besök idag!

tyvärr så var jag inte smart nog att ha kameran framme. Det var iallafall Romina, Veronika, Eva, Simon och Johannes som kom och hälsa på. Det var kul att alla var här...hinner ju inte träffas så ofta så man får ta vara på när man ses. När dom skulle åka så åkte jag och Lava iväg och skulle hämta Viktor o Mörarp. Vi åkte sen till Bauhaus och kollade på golv och lite annat, men tyvärr så kom vi inte fram till nåt. Där var många olika golv att välja emellan men vi vet fortfarande inte riktigt vad vi vill ha. Jag känner att jag gärna vill ha valt och bestämmt vad vi ska ha nu till vi flyttar in, det är ju faktiskt bara tre månader kvar till vi flyttar in. Men jag antar att jag får ha tålamod...det ska ju bli rätt oxå när vi väljer.







Denna fina klänningen fick Lava av Ami och Mattias nu när hon fyllde år. Den passar henne jättebra och är verkligen jättefin. Nu springer hon runder i den och visar upp sig hehe.
Jag håller på att laga Lasagne så jag får väl kolla till den nu. Hehe vet ni vad jag fick inatt när jag kom hem klockan 12....mat haha Viktor hade visst lyssnat på en viss person och skulle laga mat till mig...tack så mycket Ann-britt *ler*

kramkram

1 års kalas

japp igår firade vi lilla Lava med buller och bång. Det blev ett väldigt lyckat kalas och alla verkade nöjda. Ann-britt och Jocke och Sara stannad och hjälpte oss sen att röja undan. Lava fick en massa fina grejer...kläder och leksaker och pengar som hamnade i spargrisen. Vi får snart tömma den....spyr väl snart så full den är hehe.
Nu ska jag snart iväg till jobb, det blir en lååång dag idag. Ska köra 219 hela dagen idag.

här kommer lite bilder från kalaset igår:



här har ni fördelsegrisen *ler*



Lava med Moster och Johanna




Prinsessan åker på en fin bil som hon har fått av Faster sabina...den är väldigt populär *ler*

Minna och Jasmine

Farmor och farfar

Anders, malin och Linus!

Bodel och tomas och "lilla" jag

Mattias och Ami och bodel

Gammel farfar och farmor och Uffe!!!

Lilla Lava

Kewin blev lite förvånad hehe

här skådar vi några gäster

Mamma, Robin och Tomas

Så fin min älskling är i glitterband hehe

så här såg tårtan ut innan Lava började äta.

Jag ska äta alldeles själv!



Mmm!! tårta...gott!!!

Pappa tvättar mig efter min tårtdebut hehe



Farfar och Lava


kalas imorgon!!

JAPP IMORGON SÅ SKA VI HA KALAS FÖR VÅR FINA LILLA DOTTER....OJ VA TIDEN GÅR FORT...HON FYLLER REDAN 1 ÅR. jAPP MEN JAG SKRIVER MER IMORGON..GOD NATT PÅ ER!!

vilken underbar dag!

ja det har verkligen varit jättefint väder idag. Jag hade ju tänkt göra så mycket idag men det blev inte så. Istället fick jag umgås med min underbara lilla tjej hela dagen idag. Jag åkte hem till sandra innan idag och var där ändå till 2 eller nåt...tror ni att Lava ville sova nåt..nä då. Hon och Lova var vakna hela tiden..kämpade verkligen för att hålla sig vakna och var riktigt griniga till slutet. Sen när jag gick så somnade hon direkt i vagnen hehe. Jag gick hem sen och då gick jag förbi en pump till vagnen...så jag tänkte pumpa det ena däcket..men vad händer då, Jo då suger den ut all luft istället hehe och så gick det inte att pumpa i luft i den överhuvudtaget...snacka om att jag har tur med den vagnen.

Vi var med Lava hos BVC idag.....hon hade gått NER i vikt sen vi var där sist...inte bra. Nu väger hon 8400 kilo..inte mycket alls. Hon fick sina sputor oxå...så ledsen hon blev då.

nu ska jag och viktor mysa framför tv:n...så om ni ursäktar *ler* kram













pappas flicka hehe!!!









vi är ute på en promenad. Lava vill helst inte sitta i vagnen längre..ska gå själv hela tiden hehe.








snälla var rädd om er!!

Igår fick jag höra på nyheterna att en 22 årig man hade omkommit vid en byggnadsplats på berga. Den här killen hette Joakim Björck, han gick i samma klass som Viktor i gymnasiet. Emil gick i samma klass med honom från 2:an till 5:an. Joakim hade precis blivit pappa till en 5 månaders liten pojke....Neo heter han. Han och hans sambo hade precis köpt ett hus i Hyllinge.
Han sa till henne den dagen "hej då nu går jag till jobb" men han kom aldrig hem igen.
Livet är allt bra orättvisst ibland...eller väldigt ofta faktiskt.

Detta gör att man uppskattar dom man har nära. Jag fick väldigt ont i magen när jag hörde detta för jag föreställde mig att det var Viktor som inte skulle komma hem, att det var lilla Lava som skulle få växa upp utan en far.
Vi berättar inte ofta nog för våra nära och kära hur mycket dom betyder för oss. Vi tar för givet att dom alltid ska vara där, men sanningen är den att alla försvinner någon gång och tills dess så måste vi göra allt i vår makt för att visa och få dem känna sig älskade.
Jag ringde direkt hem när jag hörde den tragiska nyheten och berättade för Viktor hur mycket jag älskade honom, efter det så ringde jag Mamma o.s.v. Jag vill inte försvinna från denna värld utan att alla vet hur mycket jag värderar dom. Utan sin familj så är man ingen, inget!

Nu ska jag gå in och pussa min underbara dotter och tacka henne för att hon finns hos mig idag och imorgon och förhoppningsvis för alltid. Ta väl hand om er....älska istället för att hata...det är livet.

kramkram

skatten kommer snart!!

japp nu kan man kolla hur mycket man ska betala alt. få tillbaka i skatt...hehe gött!! jag skulle få tillbaka 4800 kr och viktor 4000 kr...så det blir en välkommen slant till vårt huskonto. Känns bra att vi har fått lite oväntade i nkomster istället för oväntade utgifter...för det kommer hela tiden känns det som.

Gud i himmelen vad trött jag var igår när jag körde sista rundan upp mot höganäs..inte bra!! sen skulle jag köra tillbaka hela vägen till deepån och sen hela vägen hem...sjukt trött var jag när jag kom hem..som tur var så sov alla här hemma då så jag behövde inte vara särskilt social hehe.

Idag jobbar jag inte så länge som tur är. Tänkte att jag skulle åka och handla sen när jag kom hem. Behöver inhandla lite till kalaset på lördag...ballonger och sånt.
Lava fick sin present från Sandra och lova idag..det blev en klänning och tre max böcker...tack så mycket!!!

Nu ska jag slänga i mig en macka eller två innan jag ska iväg till jobb, det blir en näringsrik middag hehe.
kramkram allihopa!!!!

vill inte jobba idag!!

viktor ska iväg på äventyr och jag vill följa med. Han ska åka och hälsa på sin farmor och farfar och tar lilla lava med sig. Sen ska Ann-britt och Jocke passa henne ett tag medan han hjälper emil med sin bil.
Och jag får jobba till halv ett inatt...jippi nästan alltid. Det blir en lång dag för mig idag. Jag håller på att förbereda maten som jag ska ha med mig...det blir kyckling creamy curry med ris....ska blir mums!! Just nu sitter jag och mumsar på en pizzasallad...det är gott det med men inte särskilt mättande. jag får slänga i mig en grov macka innan jag åker. Tänkte vara snäll och skjutsa mina älsklingar till Mörarp.

Lava har varit lite gnällig idag men det beror nog på att hon knappt sov nåt alls innan idag. Så ha det så kul Ann-britt hehe...nä hon är säkert glad sen.
Ska faktiskt bli skönt nu när jag blir ledig snart...vill vara mycket mer med Lava än vad jag är. Det händer så mycket i hennes liv just nu. Hon utvecklas hela tiden och jag känner inte att jag hinner med. Nu har hon börjat prata mer..eller försöker iallafall hehe, Viktor sa HALLÅ igår och då försökte hon oxå säga det haha...så gulligt det lät. Sen säger hon Nej och Ja medan och antingen skakar eller nickar på huvudet.

Det verkar inte som att vi får nån pool när vi flyttar in ändå =0( den blåste iväg i förrigår så det blev ett hål i botten på den...så den är nog rätt så oanvändbar just nu. Jaja ännu en grej att spara till hehe...vi som är så rika *ler*

nu ska jag kolla till maten...men ha en solig dag på er...kramkram

nu vill jag vara ledig!!

gud vad bebisen sparkar nu..eller flickan ska jag väl säga.  hon vill INTe att jag ska köra bus nu längre, börjar sparka som en galning så fort jag sätter mig och börjar köra...jobbigt. Nu har jag börjat få lite problem med kisseriet oxå, har ju inte så många raster och nu måste jag verkligen gå på toa när nöden kräver det. håller jag mig för länge så får jag jätteont i magen. Ska prata lite med barnmorskan om detta när jag träffar henne nästa gång. Jag ska inte träffa henne förrän den 11 april..det är ju skitlänge tills dess, jag tror inte att man går liika ofta nu när det är andra barnet.
Jag letar efter flicknamn som en galning nu...men viktor bara säger nej till allt...känns som en repris från förra gången.

imorgon ska jag ut och promenera med lava lite, jag var och hämtade slangarna idag så nu strax ska jag ge mig på en isättning. hoppas verkligen inte att det är hål i denna slangen nu.

känner mig trött nu....viktor och emil spelar tvspel så dom har tagit beslag på tv:n. så nu får jag roa mig framför datorn istället...jippi!!! orkar egentligen inte men vad gör man inte för sina bloggläsare.
Snart är det dags för lavas kalas...ska bli kul. jag ska uväg imorgon innan jag ska till jobb och handla hem lite ballongen och dukar m.m.
ja just det, ifall ni inte vet va ni ska köpa till lava så ska vi börja samla på disney klassiker till henne...så köp en sån om ni vill. vi har inga för tillfället så ni behöver inte vara rädda för att köpa dubletter hehe.
Hon var så go nu när jag kom hem...sken som en sol och gav mig en jättekram följd av en blöt puss. Gud vad jag älskar min lilla flicka...hon är verkligen det bästa som har hänt mig.
Ibland undrar jag om jag verkjligen kan älska ett barn tlill så mycket som jag älskar Lava.....men det kan jag säkert.

imorgon är det desperate housewifes...och jag jobbar..IGEN!!!! det är andra avsnittet som jag missar...jäkla skit.
tur att jag har fia som spelar in det till mig hehe.
nä nu ska jag nörda mig lite till på fejjan sen är det sängen för mig....go natt på er alla...kram

nu är helgen snart slut....

japp nu är det bara några timmar kvar av helgen, sen börjar jobbeveckan igen.
Idag har jag och Romina varit hos pappa och hälsat på. Vi åt lite frulle där hehe funkar ju inte att bara äta ett päron (banans kids hehe) till frukost så pappa bjöd på lite då.
Det var kul att träffa Romina, blir inte så mycket nu för tiden när man har jobb och allt annat som kommer i vägen. Jag kommer ihåg innan man fick barn och livet blev så allvarligt hehe så levde man mer för dagen.
Pappa frågade mig vad vi gjorde av alla våra pengar innan vi fick lava och skulle köpa hus...hehe vi sparar nu ungefär 10 000 kr i månaden nu så dom pengarna måste ju ha gått till nåt??? Men jag tror att man lever mer för dagen när man inte har barn och hela den biten. Det gjorde vi iallafall, alltså är ute och äte mer och hyr film och köper lite grejer då och då..ja pengarna går till allt annat. Men det är oxå viktigt att ha levt DET livet innan man börjar spara och leva det lite mer sparsamma livet, annars ångrar man sig nog till slut. Det spelar ingen roll om man har 30000 kr ut i månaden eller 10000 ut i månaden för i slutet så är nog fan pengarna slut ändå hehe.

Lava har sovit över hos Farmor och Farfar nu i helgen, det var mysigt för henne fick jag höra. Hon hade fått sova i Farmor och Farfars säng hehe. Hon var rätt så likgiltig när vi kom och skulle hämta henne men jag antar att man får vara glad så länge det är så. Sen när hon börjar grina så fort man lämnar ifrån henne (om hon nu gör det nångång) så kommer det nog att bli lite mer utmaning.

Jag och Sara åkte och hämtade Lava som sagt, sen åkte vi hem till Monika och fikade. Hon och Bertil ska åka till canarieholmarna nästa vecka så dom kunde tyvärr inte komma på Lavas kalas. Så Lava fick sin present idag istället, en jättefin klänning =0) tack så mycket moster. Jag fick en liten peng och en blomma av henne så det tackar jag och bugar för.
Fick en liten påminnelse av en viss person idag att man ska vara tacksam för vad man får och att det faktiskt är tanken som räknas. Man behöver inte få nåt som är värt en förmögenhet för att det ska betyda nåt....tack för att du är ärlig och säger vad du tycker Romina =0) ibland glömmer man bort vad som är viktigt här i livet och det är INTE pengar och materiella saker...det är kärlek och familj som räknas och kommer alltid vara så.

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på den sista filmen i Stieg Larssons Trilogin....jag skulle se den igår men jag somnade i soffan...så jag gör ett nytt försök idag istället hehe. Hoppas ni har haft en underbar helg....var rädd om er och krama dom som står er närma/////kramkram bella

stackars lille max

Mina tankar är hos dig, det gör ont i mig att du ska behöva lida så.

Slutjobbat för dagen och nu försöker jag titta på varmpires diaries.....vilket var svårare än jag trodde. Sodan (tv6play) laggar hela hela tiden så det är nästan omöjligt att titta på det. Nu är det så att jag måste se detta avsittet....missade ju det igår. Skitspännande och bra program är det verkligen.

Jag körde tv rundor ut till klippan idag...första gånen för mig. snacka om att jag blev förvånad när jag kom till jobb och såg att jag skulle köra till klippan, men det gick rätt så bra....jag missade bara en hållplats på hela tiden hehe.
Det ska bli riktigt skönt att vara ledig denna helgen, tyvärr så får jag ingen sovmorgon. Imorgon ska jag upp tidigt och tvätta...sen ska jag direkt från tvätten till fia och hälsa på, hon är på sjukhuset just nu så jag vill vara lite trevligt sällskap för henne. Sen vet jag inte riktigt vad som häånder till kvällen. Lava ska vara hemma hos Farmor och Farfar och mysa...så henne ser vi inte förrän på söndag.

Nä nu ska jag försöka se lite mer på mitt lilla program. se hur länge jag står ut. Ha en underbar kväll allesammans

///kramkram

har inte tid tyvärr!!

nu denna veckan har jag jobbar jättedumma tider så jag har tyvärr inte hunnit skriva nåt i bloggen.

Jag jobbade till 24 igårnatt eller inatt ska jag väl säga, riktigt drygt! Idag ska jag bara jobba till 21.46 tror jag, men det blir ju ändå sent. Det är inte det första jag tänker på när jag kommer hem att blogga hehe.
Nu står lasagenen i ugnen och blir snart klar så jag hinner äta lite innan jag ska till jobb.

En rolig/störig hädelse igår, en dam stog i kön till pressbyrån och jag stod bakom henne. Den här damen suckade nog riktigt högt 1000 gånger kändes det som...riktigt irriterande...jag menar jag har själv jobbar i affär och jag vet att ibland bildas det köer om man är själv i kassan. Det brydde sig inte den här damen om utan fortsatte stöna och sucka. Till slut fick jag nog och sa; du vet att det finns två andra ressbyrån här på knutpunkten...gå till deem om du inte har tid att stå i kö. Hon tittade på mig med en väldigt besvärad blick och sa sen "det är inte meningen att man ska behöva stå i kö en en halv evighet för at få en dricka" jag men hon gör säkert sitt bästa och det går inte snabbare för att du står och sucka.det gör bara situationen mer jobbig menade jag på...hon beslutade nog sig för att gå till dom andra affärerna för hon ställde sn dricka och marscherade ut därifrån. Jag kan inte hjälpa det men jag vet själv hur irriterande det är med sådana människor...jag menar vill dom stressa sig igenom sitt liv så gör då det.

imorgon ska jag och sandra äta lite frulle med sara och adam...ska bli trevligt. sen efter det så är det jobb igen.
Här kommer lite bilder:























ha en underbar dag

snörvel!

ja så låter jag nu för tiden hehe, jag bara snyter mig hela tiden och ändå så är jag täppt hela tiden. jag vill inte överdosera nezeril heller så jag får sdnällt vara täppt till jag går och lägger mig.

Jag och Lava var hemma hos sandra och Lova idag...dom lekte...eller Lova lekte, Lava satt mest och såg rädd ut så fort lova närmade sig. Lova leker lite tuffare än Lava och nu har nog Lava blivit rädd för henne. Men hon behöver tuffa till sig lite så jag låter dom hållas.

Nu ska viktor duscha sen ska vi iväg till ekeby möbelaffär och kolla lite sängramar igen. Dom kanske har fått in nåt nytt, annars ska vi kolla en gång till på en ram som vi såg sist vi var där.
Sen när vi har varit där så ska vi vidare hem till Fia och Christian..dom ska bjuda på lite mat...alltid trevligt när man slipper det hehe.

Jag ringde till babyland idag angående våra hjul på barnvagnen...dom ska nu skicka hem 4 nya slangar...dom riktigt slangarna denna gången....och det ska vara crescents egna slangar..så frhoppningsvis så håller dom ett tag hehe. Hon förstog mig när jag pratade med dom att jag var frustrerad på dessa slangar som vi har köpt. Sen sa jag oxå att den slangen som vi köpte var hål i...men då sa hon inget...så jag får nog inte en ny. Jag skiter i dom jag har köpt nu jag vill bara ha dom nya riktiga slangarna så man kan börja använda vagnen igen. Nu idag har det ju varit skitfint väder..riktigt tråkigt att vi inte har kunnat gå ut och promenera.

Ja just det, nu när jag var hos sandra så vägde jag mig och vet ni vad...jag har bara gått upp 0,5 kilo än så länge..och jag är i vecka 19 nu...snart halvvägs. Så nu blev jag ännu mer sporrad till att äta nyttigt och inte gå upp så mycket i vikt. Jag hoppas ju på att jag inte ska behöva gå över 20 dagar med denna bebisen men Om jag gör det så ska jag ändå inte gå upp några 30 kilo...så det så. Sandra har börjar eller hon har hållit på i 5 dagar nu med såna måltidsersättningar...och det har verkligen gett resultat...kul för henne. Jag ska oxå ge mig på träning och sånt sen när nästa har kommit ut...bikinisäsongen 2011 here we come..hehe.

Nu ska jag gå och snyta mig....vi hörs imorgon////kram

snart jobb igen!

om två timmar så sitter jag i bilen på väg till jobb. Jag sov väldigt länge idag...det var sååå skönt! det var verkligen behövt känner jag. Nu är jag utvilad och redo för ännu en kväll/natt ute på stan.
Igår var det rätt hektiskt bland alla ungdomarna, många var sååå fulla...visstinte var dom var eller var dom skulle. det är faktiskt rätt obehagligt att se så många ungdomar nästan redlösa och på väg ut i natten där vad som hest kan hända dem. Jag börjar tänka lite längre fram i livet och ser framför mig hur det är Lava som står där i en hörna och kräker medan nåt äckel kollar in henne och försöker klura ut hur han ska få med henne hem utan för mycket besvär.....det är verkligen obehagligt och jag vet hur man är i den åldern (även om det finns dom som aldrog växer upp utan fortfarande är ute och super sig redlösa) och jag vet hur man tänker och vad man vill göra då. Jag hoppas bara att vi kommer att ha uppfostrat Lava på ett sådant sätt att hon själv väljer att ta hand om sig själv, att hon inte tar dom där 10 ciderna och somnar i en gränd nånstans.
Jag läste i tidningen för ett tag sen om han pojken som skulle gå hem från en fest och frös ihjäl typ 100 meter från sitt hem....en tankeställare!!
jag kommer säkert att bli en sån förälder som skjutsar och hämtar mina barn överallt...men hellre det än att dom ska ta en svarttaxi hem och aldrig kommer hem.

Jag var ju på babyland och köpte två nya slangar till barnvagnen...tror ni inte att det var hål i den ena slangen jag fick...så nu när jag skulle ut och gå med lava idag så gick det inte att pumpa upp slangen...AAarrrggh!!!!
Sen när jag tittade lite närmade på slangen så ser jag att jag hade fått fel slang...den jag fick var ju alldeles för liten. Jag blir så trött på allt!! Och nu har dom inte öppet så jag kunde inte ringa dit till dom på babyland. Får väl vänta till imorgon...men då....Grrr!!!!

Nä nu ska jag käka nåt så jag får lite energi till inatt.
ha en underbar dag och hoppas allt gick bra på dit modelljobb....synd att jag inte var vaken när du kom hehe. Vi får ses snart...puss puss

host host!!

gud i himmelen vad ont jag har i halsen, jag har inte kunnat sova nåt alls inatt eller ska jag säga sen jag kom hem från jobb. Så dt blir en roli natt detta.
Jag låg och led varje gång jag svalde lite (har verkligen riktigt ont i halsen) så jag tog mig i kragen och körde iväg till doktorn klockan 9 imorse...var ju inte lönt att försöka sova.
Men det var som jag trodde, när jag väl fick komma in så fick jag vänta ett bra tag innan "doktorn" kom, hon tittade lite imin hals och sen sa hon att jag BARA var lite röd i halsen. Var det allt tänkte jag då, och japp det var det...ingen odling eller nåt. Så jag får snällt iväg och jobba inatt oxå, villl egentligen inte eftersom jag inte har fått nån sömn överhuvudtaget idag....men behöver pengarna. Hoppas bara att det blir bättre med halsen snart. Jag kommer antagligen att vara helt död när jag kommer hem imorgonbitti (kl 4) så jag måste verkligen kunna sova då.

Lava har varit en liten solstråle idag, hennes hosta har blviit mycket bättre sen vi slutade med hostmedicinen....ska det vara så???
Nu leker hon själv med sina leksaken...så fin är hon.
Jag ska ta två sprut med nässprayen och sen ska jag äta nåt mer innan jag beger mig iväg till jobb.
idag åt vi fisk med sönderkokta potatis...mums!

snart är denna helgen över och då kan man vara människa igen...tills dess....bye bye!!!

PS. lovar syster, inga fler bilder...som du sa 95% av människorna i sverige är ju idioter hehe DS.

lite nya bilder









Så här såg lava ut nu när hon hade hög feber och var dålig...min lilla snutta!! men nu mår hon mycket bättre!





Lava ligger inne i kattställningen och är skitförbannad för hon inte kommer ut haha....





Mammas lilla nakenfis...här ska hon precis klova i ett bad med pappa...pappa ville inte vara med på bilden hehe







så här såg lava ut precis innan hon slog sig...hon hade det jätteroligt men så givk jag ifrån en liten stund och sen hörde jag ett duns....och det här blev resultatet:





fin fläskläpp hon fick...men nu är hon lika glad igen.
kram på er alla


trevlig dag!

Jag och viktor är fortfarande förkylda och lava hostar så det står härliga till (fast hennes hosta har blviit bättre). Lava har precis kommit upp ur badet och hon är så go, sitter och tittar på tv:n nu med en filt runt om sig.
Isag blir en lång dag eller natt, jag jobbar till 4 imorgonbitti.....likadent imorgon oxå. Fördelen är väl att jag får vara med lava hela dagen och mysa med henne och sen går hon ändå och lägger sig när jag ska till jobb. En annan fördel är ju att jag tjänar lite mer pengar när jag jobbar dessa tiderna...och tro mig, det blehöver vi.
Nu var vi ju tvugna att lämna in bilen (igen) för att byta bromsbelägg...trodde vi..nä då skulla dom byta bromsskivor oxå...så det blir ett dyrt kalas.
På tal om kalas, lava ska ju ha sitt kalas snart...ska bli jättekul..massa ballonger ka vi ha och en riktigt god tårta. För  er som ska komma så ska vi ha kalaset i en lokal på andra sidan gatan..jag kommer sätta upp en vägbeskrivning på vår dörr så ni kommer inte ha problem att hitta.

Tiden går så fort just nu känns det som, snarr är mars månad över och då ska jag bara jobba två månader till..helt sjukt. Känns som att jag precis började jobba...fast det gjorde jag ju hehe. Mina tankar är fortfarande mest på huset just nu...tyvärr så hamnar vår andra lilla flicka i skymundan..men det blir nog mer verkligt sen. Just nu kan jag känna hur hon rör sig och jag får sammandragningar hela tiden..kan bli rätt jobbigt efter ett tag. Jag har rätt ont i ryggen nu när jag jobbar, vi kör ju så långa pass innan vi har rast så då sitter man ju bara på rumpan, det är väldigt ansträngande för ryggen. Nu när jag ska till barnmorskan så ska jag höra med henne om det finns nåt jag kan göra för att underlätta för min rygg. Vill ju helst inte gå ner i tid redan nu.

Igår och idag så städade jag upp rejält här hemma så nu kan vi använda våra garderober igen hehe, jag har redan fyllt en flyttlåda med saker hehe. Vi har två lådor till att fylla men jag kom på att vi har faktiskt inte så mycjet att packa ner just nu...vi har inte så mycket grejer här hemma. Det skulle i och för sig vara köket i så fall men det vill jag inte börja rota i nu...suck det orkar jag inte.

Jag och Lava var hemma hos Sandra igår och hälsade på Lova..dom hade fått sin nya soffa...o va jag vill ha vår soffa nu oxå. Vi fick en hem broshyr från ekeby och där var den...så fin!!! Snart så snart. Jag var oxå på IKEA igår och inhandlade några stolsdynor som vi ska ha till vårt brd sen i huset. Jag köpte ett nytt täck till lava och ny kudde. Sen gick jag och lava in på väla och där valde lava ut en tröja till mig som jag köpte...jättefin. Jag upptäckte när vi skulle in på ikea att ett hjul hade fått punka igen..det är helt magiskt, vi har nog bytat slangar på den vagnen tuden gånger nu..och jag börjar bli trött på det. Jag gick in till babyland när vi ändå var där och sa dem några väl valda ord...men tyvärr så kunde hon inte hjälpa mig!!! så jag fick snällt köpa två nya slangar (lika bra att ha en i reserv). Hoppas att vi vår ha dom här intakta ett tag iallafall.

Nu ska jag snart äta lite mat sen bär det iväg till jobb....ha en underbar dag allihopa och låt bli att spy på bussen hehe..kram

mår illa!!

usch!! jag mår jätte illa just nu, jag som trodde att det hade gått över nu.
Ann-Britt var precis här och hälsade på lite, hon ville ha en liten lava dos..nu när hon mår bättre så var det kanske lite roligare att se henne.
Jag var och hämtade vårt skrot till bil, det var ju och fick sina bromsbelägg bytta men dom ppå verkstaden tyckte att vi kunde punga ut med lite mer pengar så dom sa att bromsskivorna var kassa...helt värdelöst!!
Nu börjar snart DH...å vad jag längtar!!! det bästa på hela veckan.

ha en bra kväll...god natt!!

tack för igår!

Tack allihopa som uppvaktade mig igår...jag hade jätte trevligt. Det ska bli sååå skönt sen när man fyller år och man kan bjuda många flerutan att vara rädd för att huset ska fyllas till bristningsgränsen. Det blev lite trångt men det gjorde inget.
Lava var tyvärr dålig hela dagen igår och idag så hon var inte mycket för att visa upp sig. Vi var på vrdcentralen idag och fick bekräftat att det var öroninflammation hon hade. Så nu har vi fått medicin och host dämpande medel till henne. Just nu ligger hon och sover så gotti sin säng. odel och uffe passade henne när vi var på ultraljudet men det verkade vara svårt för henne att komma till ro. Som tur va så somnade hon nästan precis innan vi skulle gå och vaknade inte förrän en timme senare..så det var ju bra och skönt för både henne och bodel och uffe hehe.
Vi var ju som sagt på ultraljudet och vi fick bekräftat att det var en liten flicka som låg i min mage...bara EN hehe.
Det var lika kul som det var första gången, denna gången kunde jag känna bebisen eller förlåt HENNE i magen när man såg att hon rörde sig...mysigt.
Så nu blir det till att sortera kläder...vad man vill ha och vad man helst blir utan. Så är det någon som vill ha eller behöver bebiskläder så kan ni ju höra av er...för sen när vi har sorterat klart så vet vi inte ritigt vad vi ska göra med resten. Vill ju helst inte slänga det, där är mycket fint kvar.

Bodel och Uffe bjöd på middag nu när vi var där...det blev vildsvin..väldigt gott. Lava fick till och med smaka och hon verkade tycka om det. Tack så mycket för hjälpen idag förresten...det var väl behövligt. Nästa gång ni passar henne så är hon nog lite piggare hehe.

Jag ska nog försöka få i lava lite met sen...hon har ju inte ätit nåt direkt på snart 4 dagar...känns inte så bra. Vi får se vad hon får serverat. Hon har fått sina smothies att suga på och det har gått hem men det är ju inte mycket fett eller protein i det...nä riktig mat ska det va.
vad händer annars idag då...jo viktor ska ada nu och jag ska dyka ner i två mamma tidningar. Det blir med andra ord lugnt!! Vi tänkte egentligen åka till mörarp och hälsa på Ann-britt och Jocke idag men nu när lava är så dålig så avstår vi nog.

Vi missade vår tid hos bilmecke idag, lava har tagit upp all vår tankeverksamhet så det hade vi helt glömt bort...men vi fick en ny tid imorgonbitti..hehe så viktor får gå upp och köra mig till jobb imorgon...jag börjatr jobba 4.42 hehe. Lite mindre kul för lava..men vi måste ju laga bromsarna...det kan ju bli farligt annars.
japp men ni får ha det så bra allihopa så hörs vi väl imorgon...kramkram

Bilder från mobilen





































jag har fört över lite bilder från min mobil till datorn...här ser ni dem. Nästan alla är på min underbara ängel.

Lava har blvit lite krasslig igen =0( hon hade feber nu när jag kom hem och var snorig. Efter ett tag så fick hon en panodil supp. Viktor vägrade ge henne den efter att jag berättade var den skulle in hehe...så jag fick ge henne den, visst inte att dom var så hala dom små rakarna.
Nu håller jag helg, är ledig ända till tisdag..alltså jag ska jobba på tisdag.
På måndag bär det iväg till ultraljudet, hoppas verkligen att lava är bättre tills dess. Imorgon ska vi på kalas, innan dess så ska jag iväg och handla hem lite saker till på söndag...då fyller jag ju år.
Jag ska ha öppet hus för er som vill komma. Jag bjuder på kaffe, läsk, tårta och kakor =0)

Nu går lava runt här, den där panodilen verkar hjälpa hehe. Nu ska jag ägna mig lite åt min flicka...mysa med henne, har ju saknat henne hela dagen. Inte kul att jobba när hon är dålig.

Ha en bra kväll/// njut av dem fina bilderna...kram

god kväll!!

Jäsp! börjar bli lite trött nu...men ska snart gå och lägga mig så det är väl bra antar jag. Jag gick upp 4 imorse och var svin trött...jag piggnade till sen när jag hade varit uppe ett tag och sen åkte jag till depån. Jag kände mig rätt pigg så jag tog inget kaffe...stort misstag. Jag hade kört ett tag när jag kände hur ögonen började bli tyngre och tyngre. Riktigt obehagligt var det men jag klarade mig hela vägen till helsingborg där jag fick springa in på pressbyron och köpa en latte....alltså det är ju skitfarligt att vara så trött. Men vad ska man göra när man redan har börjat köra, ska jag ringa till depån och säga "du jag stannar bussen nu för jag måste sova en stund" eh! nä det funkar ju inte direkt. men samtidigt så måste man ju känna att säkerheten går före.
Tänk om man skulle köra av vägen med 40 personer i bussen...bara för att man inte stannade bussen och tog lite luft...jag hade ALDRIG förlåtit mig själv. Ska ta upp detta med Chefen imorgon när jag har slutat...för så här funkar det inte...nu när jag är gravid oxå så är jag tröttare än vanligt. Vi får väl se vad han säger hehe.

Nu ska jag borsta tänderna sen går jag och lägger mig...hoppas jag somnar snabbt!!!

PS. jag kände bebisen i magen idag, kändes lite overkligt eftersom vi inte har varit på ultraljud än =0) DS.

kramkram

Ann-britts tavla =0)



Tyvärr så kunde jag inte få den större, hoppas ni ser bra ändå =0)
jättefin var den.

kramkram

besök igår!!

hejhej!

igår så fick vi besök från Pappa och från moster Monika..sara och johanna var oxå här. Det händer inte så ofta att vi träffar Monika så det var verkligen kul att se henne igen. Hon fick se hur Lava gick och ställde sig upp...ja pappa oxå..det var kul att se deras miner. Det var ju bara yp 2 veckor sen vi var hos pappa och då var hon inte i närheten av att gå så han blev nog förvånad.
Vi skulle åka hem till Fia och Christian igår och avnjuta mer smörgåstårta...men icke, Sofia hade kräkt så vi tog inga risker. Vi åkte hem till Ann-britt och Jocke istället. Jag var skit hungrig så vi åkte inom affären först så jag kunde köpe en fryspizza..det var mums!!

Nu ska Lava äta sen sova lite middag och sen så åker vi hem till Ann-britt och Jocke. Vi ska bli bjudna på lite mat idag...Ann-britt fyller år idag så vi tänkte fira henne lite till.

Här kommer lite bilder från igår:


















RSS 2.0