solig underbar dag!!

Vilket väder vi har fått va!!! helt underbart. Jag känner verkligen hur glad man blir när man vaknar på morgonen och ser detta fina soliga väder. I söndes så var jag och Anna på hembygdsparken...vi mötte upp Pappa och Tobias. Kul att se Pappa med barnen, han snusade mycket på Nova, och hon verkade inte misstycka heller hehe. Här är lite bilder:Nova tyckte om att vara hos Pappa.Lava hade verkligen jätteroligt vid lekplatsen....synd bara att Adam fortfarande är för liten för att leka med henne. Men Lava är rätt så inbjudande själv så hon hittade snabbt några andra att leka med.

Tobbe ville ju oxå hålla lilla stjärnan...dom är ju buddisar nu för tiden hehe.Vi avslutade dagen med att gunga lite....eller rätt mycket faktiskt. Lava ville inte gå därifrån hehe.
Nä det var en väldigt bra dag...synd att Viktor inte kunde vara med. Han håller ju på och hjälper Peter och Anna med huset just nu....han har typ varit där nu varje dag/kväll nu i en veckas tid skulle jag tro. Han är där nu oxå. Måste vara jobbigt för honom....jag hade aldrig klarat att vara ifrån barnen så mycket. Fast nu ska jag ju det snart...men jag känner nu att det kommer gå bra.
Jag behöver nog en vecka för mig själv...ladda upp batterierna lite.
Umgås med min älskade syster och min underbara Pappa...fan va roligt vi ska ha det.

Är så stolt över min syster, hon jobbar typ dygnet runt just nu. Hon är väl värd en semester. Tänker på dig Romina...kan inte vara roligt att jobba nu när det är så fint väder...tur att du har fina arbetskamrater ( har jag förstått iallafall). Jobba inte ihjäl dig nu bara.

Idag så blev det ingen Öppna hos Veronika, Nova har haft en riktigt hemsk hosta. Den blev lite bättre över natten men jag ville ändå inte åka iväg med henne. Så jag lämnade av Lava på dagis sen bagav jag mig hemåt. Då fick jag besök av Anna/Adam, Sofia/Max och Sandra med sina två barn Moa och Minna. Vi solade och snackade och sen fixade vi ihop en tacopaj med en svingod sallad....det var pricken över i:et. Viktor kom hem och åt sen åkte han igen =0( Hoppas han inte kommer hem såååå sent idag.

Imorgon ska vi eventuellt till Billesholm
, jag får se hur Nova är med hostan. Hom verkade ändå lite bättre idag men man vet aldrig.
Idag är det DH men jag får tyvärr se det själv. Det blev lite krux med vem vi skulle vara hos så vi bestämde att vi skulle se det var för sig.....vi får hålla sms kontakt hehe.

Nu ska jag slänga mig i soffan och vårda min brända axlar.
God Kväller!!!!

God kväll!!

Nu sitter jag här vid datorn. Anna sover där ute i soffan...trötta ärvi båda två. Nova verkar ha åkt på nåt nu...tråkigt. Hon kräkte innan idag två gånger och nu ikväll oxå. Tror att det är förkylningen som spökar.

Idag var jag ovh Anna på VIP kväll i Höganäs. Romina jobbar ju där nu. Det var jättefina kläder....och billigt!! Så det blir nog en o annan tur ut dit i sommar.
Jag köpte inget idag men ska dit snart igen. Jag hittade ett par skitfina jeans...300 kr bara. Men vill betala räkningar o så innan man börjar shoppa loss.
Sen ska man ju till turkiet snart snart oxå...så då behöver man ju lite pengar.

Imorgon vet jag ej vad som händer...jo Fia ska bli firad...så det blir väl en sväng till Mörarp.
Nu ska jag sova jag med.....trött trött trött!!!

Om ni undrar varför jag inte skriver så ofta nu så är det pga datorn....jag gillar inte att skriva på denna datorn.
Men nån gång i framtiden så köper vi väl en annan så...håll ut tills dess hehe.

kram o god natt!!

tillbaka från paradiset

Japp nu är vi hemma igen, kom hem igår. Vi åkte direkt hem till Ann-britt och Jocke och in i vår lilla Novas famn. Som jag har saknat henne.
Jag har lagt upp alla bilderna på facebook istället för här...det går snabbare så.
Nu ska jag ta tag i städningen här hemma...det ser ut som fan rent ut sagt. Sen ska jag åka en sväng till Billesholm tror jag....behöver komma ut och röra på mig...hehe det har blvit en del gott gott nu i helgen.
Jag hittade en bikini som var skitfin där..em tyvärr så satt den på nån annan så jag kunde inte köpa den hehe. Men jag letade nu när jag kom hem efter nån liknande...hittade en som var samma modell men tyvärr inte samma färger. Men vi får väl se sen om den passar.

Gud vad jobbigt det är att inte ha sin andra dator....denna har alldeles för små tangenter...går inte att skriva bra + att jag spänner hela ryggen när jag ska skriva..inte direkt skönt.

Nä nu får jag tatag i denna städningen om jag ska komma iväg nån gång. Ska förresten klippa mig idag...får se om jag kan få till nån snygg frisyr.
Wish me luck!!!

kramkram

RSS 2.0