Fördelsedagsbarnet själv hehe


"lille"bror Robin


lillebror tobias


Romina med Johannes


uffe


Eva fyller år



här kommer lite bilder från evas kalas =0)

är du lite sne hehe


lillan



här är oxå en bild som mamma tog...här ser man hur smal hon var. men fin ändå...älskar dig!!!

Mammas älskling



Mamma tog oxå bilder på Lava och detta är taget på sjukhuset...här är hon bara nån timme gammal.....såå liten hon är. Gud vad tiden går fort...och nu är hon hela tre månader.

syskonbild!!



här är alla syskonen på en och samma bild (ovanligt). Vi har mamma först sen kommer Ove, sen Vivian och sist men inte minst Monica.

sjukt varmt!!

usch!! dom säger att man inte ska klaga men idag var det fööör varmt. Fast om jag hade haft en pool och en kall dricka så hade det kanske inte varit så illa hehe. Jag var inne mesta dels av dagen idag...tänkte på lillan och det är nog inte så bra om hon är ute i den värmen. Jag höll på att dö här inne fast jag hade öppna fönster överallt så jag hade inte en tanke på att gå ut då. Så jag och Lava tog ett kallt bad för att svalka oss sen så låg vi i sängen och läste böcker...såå mysigt var det. Sen när  viktor kom hem så åt vi lite sen åkte vi och hämtade emil, han skulle till ikea och kolla ut lite saker där eftersom han har fått en lägenhet nu...äntligen!!! så ann-britt han kommer kanske snart och hämtar den där köpmannadisken....så var beredd hehe.

Nu sitter emil och viktor och spelar ishockey...hehe viktor har äntligen fått tillgång till tv:n nu när jag har kollat klart på DH. Nu måste jag vänta på nästa ox och vet inte när jag kan få den eftersom sandra håller på och tittar på den nu. 
Det slutatde väldigt spännande så jag måste ha den snart (okej det där lät lite desperat). 

Jag köpte flyttlådor på ikea så nu ska jag nsart upp på vinden och börja sortera. Det ska bli fint där uppe en gång för alla...ska bara komma på ett sätt att få upp en lampa där så jag slipper springa och trycka på den där lysknappen hela tiden. Jag vill helst inte vara längst in i förrådet när lampan släcks hehe. 

Jag och viktor var hos eva igår och firade henne...hon fyllde 51 =0) det var trevligt..och vi fick träffa lilla milo..söt liten unge hehe. Vi åkte inte därifrån förrän klockan var 8....man glömmer bort hur sent det är när det är så ljust så jag blev lite förvånad när jag kollade på klockan....men so what...jag ska ju inte upp till något så jag kan ju sova hur länge jag vill...eller iallafall så länge Lava vill hehe. Hon har börjat vakna vid 10 nu men det är rätt så lagom tycker jag...kan ju inte sova bort hela dan. 

Nu ska jag in och kolla på min underbara flicka när hon sover......ha en sköööön dag, det som är kvar av den iallafall.
kramkram 

snyggingar


pappa älskar sin flicka


sötis


hårdrockbrud



hehe Lava blir en hårdrocksbrud nu..hon fick denna bodyn av mamma.

fina halsband



det silvriga halsbandet köpte jag på liseberg, så fint blev det.
Det guldiga halsbandet var det som Lava fick av mamma, jättefint.

Söndag

Japp idag ska vi äta söndagsmiddag hemma hos svärföräldrarna, det kommer fler personer dit oxå så vi får träffa andra människor oxå för en gång skull hehe.
Vi ska hem till fia och kristian sen och viktor ska hjälpa med att bygga ett trädäck.

Igår så var båda jag och viktor rätt så trötta, vi var ju i göteborg i fredes. Jag hade ont i fötterna men det hindrade mig inte från att åka til åstorp på torpardagarna. Det var trevligt att vara på en marknad....jag köpte inget men det fanns andra som skötte det åt mig hehe. Mamma köpte en body till lava och ett halsband med hennes stjärntecken, det är rätt så roligt för jag har inte ens tänkt på vad hon har för tecken. Jag trodde att hon var en fisk som jag men nej då hon är tydligen en liten bock hehe.
den här lilla donnan kommer att bil väldigt bortskämd har jag redan märkt. Hon har väldigt givmilda far ovh morföräldrar *ler*

Som sagt i frdes var vi i göteborg, viktor och tobias var på metaltown och jag o Lava åkte till liseberg. Det var trevligt och vi hade ju sååå fint väder. Viktor och tobias såg jätteroliga ut sen när jag träffade dom...dom hade bränt sig i huvudet båda två så dom hade väldigt röda kinder. Jag brände mig inte konstigt nog...oh jag var ute lika mycket som dom.
Lava var jättesnäll hela dagen och tyckte säkert oxå att det var trevligt. Hon hade många beundrare där hehe.

Ooooh!! måste berätta...lillan vänder sig nu hela tiden..oh snabbt går det. Hon vill inte alls ligga på rygg längre hehe. Jag lämnar henne på ett ställe sen när jag tittar igen så är hon på ett helt annat ställe. Min lilla flicka är såå duktig.
gud vad fint väder det är idag, jag hade lätt velat gå ut och lägga mig på gräsmattan och sola lite...men det går ju inte, viktor ligger och sover och jag vill inte ta ut lillan..hon har redan varit ute mycket denna helgen. Sååå jag får väl kolla lite på DH istället *ler* jag är inne på 3:je säsongen nu. Snacka om beroendeframkallande hehe.

Nu kallar Lava på mig så jag måste gå. Ha en solig dag allihopa.
kram

Liseberg

Idag ska vi till liseberg, eller det blir jag och lava spm åker till liseberg...pappa och tobias åker till metaltown jue.
Så nu håller jag på och kokar 4 ägg och ska strax äta frukost sen ska jag bara göra vid mig sen är jag klar.

Funderar på vad jag ska ha på mig, det skulle vara fint väder idag men sen får man ändå klä sig varmt eftersom vi ska vara ute rätt länge.
Jag packade lillans väska igår så den är redan klar. Hon ligger fortfarande och o sover men jag får väl gå in o väcka henne snart.
Det ska bli kul idag....liten roadtrip kan man säga.

ha en bra dag ni med...kram

min underbara älskling!!!


kolla hon håller flaskan själv hehe


lilla jag


BVC

Idag har vi varit på bvc, det var väl så där roligt. Lava fick sina första sprutor och det tyckte hon inte alls var kul. Jag tog faktiskt det hela rätt så bra, trodde att jag skulle bli ledsen oxånär hon blev ledsen men nää det blev jag inte.
 Sen när vi hade varit där så fick vi till ÖB och handlade en dricka till mig, det är ju helt sjukt varmt idag...jag fick en chock när jag gick utanför dörren. Alltså värmen har jag inget emot men det får gärna blåsa lite oxå så det blir lite syre i luften...det kändes inte som att man kunde andas.
Nu ligger lillan och sover, ska kolla till henne sen och se så att hon inte har fått feber (man kan få det av sprutorna). Och om hon inte har feber så ska vi åka ut till mamma i Mölle. Tänkte hälsa på och se hur hon har det på sitt jobb.

Hehe jag satt uppe till 3 inatt och kollade på DH, men jag var ändå rätt pigg när jag gick och lade mig. Jag hade lagt lillan och lagt babyvakten bredvid henne och sen hade jag den andra med mig ut i vardagsrummet....fast det enda jag hörde i babyvakten var viktors snarkningar hehe.
Hon vaknade lagom till ja skulle lägga mig och sen så somnade vi två tillsammans...mysigt!!

Nu så ska viktor laga krabelurer..hehe han hittade sitt gamla recept sen lekis och nu blev han sugen på krabelurer igen.
Om ni ursäktar så ska jag göra en omelett till mig....ha en solig dag!!
kram

stark i benen är du iallafall!!


så fin du är min flicka


camilla myser med Lava


söt Lava med alla sina nallar


dåligt dåligt

ja det var ju ett tag sen jag bloggade, dåligt av mig jag som har så många läsare som är beroende av min blogg hehe.

Vad har hänt då sen jag bloggade sist. Jo vi har fått ett nuytt tangentbord tack vare mig hehe, så här gick det till:
jag skulle leta efter min vattenkokare (som jag fortfarande inte har hittat) och så kom jag på att jag kanske hade lagt den uppe på kylskåpet...ja jag vet vad ni tänker...varför skulle man lägga den där, men jag har mina små ställen som jag gömmer undan saker på hehe...iallafall så tittade jag där och då såg jag nåt bakom kylskåpet...men jag nådde inte så jag sa till viktor att kolla vad det var....och vips så fiskar han upp ett sprillans nytt tangentbord. Tydligen så var det han s som bodde här innan och han hade väl oxå sina gömställen. Tangentbordet var helt nytt och orört i en oöppnad åda...jippi till oss. Tror inte att han saknar det eftersom vi snart har bott här i ett år hehe.

Viktor ska åka upp till Göteborg med min lillebror tobias på fredag...dom ska gå på Metaltown. Vi får se om dom åker upp på lördag oxå...tobias visste inte om han ville upp då oxå så vi får se. Jag funderar på om jag och Lava ska med för då kan vi gå på liseberg medan dom är där inne...problemet är bara att det inte slutar förrän 12 på natten och det är nog lite för sent för oss hehe.

Gizmo var ute helt själv idag..jättelänge..tycker jag iallafall. Jag höll på och tvätta så jag tänkte att han kunde få vara ute medan jag gjorde det. Turbo var oxå ute förresten, sen när jag väl kom på att "just det dom är ute" så hade det nog gått två timmar...men dom kom så fort jag kallade på dom. Kul för gizmo att kunna vara ute lite mer nu.

Jag och Lava har badat i pool idag, vi var och hälsade på sofias kompis Sandra och hon har en stor pool. Så Lava fick på sig en badblöja och sen badade hon på och plaskade...jättekul var det. Sen fick hon lägga sig i ett soltält så hon inte skulle bränna sig och där somnade hon gott. Så medan hon sov så flöt jag runder i poolen och njööööt!! lite färg fick jag oxå. Sen efter det så åkte jag och Fia hem till oss och kollade DH (desperate housewifes), har fått låna tvåan och trean nu så det är DH för hela slanten.

Sara fyller 26 idag eller det blir ju igår nu när jag kollar på klockan...grattis grattis!!!
Höll ästan på att glömma men kom på det i sista sekunden hehe...jag är sååå dåligt på födelsedagar så det finns inte. Ska vara glad om jag kommer ihåg min egen.
Oj jag glömde nästan att berätta, Lava vände sig helt själv idag...hela vägen från rygg till mage....elt själv. Jag är så stolt över henne...min lilla prinsessa.
Jaha vad ska man göra idag då, betala räkningar kanske...blä men ett måste.
Tänkte rensa ut lite lådor idag och kolla igenom viktors strumpor..slänga ett par kanske *ler* han har ju så många så det skadar inte.

Hehe jag möblerade om igår...fint blev det. Viktor fick inte vara med och bestämma utan han fick se mästerverket när han kom hem....han tyckte det var fint. Ja jag fick ju göra nåt eftersom jag inte fick ta hem soffan som jag ville ha. Vill ha lite förändring här hemma och nu har jag fått det. Det var värsta skattjakten under sofforna haha, sofia höll på att trampa på en gammal grankula.
Jag passade på och städa ordentligt när jag ändå höll på med min möblering...fast helt i onödan....inatt vakande jag av ett krasch....Antagligen var det Turbo...han hade vält ner min fina vas som jag fick av viktor. Så det var med andra ord röd sand och glas i hela vardagsrummet. Jag gick in till viktor och bad han hjälpa till och han sa ja jag kommer.....kom han...nej!! den lilla tönten låg och sov när jag gick in sen. Och sen idag så frågade jag han varför han inte kom ut och hjälpte till och då visste han inte vad jag pratade om....typiskt!!! jag ska sluta prata med honom på natten för han kommer aldrig ihåg nåt dagen efter.
Jaha så då är man en vas mindre..snyft...jag älskade den vasen.

hmm!! tror att jag har fått med en del av vad som har hänt iallafall....lovar att inte dröja så länge tills nästa gång. Och förresten så har jag fortfarade inte tränat än...ska nog få med fia snart. Jag vet att jag är dålig som inte har tagit mig i kragen än men det kommer det kommer...ska väga mig imorgon sen så kommer det nog att gå fort.

god natt på er...vet ej om jag ska lägga mig nu eller om jag ska se ett par avsnitt av DH...hmm!!! vi får se, vi får se!!
god natt!

Väla med pappa

idag var jag på väla med pappsen, mycket trevligt. Jag hittade två t-shirtar till viktor, jättefina. Sen så åt vi varsin räksallad på graffiti...mycket gott!!
Pappa köpte en par spinningbyxor..han har väl sletet upp dom gamla (inte konstigt så mycket som han spinnar =0))

Nu är jag hemma och uppdaterar bloggen och fia och krille kommer snart. Vi ska laga god mat och kolla film tror jag.
Dom ska överge oss snart och åka till turkiet....buhu jag vill oxå.

nu är dom här så jag ska vara social nu..hej hej

dagen efter =0)



dagen efter så blev vi bjudna på middag och det satt verkligen fint. Ja jag kan verkligen säga att det har varit en väldigt lyckad helg.
Jag blev påminnd om att jag är lyckligt lottad över att ha såna fina svärföräldrar, finare får man leta efter =0)

trött donna



hon somnade rätt tidigt hos ami och där låg hon ett bra tag *ler*

glada gänget



som ni ser så var Lava oxå med oss....ja hon var nog med oss mesta dels av kvällen, hon var uppe en stund när jag skulle natta henne...men nej då det ville inte hn..så jag gick och hämtade henne efter en stund och sen var hon nere hos oss resten av kvällen.

glada gänget!



ja gud va kul vi hade det...speciellt när en viss radiokanal kom igång...grannarna hörde nog oss på lång väg hehe.

Lava fick oxå vara med som ni ser =0) hon var nog nere hos oss


fanta gumman!!



hon var med fast på avstång i fredes...fast anståndet var närmare än vanligt hehe. Hon satt på camillas trädäck och tittade in på oss medan vi åt och hade det trevligt, hon tittade så bedjande så att dom flesta faktiskt var ute med henne och gullade. Ja man kan säga att dom var mer ute med henne än vad dom var inne hehe....men vad kan man säga..hon är ju såååå söt!! Leffe såg man inte en skymt av...men det är ju inget ovanligt *ler* fast viktor fick kela med honom sen när vi skulle gå och lägga oss...då låg han på vår säng och tittade trött på oss. 

men släpp den där mobilen hehe



jag syftar på Anders bror haha, han satt med den där mobilen hela kvällen hehe. Alla var glada och på bra humör. Det blev en väldigt lyckad midsommar. Jag hade det jättetrevligt och jag drack till och med tre cider och en snaps...men jag blev inte full...lite yr i knoppen bara hehe.
Camilla hade gjort jättegod mat och Ann-britt hade sina berömda köttbullar....mums!!

så här såg jag ut i fredes.


farmor är oxå midsommarfin =0)


hemma hos farmor =0)


midsommarfin


överlägset!

Pappa viktor spelade match idag...hur gick det då..jo: Dom vann med 25-0 hehe och ja du läste rätt...25 fina mål haha. Det var ren utklassning för dom i det andra laget hade bara 7 spelare. Och lilla emil blev skadad. Han vred sin vrist eller så var det knäet jag vet inte.

nu ska jag försöka natta lava så...go natt

Ont i ryggen!

Ajajaj!!! jag har nog burit runt på Lava för mycket, jag har jätteont i ländryggen och det vill inte ge med sig. Kände av det i förrigår men ignorerade det och trodde att det skulle gå över av sig själv...men icke sa nicke!! nu så sitter jag här vid datorn och lider....okej! jag kanske inte lider men det gör jäkligt ont. Och det blir inte bättre av att jag ändå måste bärapå henne så fort vi ska göra nåt.

Tänkte att jag skulle smaka av tårtan idag =0) det stod i receptet att man skulle låta den stå en dag innan man åt den så det har jag gjort  nu. Den ser fortfarande väldigt god ut...mums!

Imorgon är det midsommar och vi ska till Camilla och Anders, tänkte åka ut till väla en runda och se om jag kunde hitta nåt att köpa till dom, sen ska jag oxå köpa en webcam =0) tänkte att det kunde vara kul för dom som jag pratar med på msn för då kan dom ju se lava Live hehe....ska övertala mamma attt skaffa interne så hon oxå kan se henne då. Du får oxå skaffa msn ann-britt så kan vi chatta haha och så kan du se Lava i princip när du vill *ler*
Vi fick hem en webcam som viktor hade haft hemma hos Ann-britt och Jocke men den var sönder när jag provade den..fick inte fram nån bild så linsen harnog blivit skadad.

Pratade med pappa nu precis och vi ska nog ses på midsommadagen och åka till väla...om dom har öppet det vill säga. Han skulle köpa träningskläder och sen så ville han umgås lite med oss oxå *ler*
Stefan och Viktor skulle leka idag ett litet tag...sen ska viktor spela match =0) vi funderar på om vi ska se den...det är ju inte så fint väder ute och det får inte bli för kallt för lillan. Tja vi får se hur vi gör...nu ska jag äta tårta....hej svejs!

lava tittar på pappa när han spelar guitar hero


båda är inne i tv:n


våra älsklingar!


viktor i söndes efter utekvällen hehe


är denna bra nog för ramen *ler*


midsommarmat!!



Mums mums!! detta blev min middag idag, väldigt gott!! viktor fick vara utan, han tycker ju inte om fisk. Vet faktiskt inte vad han har ätit idag...hm!! ja han kan oxå laga mat...han är inte handikappad!! Eftersom att stefan är här så kommer dom nog att äta skräpmat....dom blir som två soptunnor så fort dom är tillsammans haha!!
Nu ska jag se om jag hittar ett pass som sagt...så adjö adjö!!

Guitar hero



Japp vi fick hem det idag och som ni ser så är viktor redan igång. Lava fick oxå vara med och titta på hur duktig pappa och stefan är hehe. Jag har ännu inte provat det men får väl göra det snart. Ni ser datorn i bakgrunden...det betyder att det ska lanas här ikväll, fattar inte hur dom orkar..det är ju jobb imorgon....men men dom är väl supermänniskor.
Jag ska kolla om det finns nåt pass till mig ikväll så jag kan träna.....vill vill vill!!!

fin tårta!



Så här fin belv tårtan som jag bakade idag. Den tog lite längre tid än vad jag trodde hehe, glömde bort att jag har ett barn som oxå vill bli underhållen hehe.
Jag var klar med den vid 14 och 14.19 satt jag och Lava på tåget till Bjuv, vi skulle åka och hälsa på Veronika och Tomas =0) det var trevligt!
sen När vi skulle därifrån så gick jag inom systembolaget och inhanlade dricka till på fredag. Det blev 10 millers till viktor och 4 cider till mig själv (Inget till Lava såklart).

nu så

är det dags för desperate housewifes..jag har fått låna den första boxen av fia så nu ska jag se den...hehe...kul det ska bli. Lillan ligger här och snackar med sitt babygym hehe...hon är så himla söt!!

Idag är det tvätt tid =0) och för en gång skull så ska viktor vara med och hjälpa hehe

men nu måste jag få i mig nån frukost.....så om ni ursäktar!!

kramrkam

Nu så snurrar den!



en liten rolig parantes...hehe

Den här mobilen köpte jag för typ 2 månader sedan och den har inte fungerat alls...asså den har fasnat i själv pinnen så blommorna har inte kunnat snurra runt. Jag har förbannat denna mobilen och svurit över att den inte fungerar och undrat vilket idiot som har hittat på den...men så idag!!! så slog det mig att JAG ingen annan har satt ihopa den fel jue......daaaa!!! den skulle vara på andra hållet...så nu så snurrar den precis som den ska. Ibland så tar det lite tid för hjärnan att koppla ihop två och två haha...som hag skrattade när jag kom på hur trög jag é.
Men men den bjuder jag på *ler*

Posé


mikael!



här är banditen som stal min sambo ikväll hehe....nä bara kul att viktor träffar mikael..dom ses inte så ofta.
Ta det lugnt ikväll killar!!!

Nawh!!!



Den var lite bättre den bilden. Fast hon ser rätt skeptisk ut haha.
Vi var på väla innan och gissa vad som händer. Viktor är känd för att ha mycket tur....NOT!! han öppnar bildörren och vinden tar tag i den och smäller upp den i bilen bredvid....vilket bara råkar vara en skitfin stadsjeep av nåt slag. Mindre kul, så jag fick springa in och hämta papper och penna sen var det bara att börja skriva en ursäkt. Vi lämnade våra nummer och lite senare så ringde det på viktors mobil. Det var killen som ägde bilen...han var fördet första jättetacksam för att vi hade lämnat nummer och så och inte bara stuckit därifrån...sen för det andra så var han....POLIS!! japp du läste rätt hehe...snacka om att pricka rätt bil att kvadda hehe. Men han tog bara våra uppgifter och sa att han skulle höra med sitt försäkringsbolag och så, det kommer väl att kosta oss självrisken...typ 3000...jippi!! Så det var det extrajobbet det...synd med allt slit i onödan.

Nu är viktor iväg med Mikael...dom skulle på nån fest här tydligen. Så jag och Lava ska ha myskväll.
Mys mys mys!!!!

nähä!!



Lava ville inte ha en blöt puss hehe. Me jag ville ge henne en så det så....älskar dig min lilla snutteplutt!!

jaha!!

Fick träffat pappa igår, han var ju på rominas student...trevligt trevligt!! känns som vi har träffats mycket nu på sistonde hehe...kul!!
Jenny och Davis och lilla Milo kom oxå sen...och gud vad söt den lille pojken är!! fast det bara skiljer två månader på Lava och Milo så ser man stor skillnad. Det var kul att träffa jenny och få prata lite bebis hehe...vi satt båda där i soffan och ammade våra älskade hehe och bara pratade....riktigt trevligt!! Skönt att prata med nån som precis har gått igenom det jag har gjort. Vi kankse ska åka och hälsa på dem nu i veckan..eller nästa vecka...gå ut och ta en långpromenad i det vackra viken *ler*

Kul att få träffa Tobias oxå...känns som det var en evighet sen jag såg han sist...och gud vad han har växt. Hehe!! får ta mig i kragen och hälsa på dom lite mer.
Men men nu ska jag göra vid mig så vi kn bege oss till väla...ska njuta av en bakad potatis =0)

hej hej så länge

turbo!!


gizmo


mamma&Lava



Pappa fick hjälpa till och ta ett foto på oss, jag har ju inte så många =0(

Vi skulle ju egentligen på kalas idag men det blev inget med det. Amanda hade tydligen blivit dålig så dom fick ställa in det. Så idag ska vi istället oka ut till väla en runda och äta lite där...sen ska vi kanske till Sara och kolla på Soffan...stort kanske..eftersom att sara skulle till en kompis och vi vet inte om hon är hemma sen. 
Igår var vi hemma hos Eva o Uffe och firade rominas student, riktigt trevligt var det. Viktor var tyvärr väldigt trött men det verkade som att han oxa hade det trevligt. Jag gick ner till kärnan och skulle möta henne när hon sprang ner....och det blev väldigt blött. Det regnade hela tiden från att jag kom in till stan till att jag åkte hem. Men men vad gör man inte för sin syster. 
Det var jättemånga bilar och folk övrallt...men sen å andra sidan så är det ju det varje år, men vet vad man ger sig in på när man åker in till stan. (ja jag vet att jag redan bor i stan men det känns inte som det och därför skriver jag att jag åkte "in" till stan). 

=0)



så här låg hon för en liten stund sedan efter att jag hade matat henne. Jag passade på och klippte hennes naglar oxå...dom växer som bara den, igår så rev hon sig på kinden så det började blöda =0( men det är ju så svårt att klippa naglarna...hon rör ju sig hela tiden och jag vill inte klippa henne i fingret. Hon låg på den ena handen så jag fick bara klippt den andra men men jag får väl planera in nästa klippning lagom till nästa mål mat hehe.

lek!!



Här sitter viktor och leker med sin markör hehe. Han plockar isär den och rensar den och sen skruvar han ihopa den igen och sen sitter han och skjuter ut i luften hehe....roligt roligt!!!
Jag förstår inte nöjet i det men det är ju tur att alla inte har samma nöje här i livet. Jag har precis matat lillan och nu ligger hon i vår säng och jollrar. Jag hör henne nu hehe, får väl snart gå in till henne.

Nää!

Det var nog dom mest utslängde minuterna i mitt liv.
Filmen får knappt en Lava av 5 möjliga. Den handlade om en munk och en pojke under olika årstider. Det var en typisk kinesisk film med mycket filosofiska inslag...inte min typ av film alltså.

Maten då!: tja den får 2 Lava av 5. Den smakade precis som taco och då kan jag lika gärna göra en riktigt taco istället. Trodde att det skulle bli LITE mer annorlunda iallafall.

Nu ska jag ge mig på en annan film istället, "religous" hette den tydligen...får se om den är bättre.

ha det så kul i regnet////kram

inte så ont!!


Ont ont!!



Ojojoj!! här ser jag ut att ha kul ju hehe, har nästan redan glömt bort hur det va!! Jag kommer ihåg att det gjorde ont men oxå att det var en av dom lyckligaste dagarna i mitt liv. Ca 11 timmar efter denna bilden togs så hade jag en liten flicka i min famn. Helt sjukt att det redan har gått snart 3 månader.

vännerna!



här har vi vännerna, Mia och Linn =)
lärde känna varandra under vår gymnasietid och det är jag sååå glad för...finare människor får man leta efter.
På denna bilden så hade vi precis varit inne och fikat på Wayne´s...trevligt trevligt!!
Mia pluggar här i helsingborg och Linn jobbar som sjuksköterska uppe i Linköping.
Nu till sommaren så ska vi nog se till och få ihop en tjejträff...kul ska det bli.
puss på er

Filmdags!

Japp nu ska jag ge mig på en ny film, idag blir det "spring,summer,winter and spring". jag ska bedöma den senare...om jag ser hela flmen det vill säga. Nu håller jag på att laga lite mat...den är nog strax färdig. Det blir tacogratäng idag...tänkte prova nåt nytt. Jag kan passa på och bedöma den oxå hehe.

GRATTIS till minkusin david som klarade sitt D körkort idag...snart så är vi kollegor hehe...fan va kul det ska bli.

hej så länge!!

Lava

Mmmm!! den handen smakar himla gott!! här myser jag i min babysitter =0)

imorgon gäller det!

Då tar Romina studenten, ska bli kul att vara den som står berdvid och skriker istället för den som springer runt statyn och skriker hehe. Jag kommer så väl ihåg min student...då regnade det som bara den och jag blev helt dyngsur haha...min fina klänning blev genomskinlig...men det bryr man sig inte så mycket om då hehe.
Nä den dage var en bra dag..jag bleb rätt så full på kvällen och ni som känner mig vet att det inte händer så ofta...men kul hade jag.

Så imorgon så tar jag lillan i bärselen och tar bussen in till stan...sen åker jag hem och väntar på älsklingen och sen beger vi oss hem till familjen hansson. Där ska vi avnuta en exotisk planka =0) och förhoppningsvis så får vi träffa nykommlingen Milo...åå va kul det ska bli och se honom.

Veronika var här innan med lilla johannes...så söt han är. Hon ringde innan men då sov jag sen när jag ringde tillbax typ precis när jag hade gått upp så sa hon att hon var på ÖB och undrade om hon kunde komma. Jag sa självklart...sen var det full fart på bella hehe...hade ju precis gått upp ur sängen. Men det gick så bra....hon fick smaka på min berömda smothie..eller kankse inte så berömd men endå hehe.
Ska nog ge henne ett oväntat besök nu nästa vecka. oj nu gråter lillan...vi hörs sen!!

vad tittar du på?


puss på dig!


katt som vill ut!!


god kväll!

Nu ärvi hemma och har ätit lite. Nu ska vi gå och lägga oss. Lava och viktor tittar lite på tv just nu men han ska väl strax dra sig mot sängen.
Jag och Lava var och hälsade på Farmor idag...och Farfar så klart!! Hon bjöd på en capuccino och sen på lite mat, det blev risotto =0)
Lava var s glad och go hela tiden.....älskar dig lilla gumman!!

Imorgon tänkte jag åka till väla en runda. Vi har ju inte så jättemycket att göra om dagarna..om jag inte hittar saker att göra. Idag Tex. så sorterade jag lavas kläder och städade toaletten....det hade jag egentligen inte behövt göra men jag hade inget att göra så det fick bli mitt tidsfördriv.
Sanna, en gammal kompis till mig hörde av sig idag...ska eventuellt träffa henne nästa vecka, hon har inte träffat lava så det ska bli kul.

Jag har börjar titta på filmerna som jag fick av pappa...det går lite trögt....men dom är ju så många. jag såg "traitor" idag, den var väl så där...spännande på slutet men rätt utdragen. Igår såg jag "rachel getting married" och den var inte alls bra...såg typ bara hälften. Den får 1Lava av 5 möjliga hehe.

Japp men vi hörs väl imorgon...go natt!!

lillebror


älskar dig gumman


mamma på besök


==)

Nä det blev inte att vi åkte iväg till fia..inte än iallafall. Jag kom på att jag måste handla oxå och då behöver jag bilen...så jag får snällt vänta tills viktor kommer hem....vilket är om en timme undefär. sen kan jag åka till fia, vi ska se sound of music så vi får nog börja kolla på den direkt när vi kommer hem till henne, den vara ju i nästan 3 timmar.

Jag har tagit lite nya bilder på mig och Lava som jag tänkte lägga upp på bloggen...hoppas ni tycker om dem.

nu har lillan vaknat så jag måste gå...hej så länge

snark!!


sömntuta


nope!

inga pengar än...ska gå in på skatteverkets hemsida och kolla, men kan tydligen se där när man borde få pengarna.

Idag ska jag och Lava till Sofia, jag ska bara äta frukost sen ska vi ta en långpromenad in till stan och sen ska vi ta bussen till billesholm. Vi hade sovmorgon idag igen hehe så vi har nästan precis gått upp.
Sofias katt Garfield har blivit opererad så det är därför vi åker til henne..annars hade hon säkert kommit hit här. Åååh! jag tycker synd om garfield, dom hade dragit ut 12 tänder på honom tror jag...och dom kanske ska dra ut fler. Usch nej jag hoppas att våra katter får vara friska i hela sitt liv.
Det kostar ju en hel del oxå när dom blir sjuka...den där operationen hade gått på 7000 kr. Tyvärr så täckte inte deras försäkring den sjukdomen som han hade...så dom får betala allt själv.

nej nu ska jag se om jag kan hoppa in i duschen...hon sitter och tittar på barnprogram nu så jag får passa på nu hehe.

adjö!!

jag får väl ha en bild på mig med =0)


sofia och Lava


haha stort skratt


Tvätt snart klar

äntligen...mamma stannade tack å lov så jag kunde gå ner med tvätten i lugn o ro...men resten har jag fått göra med en unge på armen hehe. Nu har jag en gång till som jag ska gå ner sen är jag klar.

Det var riktigt trevligt att ha mamma och kewin här. Fast kwin satt mest och spelade xbox hehe..men han lekte med Lava oxå...såg så sött ut. Mamma gullade och hade sig med henne och hon verkade trivas bra. Mamma var ute med gizmo oxå hehe...han blev glad. Sen när jag skulle ner och hämta honom så blev han inte så glad.
Vi åt lasagne...riktigt gott blev det idag....och jag sparade till och med lite till viktor. Men när han kom hem så ville han inte ha maten...han ville spara den...hmm!! jag undrar varför...jo för han och peter skulle äta skräpmat...typiskt honom..fast jag är nog inte bättre.

Nu är det city akuten..jag vet en till som sitter och tittar på det nu (känner du dig träffade ann-britt hehe). Bara ett avsnitt till...vad ska du titta på sen hehe...jag ska nog låna fias boxar med desperate housewifes...känns som att jag kommer vara fast framför tv:n då.

men men nu ska jag äta lite kvällsmat.
kramkram

Haha!!


hehe vilken min =0)


två glada skitar hehe


stolt morfar!


Mormorbesök!

Idag kommer mormor på besök (mamma Lena) och hon borde vara här om en timme ungefär. Vi ska äta lite middag senare och innan dess så ska hon få umgås med sitt barnbarn =0)

NEEEEEJJ!!! skattepengarna kom inte idag....buhu!! jag som skulle ut och shoppa...haha! nej men jag trodde faktiskt att dom skulle komma idag. Jaja jag får väl vänta lite till.
Jag har laddat ner bilderna från när jag var hos pappa...så nu ska ni få se...tror inte att han har vari med på min blogg innan...men nu så.

Hörde att jag hade kanske fått en läsare till...hihi...va kul!! hoppas att alla tycker det är lika kul att läsa som jag tycker det är att skriva.
 Nu ska jag förbereda middagen...det blir lasagne idag..mums!! jag och mamma ska äta oss proppmätta...det är ju bara vi här...vi får se om viktor har tur och får lite rester hehe...nä han ska nog oxå få lite. Usch idag ska vi tvätta.....och jag får tvätta själv....IGEN....viktor kläckte ur sig igår att han skulle och jobba extra efter jobb...så det blir en rolig eftermiddag för mig.....NOT!!! blä! men men vi kan inte vänta längre....har hur mycket tvätt som helst.

önska mig lycka till...kramkram

brunis!!


KÄRLEK!!!


mina två älsklingar


Fotobok!

Jag har skickat efter en fotobok idag, så inom de närmaste dagarna så borde jag få hem den. Det är som ett fotoalbum men som dom har gjort till en bok. Jag fick erbjudande om det på posten igår och tänkte....aa va fan..jag slår till =0) jag älskar fotoalbum och vill ha många så varför inte börja nu.

Kom hem ifrån pappa för ett litet tag sen och nu sover lillälsklingen gott i sin säng.
Vi kom till pappa vig 3 ungefär och då gick vi ut på en långpromenad. Efter det så syndade vi med var sin pizza...mums!! och sen gick vi hem till honom och kollade på fotbollen. Klockan var nog närmare 11 när jag åkte därifrån....det var en trevlig dag.

Viktor är ute med Peter ikväll...ringde honom innan men han hörde inte vad jag sa så det var ett rätt så meingslöst samtal....men han verkade ha kul så det är väl bra antar jag. Han ska sova hos Peter idag...det är väl därför jag fortfarande äruppe antar jag...svårt att sova utan honom.
Jag har plockat lite och städat undan här nu sen hon somnade och nu vet jag inte vad jag skagöra mer...kanske sova hehe!!

Sara har kommit över en soffa som hon inte vill ha längre...funderar på att fixa hit den....ska bara övertala vktor hehe.
Den är vit och i tyg och jättefin....hade passat bra i vårt vardagsrum. Då hade vi kanske fått lite mer plats här. Det är en tremannasoffa så det räcker gott och väl...sen får man väl ha en fotölj eller nåt oxå men det kan man ju fixa sen. Om jag tar hit den...jag säger OM..så ska jag nog ge pappa vår soffa...han behöver det verkligen hehe!!!
Han kanske får en katt på köpet då oxå haha.....Nääää det skulle jag ALDRIG göra....eller?? Hmm!! ja vi får väl se hur han sköter sig.

Inget annat roligt som har hänt då...tja....jo! Viktor har lyckats ta isönder sitt bankomatkort hehe maskinen hade väl inte gjort som han ville så han bröt det mitt itu, så han ringde mig när jag var hos pappa och undrade om jag kunde fixa ett nytt till honom (precis som att han inte vet hur man gör), nej det tänker jag inte göra sa jag till honom...MEN jag kan hjälpa dig att ordna ett nytt...alltså han får göra det själv men jag kan guida honom till det....nån gång måste han väl lära sig. Men jag antar att det är lätt när man har någon som gör det mesta till en..man behöver inte tänka hehe, Nä nu var jag elak...han kan faktiskt en hel del..han är bara för lat för att göra det.

Funderar på om ag ska träna nu nästa vecka...det hade varit riktigt skönt!! tja vi får se vad som händer...vad jag känner för. Men nu sen jag skaffade min våg så har jag fått lite mer motivation till att träna....försöker vara ute minst en timme om dan och promenera. Det har gjort en del men nu behöver jag öka upp träningen ytterligare. Mitt kort var ordnat nu så det är bara att träna på.
Jag bleb riktigt suger på att träna när jag körde hem ifrån pappa...då lyssnade jag på haddaway med "This is the way" i bilen....tyvärr kunde jag inte ösa på med musiken eftersom jag hade en liten som sov därbak....men tillräkligt för att jag skulle kunna skråla med i låten hehe. Det är otroligt hur bra man sjunger när man sitter i bilen med hög musik på.

Nä nu ska ja se om jag kan sova lite....go natt på er..ses imorgon..eller ska jag säga senare idag hehe.
kramkram

sommarfin =0)


myser hemma hos farmor


pappa slappar!!


besök hos mormor

Idag har vi varit iväg nästan hela dagen. Jag tog bussen till mamma vid 11.30 sen så kom jag hem nu 21.30. Jag tog en långpromenad från lasarettet och hem. Lava sov nästan hela vägen hem, hon vaknade när jag var iväg på ett räddningsuppdrag hehe. En liten fågelunge hade flugit in i buskarna som var precis vid den stora vägen, den lille saken kunde inte flyga så den hoppade bara runt. Jag visst att det bara var en tidsfråga innan den hade hoppat ut i vägen...då hade det inte funnits nån mer fågel. Så jag försökte mota den bort från vägen och in i skogen, men den lilla fåglen förstod inte att den skulle vara rädd för mig så den hoppas fram till mig och bara tittade på mig. Så söt den var, så jag tog upp den och gick med den till skogen, märk att jag hade öppen handflata och den bara satt där och kvittrade lite och tittade på mig hehe....sen när vi kom fram till skogen så höll jag den upp mot himlen och då fög den en bit in i skogen innan den hamnade på ett löv hehe...den har iallafall bättre överlevnadsodds i skogen än ute på vägen.
DAGENS GODA GÄRNING =0)

Mamma bjöd på mat...hennes körrfärsgryta...mums!! det var längesen man smakade på den.
Sen kollade vi på tennismatchen där svensken vann...YES!!! så nu är han i final och ska spela mot Federrer. Det låter som att jag alltid kollar på tennis men det gör jag inte...visste faktiskt inte ens att vi hade nån bra svesk som spelar tennis i nuläget....men ack så fel jag hade hehe.

Sen när vi hade varit hos mamma så tog vi bussen till väla....viktor skulle ändå inte komma hem på ett tag så då kunde vi likabra gå lite på väla. Jag köpte en platt tång och krokar som vi ska ha i hallen....så nu slipper våra gäster hänga sina jackor i dörrkarmen hehe.
Så imorgon ska viktor sätta upp dem....och om han inte gör det så gör JAG det.

Imorgon ska jag och Lava åka och hälsa på pappa....och sen ska vi kolla på fotbollen där oxå...heja sverige!!!
Viktor ska festa till det med Peter så vi flyr fältet =0)
Han sitter och myser med Lava nu...han får ju passa på medan han kan...nu sista tiden så har han bara precis kommit hem sen ska vi lägga oss. Jaja....nu ska jag göra en smothie till mig sen är det sängen som kallar!! vi få se om hon vill sova i sängen inatt eller om hon ska trängas med mig *ler*

god natt!!!

myser på filten =0)


Lova =0)


sandra =0)


snart pengar!!!

Haha!! snart får vi våra skatte pengar....tackar så mycket!! då ska jag köpa ett bebisgym till lill fisen här. Hon provade ett hemma hos sandra och det tycket hon jättemycket om, då kan jag lätt lägga 600 kronor på ett bra gym....bara hon tycker det är roligt så spelar det ingen roll vad det kostar.
Vi får se om jag köper en ny klösställning till katterna...dom har ju som sagt inte varit så snälla den sista tiden.

Igår var jag och ann-britt på tupperware party...jag köpte två saker: en lök skärare...skitbra!!! och en eller två lådor som man kan ha pålägg i. Alltså man kan nog väldigt lätt förköpa sig på dem grejerna...dom är ju jättebra och händiga och man vill bara ha allt. Jag fick en klämma eller tång eller vad det nu var....men tyvärr så glömde jag den, blev lite stressad för jag skulle hämta viktor i mörarp när dom skulle börja fika där. Så jag fick stressa iväg och ändå så hann jag inte dit i tid.  Älsklingen fick stå och vänta i en kvart på mig. Han hade väldigt ont i foten, nån på matchen hade sparlat han på benet så det var jättesvullet...dum som han var så fortsatte han ändå att spela....så idag så är han hemma från jobb, kan inte gå ordentligt!! vi får se om han ska till jobb imorgon.

Lillan ville inte sova i sin säng inatt, så jag fick ha henne hos mig.....med andra ord har jag inte sovit så bra inatt. Viktor var tvungen att sova ytterst så han kunde ha sin fot över kanten, så jag fick sova med henne in mot väggen...inte skönt alls!!!

Nu kommer snart en nisse från nåt försäkringsbolag och prata, men TYVÄRR så är vi inte hemma.....vad han vet iallafall. Så vi måste vara tysta när han plingar på dörren. Dom är ju sååå tråkiga....och jag försökte förklara för tanten i telefonen att vi redan hade ett försäkringsbolag men hon gav sig inte.

Jag rymmer iväg till berga och träffar mamma där...vi ska fika lite. Mys mys!!
ha en solig dag!!  kramkram

sitter i farmors knä!!


jippi ett bebisgym!!


bebis


Arg men ändå glad!

Ja! jag är arg på katten (gizmo) eftersom att han har varit olydig igen, han kissade i Lavas Babysitter imorse så det rann rakt igenom den och ner på golvet. Alltså jag vet inte vad jag ska göra snart. Kattsanden är för dyr för att vi ska byta den varannan dag men vi kan inte ha honom om han ska kissa överallt. Turbo gick på lådan innan detta hände så den kan inte ha varit så hemsk. Men jag börjar tro att han protesterar mot Lava...annars skulle han ju ha kissat nån annanstans....inte i hennes Babysitter. Jag fick tvätta den och ha sköljmedel på den så nu hänger den på tork inne på toaletten.

Jag är glad för David min kusin har fått sin lille son nu. Var inne på webbisar precis och kollade på honom. Så söt han är. jag fick samtalet igår från en stolt farfar hehe. Ska bli kul att se honom...det blir nog på rominas student tror jag.

                                                                  Grattis grattis david och jenny!!!

Igår var jag ute och gick med Sandra =0) trevligt trevligt!! och fick två stora skavsår på köpet hehe....men vill man vara fin så får man lida pin.
Sen så åkte vi hem till ann-britt och lade oss på hennes gräsmatta och solade lite...lava fick vara lite naken och mysa på en filt....som hon sedan kissade ner helt hehe.

nu kommer fia, vi ska ha en trevligt frukost sen ska vi ut ocg gå i det fina vädert.

kramkram

RSS 2.0