Arg men ändå glad!

Ja! jag är arg på katten (gizmo) eftersom att han har varit olydig igen, han kissade i Lavas Babysitter imorse så det rann rakt igenom den och ner på golvet. Alltså jag vet inte vad jag ska göra snart. Kattsanden är för dyr för att vi ska byta den varannan dag men vi kan inte ha honom om han ska kissa överallt. Turbo gick på lådan innan detta hände så den kan inte ha varit så hemsk. Men jag börjar tro att han protesterar mot Lava...annars skulle han ju ha kissat nån annanstans....inte i hennes Babysitter. Jag fick tvätta den och ha sköljmedel på den så nu hänger den på tork inne på toaletten.

Jag är glad för David min kusin har fått sin lille son nu. Var inne på webbisar precis och kollade på honom. Så söt han är. jag fick samtalet igår från en stolt farfar hehe. Ska bli kul att se honom...det blir nog på rominas student tror jag.

                                                                  Grattis grattis david och jenny!!!

Igår var jag ute och gick med Sandra =0) trevligt trevligt!! och fick två stora skavsår på köpet hehe....men vill man vara fin så får man lida pin.
Sen så åkte vi hem till ann-britt och lade oss på hennes gräsmatta och solade lite...lava fick vara lite naken och mysa på en filt....som hon sedan kissade ner helt hehe.

nu kommer fia, vi ska ha en trevligt frukost sen ska vi ut ocg gå i det fina vädert.

kramkram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0