva för en gångs skull...jag hade tyckt det var jobbigt att ha folk hos mig varje eviga dag.

På torsdag ska vi nog vara med Fia och Christian...Christian har en del nya filmen som vi tänkte titta på. Känns lite som att vi har umgåtts mer nu på sista tiden...bara kul så klart!! Vi får väl se om vi får ett nytt par att umgås med nu (peter och hans flickvän), vi skulle visst träffa dom oxå i veckan...fan va vi har mycket att göra i veckan....suck!!!

Jag kom på iförrigår att jag måsta kolla på nya bilbarnstolar, eftersom Lava snart har blivit för stor för denna så måsta jag vara ute i god tid. Tänk...bara tänk om vi inte kan ha en av den nya storleken i vår bil...då har vi plötsligt ett helt nytt problem, då ska jag helt plötsligt behöva köpa ny bil. Det är inte precis vad vi behöver just nu.
Jag fick reda på igår att det huset vi var och kollade på i gunnarstorp har blivit sålt...för....1600000 kr. Det är sjukt mycket pengar för det huset..tycker jag iallafall. Jag undrar om det var dom som vi budade med som fick huset eller om det var nån ny intressant.Om det var en ny så tycker jag att det ärlite dåligt faktiskt, mäklaren sa specifikt till mig att hon skulle höra av sig om det blev några ändringar....men men ingen som har ringt.

På söndag är det kalas...så vi ska gå på. Ska bli kul att se hur dom har fått det i norra ösjö..hehe tror det stavas så..och tack förresten Bodel...nu vet jag hur jordbodalen stavas haha. Jaha vad gör jag nu när jag är barnlös, ska nog trycka i mig lite glass...mm...jo det blir det.
ha en underbar dag allihopa.

kramkram

Söta Lava med hörselkåpor när vi var och tittade på biltävling.





mammas älskling!!!



Lava sov gått på vår promenad idag =0)

Vi såg en ekorre i skogen som var snäll nog att låta mig ta ett foto. Imorgon ska jag nog köpa med mig lite nötter till den..eller det var nog två där faktiskt. Ska göra en hemmagjord ekorremix hehe.
 





Kommentarer
Postat av: romina

sluta gnäll syrran,du älskar att ha och göra:P haha love you<3puss

2009-08-25 @ 19:40:52
URL: http://romina.blogg.se/
Postat av: Bodel

Vill inte vara petig men det stavas Norra Össjö.(Fniss)

2009-08-27 @ 20:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0